Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. augusztus 26. - 16:22

Írta 2010. augusztus 26. - 16:06

Írta 2010. augusztus 26. - 15:53

Írta 2010. augusztus 26. - 15:44

Írta 2010. augusztus 26. - 15:36

haller vagy a vágóhid utzán ki a soroksári, lágymányosi hid, budai oldal kerékpárút szentendréig, az pont jó bemelegítés és ott mutatom visegrádi hg/pilis....
ezek az unalmas vicces semmire sem jó dombok amiket írtál...ugyan már
azért ez nem pont egy 2 órás karika...

Írta 2010. augusztus 26. - 15:03

a mi felõsségünk, hogy csak olyan helyzetben álljunk meg többsávos úton a zebránál, ahol nem várható, hogy a melletünk lévõ ész nélkül elhúz
szóval inkább várjon a gyalogos, míg mindenki elmegy, aztán nem kerülhet veszélybe
Írta 2010. augusztus 26. - 14:27

Az milyen mar, hogy mikor a zebranal megall az autos, hogy atengedje Paromat (pici a babakocsiban, majd' harom eves nagy kezenfogva), RAELOZ a mogotte jovo, es hajszalon mulik, hogy nem gyilkolja le a lanyokat. Mi lett volna, ha engedi "elorefutni" a zebran a nagyot? Vagy kicsit gyorsabban haladnak?
Mindez videken, Godollo...
Mindenhol tele vagyunk allatokkal!
:grr:
ez kb mindennapos. vidéken is. én soxor intettem vagy szóltam az általam elengedett gyalognak hogy oppá vigyázz állat a belsõben/vagy elõzve...
dee tényleg nem értem. mi a faszra gondol a parasztja, megállok a lehel út közepén ebédelni ?
IX. kerületbõl, mondjuk a Klinikáktól merre a legegyszerûbb mennem, hogy hegyet "lássak"? ( János-hegy, HHH ) Szeretnék a lehetõ legbiztonságosabb úton menni, vidéki gyerek vagyok, na.
haller vagy a vágóhid utzán ki a soroksári, lágymányosi hid, budai oldal kerékpárút szentendréig, az pont jó bemelegítés és ott mutatom visegrádi hg/pilis....

ezek az unalmas vicces semmire sem jó dombok amiket írtál...ugyan már

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. augusztus 26. - 13:19

Ehhe, itt dolgozom egy köpetre a Klinikáktól. Adott esteben ütközhetnénk egy-egy laza munka utáni körre, ha van kedved.
--Trifo
Persze!

Írta 2010. augusztus 26. - 13:09

Ma reggel meg énrám tolatott egy autó. Ráday u-ba bekanyar, indexel balra, gondoltam megvárom mögötte, úgyis jobbra megyek. Aztán látom felgyulladni a tolatólámpát, nekem meg lábam az SPD-ben - trackstand... Odavertem egyte a hátsó ablakra, aztán csak kilökte alólam a bringát. De rendes volt a fickó, rögtön kérdezte, hívjon-e mentõt, rendõrt, ilyesmi. Nem lett semmi gáz végül.én is szoktam figyelni... A piros és a zöld lámpa meg csak jelzés értékû. Gonosz világ. Tegnap az orrom elõtt parkolt be egy bringás egy autós alá szintén - gondolta õ átmegy járdáról járdára keresztezõdésben, a bringán ülve, autó mögül. Hát nem jött össze, megleste a betont.
A megoldás még mindig: figyelni!!!! Mindenféle közlekedési megoldás mellett.
Autón/motoron régóta van rendszsám, osztán kipusztultak-e tõle a faszkalapok? Nahátakkormeg? Aki faszkalap, az faszkalap autósként, motorosként, bringásként és gyalogosként is. Figyelni meg nagyon muszáj, fõleg úgy, hogy figyelembe vedd, hogy mire lehet képes a másik közlekedõ. Autóstól például nem elvárható, hogy észrevegyen a holtterében.alapvetõen kibaszott demagógnak tartom a cikkirót de lehet mégis kéne az a rendszám.
Totalcar - Magazin - Rendszámot a bringára!
Ehhe, itt dolgozom egy köpetre a Klinikáktól. Adott esteben ütközhetnénk egy-egy laza munka utáni körre, ha van kedved.IX. kerületbõl, mondjuk a Klinikáktól merre a legegyszerûbb mennem, hogy hegyet "lássak"? ( János-hegy, HHH ) Szeretnék a lehetõ legbiztonságosabb úton menni, vidéki gyerek vagyok, na.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. augusztus 26. - 10:10

