Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. August 25. - 20:48

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. August 25. - 20:45

nekem sincs mégis meg tudok állni
Én is meg tudok, csak a kamera a lámpában dolog lehúzás - ahol ez be van építve, ott már sárgára büntetnek...

így abból nagy, és indokolatlan fékezések lennének. Azt meg nem bírnám anyagilag

Posted 2010. August 25. - 20:43

kérek akkor féktárcsa&fékbetét szponzort
nekem sincs mégis meg tudok állni

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. August 25. - 20:39

kérek akkor féktárcsa&fékbetét szponzortpiros lámpán áthajtásra: Sokan tojnak rá, ha pirosra vált a lámpa - rendõrségi reagálás | Szeged hírei | Szeged - delmagyar.hu
kamerát minden lámpába, gyorsan visszahozná az árát

Jó közhelyes sz*r videó, és pont egy motoros csinálta... Valószínüleg õ is csak a videózás miatt állt meg a pirosaknál. Azoknál pont ugyanannyira szokás, mint a bicajosoknál.
Jani, azaz!
Posted 2010. August 25. - 20:31

Szóval a kerékpárosok sem felsõbbrendûek, csak van néhány kivétel (pont ugyanúgy mint az autósoknál).

A sebesség mindent megold.
Posted 2010. August 25. - 20:31

kamerát minden lámpába, gyorsan visszahozná az árát
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. August 25. - 20:25

fotó készül, kapsz egy A4-es papírt adatokkal, s majd jön postán, ha jól emléxem, szintén okmányhivatalba, s majd csörögnek
Posted 2010. August 25. - 20:19

jaja
defenziv szemlélet nélkül b@szhatod az elsõbbséget adó lámpát is, akár
az is igaz, hogy azért a bringások túlnyomó részének van x db jogsija, s nagyjából képben van
erre azért igy erõsen nem kötnék fogadást, legalábbis a fõváros és környékén
más
csináltatott mostanában vki útlevél vagy személyi ?
tudom gugli, de kb 6 féle variáció jön ki szal nem vagyok tõle okosabb.
okmányiroda meg b...k fölvenni telefon.
szal van
lejárt személyi (kb 2éve)
lejárt útlevél (kb 15 éve)
érvényes plasztik jogsi
lakcimkártya
anyakönyvi kivonás eredeti (70es) meg egy másolatos 99 bõl
kell nekem most elébb kérni megint anaykönyvit vagy elég lesz ez ?
meg útlevélhez kell nyomtatvány vagy csak bemegyek a lefoglalt idõpontban okmányiroda és benyögöm hogy útlevelet szeretnék ?
köszi
pannonnak meg q. anyját basszus bankhiteltõl cégalapításig mindenhol elég 1 fényképes okmány, nekik 2 kell. ki a faszok õk, a legfelsõbb hatóság ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. August 25. - 20:12

Ez van
Én még midnig félek a közteres kameráktól, mikor tudom, hogy max a rendes ipari miatt tudok csak csekket kapni, a kerek vacak csak balesetek figyelésére jó....
Posted 2010. August 25. - 20:03

defenziv szemlélet nélkül b@szhatod az elsõbbséget adó lámpát is, akár
az is igaz, hogy azért a bringások túlnyomó részének van x db jogsija, s nagyjából képben van egy piros alól jobbra kis ívben aligforgalomban való elfordulás, illetve egy telipiros keresztbenégysáv fullforgalom veszéllyessége között
kocsival soha nem megyek át veresen, ez alap-bár Ilonka is azt gondolhatta a telekjáróban, hogy "befér" még, most meg guggolhat egy kicsit Mélykúton- de még záróvonal se
nerm szeretek a BM-re költeni, még ha integetne 50-nél, akkor se
Posted 2010. August 25. - 19:51

Totalcar - Magazin - Rendszámot a bringára!
Posted 2010. August 25. - 19:40

A megoldás még mindig: figyelni!!!! Mindenféle közlekedési megoldás mellett.
Posted 2010. August 25. - 19:32

amugy piroslámpa nem betonfal, komolyra forditva, lassitok , körülnézek és átcsobogok
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. August 25. - 19:05

Posted 2010. August 25. - 18:29

Posted 2010. August 25. - 18:24

[B][U]Mindenki figyelmébe ajánlanám azt az E-mailt amit Kovács Sanyi csapattársam küldött.
Különösen a közlekedési lámpák .i.: csak azért írtam le nem elrémiszteni akarok mindenkit a bringázástól, hanem inkább az óta benézek a keresztezõdésbe mindenhol, még ha lámpás is nem e jön valami állat. .
én ezt eddig is így csináltam
sõt autóval is
Posted 2010. August 25. - 18:07

Posted 2010. August 25. - 18:04

Kerékpáros baleset, Bp. Eötvös út - részleteket szeretnék tudni | Criticalmass.hu
Nyugodjék békében!
Posted 2010. August 25. - 18:02

Különösen a közlekedési lámpák jelzéseit figyelmen kívül hagyóknak, soha nem lehetünk elég óvatosak.
"
Sziasztok
Sajnos egy borzasztó hírrel szeretnék szolgálni.
Hétfõn Budán az egyik gyerekkori haveromat elütötték. Biciklivel mentek át szabályosan a zöld lámpánál és egy nõ a terepjárójával át száguldozott a piroson.
Sajnos úgy elütötte õket, hogy a haverom a helyszínen meghalt a szélvédõ üvege szétvágta a nyaki artériáját. Sajnos a mentõsök nem tudtak segíteni rajta. 24 éves lett volna pont most.
U.i.: csak azért írtam le nem elrémiszteni akarok mindenkit a bringázástól, hanem inkább az óta benézek a keresztezõdésbe mindenhol, még ha lámpás is nem e jön valami állat. Szeretném, ha ti is óvatosan tekernétek.
Posted 2010. August 25. - 15:11

Környékünk is látható, ha valakit érdekel 17:30 - 18:30 valahol ezen az oldalon esetleg körülnézhet:
SPORT1 TV-Programm - Sport1.de
Livestream esetleg?