Írta 2010. augusztus 26. - 09:51

Írta 2010. augusztus 26. - 09:37

Írta 2010. augusztus 26. - 09:29

Írta 2010. augusztus 26. - 08:30

vendég_Charon_*
Írta 2010. augusztus 26. - 08:27

Mindez videken, Godollo...
Mindenhol tele vagyunk allatokkal!
:grr:
Írta 2010. augusztus 26. - 04:07

erre azért igy erõsen nem kötnék fogadást, legalábbis a fõváros és környékén
más
csináltatott mostanában vki útlevél vagy személyi ?
tudom gugli, de kb 6 féle variáció jön ki szal nem vagyok tõle okosabb.
okmányiroda meg b...k fölvenni telefon.
szal van
lejárt személyi (kb 2éve)
lejárt útlevél (kb 15 éve)
érvényes plasztik jogsi
lakcimkártya
anyakönyvi kivonás eredeti (70es) meg egy másolatos 99 bõl
kell nekem most elébb kérni megint anaykönyvit vagy elég lesz ez ?
meg útlevélhez kell nyomtatvány vagy csak bemegyek a lefoglalt idõpontban okmányiroda és benyögöm hogy útlevelet szeretnék ?
köszi
pannonnak meg q. anyját basszus bankhiteltõl cégalapításig mindenhol elég 1 fényképes okmány, nekik 2 kell. ki a faszok õk, a legfelsõbb hatóság ?
Elvileg jogsi elég, mivel ugyanúgy alkalmas a személyazonosság igazolására. És ahogy írta Gabi, lejáratnál olcsóbb a dolog, mintha elvesztetted volna.
Btw. a kis részeg, önmagukat megfékezni képtelen csökkentértelmûek elmehetnek a francba. Lezárt bringámról letépték a bukót. Vesztükre a haverjaik látták a dolgot, és voltak, akik elmondták, ki tette. Miután a telefont kinyomta, az SMS-ekre már nem válaszolt, holnap kiderítem a lakcímét és már megy is a fizetési meghagyás. Anyuciék biztos örülnek majd, amikor a 25k-s sisak árát ki kell majd csengetni a kis idióta miatt. (a haverjának felvette, és neki elmondta, h szétb@szták és kidobták egy bokorba, szóval a visszaadás kiesik).
Gratulálok Bubla Bálint, Szentendrérõl

Írta 2010. augusztus 25. - 22:27

Írta 2010. augusztus 25. - 21:56

Írta 2010. augusztus 25. - 21:10

Ez az átsuhanós 1-2-3-4 még zebrán, gyalog is mûködik néha
nekem -gyalog- zöld négysávon, elindulok, gyerek kezemben szembe jobbra kisív szintén zöld, 1-2... akik nem is zavarnak, haladjon mindenki ...majd 3. átosonó úgy, hogy már a zebrán konkrétan elõtte sietek át-hangsúlyozom, nem vakaródzom, szotyizom, teleforálok, hanem temposan gyaloglok át, mire pityun láttam, hogy méltatlankodik- konkrétan leolvastam a szájáról muttert, aki nem strichelt soha-hogy õ már nem fért át, erre megálltam elõtte szépen, s integettem a gyerek kezével, vidáman mosolyogva, legyen egy szép napja neki is, ha kiszáll, legfeljebb fejbe rugom sarokkal, viccbõl
Írta 2010. augusztus 25. - 20:58