Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

...pont erre való a lomtalanítás, mint olyan

látszik,hogy nem vidéki vagy.itt nem dobunk ki semmit,majd jó lesz még az valamire:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Azta, az nagyon komoly!:D
Csak kereken kétszer vagyok nehezebb.:P

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kiskubai, szólni kellett volna, hogy mit ötven?! ötvenkettõ!:D

59, jó?! :) De voltam én már 10-el több is :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
kiskubai, szólni kellett volna, hogy mit ötven?! ötvenkettõ!:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kinek kellett volna látnia? Megcsinálom mégegyszer :D

Ezt már buktad :P

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

A corvintetõ meg egy szar hely.

Mikor Rózi elindult oda, ez volt az elsõ mondatom.
Kinek kellett volna látnia? Megcsinálom mégegyszer :D

Ride everywhere.

.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai, ugye megmondtam, hogy ugrok a riksával :) bár még lehetne fokozni! Valaki igért érte egy láda sört, de nem kaptam meg...

Õ sajnos nem látta, így nem kapod meg :)

Napi sztori:

corvintetõn voltunk pár fiatal sportreménységgel (az mindegy hogy milyen sportág) és egyikük nagyon kikészült. Állapota kb 2 órán keresztül stagnált, miután hányt egyet, aludt a fotelban. Úgydöntöttünk hogy lassan indulunk, úgyhogy elmentem érte, hogy felkaparom valahogy és elhozom hozzánk (albiba), mivel nem budapesti. Mikor mentem befelé az ominózus fotel felé, azt látom hogy jön szembe valami cigány pöcs, és a nyakánál fogva, folytogatva tolja kifelé a haveromat. Na most alapvetõen életösztön van bennem, de azt mégsem akarhattam hogy megfojtsa, szóval próbáltam beleavatkozni a dolgokba -bocsi, velem van, viszem kifelé...stb-, de nem hatott, odabaszott engem is meg a srácot is a biztonságiaknak. Mivel próbáltam megmagyarázni a helyzetet (hogy NEM én vagyok az akit ki kell baszni, ugyanakkor miután összeszedtem a cuccomat, srácostól mindenestõl takarodnék elfelé innen), megfogott a portás (ennek még lesz jelentõsége :D) és "levezetett" a lépcsõn. Miután ki lettem csapva, felhívtam másik havert hogy hozza ki hármónk cuccát. Mikor lejött a srác, megkérte a portást hogy hagy menjek be az eresz alá amíg pakoljuk a táskákat, hogy melyik kié, ki mit visz. Erre mondta hogy nem, mert fel fogok lógni. Mondtam neki parancsolj, itt a telefonom, NYILVÁN fel fogok lógni és itthagyni nekem. Erre jött a következõ reakció:
-Mit kell itt villogni bazmeg a telefonoddal mi? BELEKÖTSZ A PORTÁSBA?! (éééérted mintha 6 diploma kellene hozzá hogy biztonsági troll lehessen) és megcsapott. Mondtam neki hogy:
-Én csak a cuccomat akartam elpakolni bazmeg...
Erre õ: -és még visszapofázol az 50 kilóddal te kis geci?! és megpróbált térdenrúgni, de nem sikerült mert balfasz volt....Utána végülis mindenki meglett, és hazajöttünk. Jelentem, a srác alszik és rendbenvan, nekem csak a térdhajlatom fáj egy kicsit (azért hátulról eltalált másodszorra...), és most fogom magam és ALSZOK. A corvintetõ meg egy szar hely.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Amúgy én is ma battam ki a töb mint fél éve ide oda rakosgatott mindig feldõlõ idegesítõen nagy görkoridobozomat. Most sokkal jobb lett az életem :D

Ride everywhere.

.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ha megkapod segítek meginni....ígérem

azé' lájkolom mert mindig vannak jópofa témák, amin tudok illuminált állapotban nevetni....pl Trifó kontra Répásibácsi eszmecserén :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
'Mámeg 'mé lájkolod ;) ?

Kiskubai, ugye megmondtam, hogy ugrok a riksával :) bár még lehetne fokozni! Valaki igért érte egy láda sört, de nem kaptam meg...

Ride everywhere.

.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
imádom ezt a fórumot....:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
...pont erre való a lomtalanítás, mint olyan

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
hát nem is az ára,csak itt pakolgatjuk egyik helyrõl a másikra.akár hova rakod,mindíg útban van

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
6m csõ ebbõl kb 1800Ft, úgyhogy azért olyan irgalmatlan nagy bajt nem csinált. Ellenben szilveszterkor rátehetsz egy hosszú darabot a dudára, jó mély hangja lesz.

A legbosszantóbb az, hogy a kezemben volt a boltban a hiányzó darab, de aztán letettem, mondván az úgyse fér be a szükséges helyre. Nos, tévedtem.

--Trifo

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
közelbe laknál kapnál tõlünk,vagy 4 éve mikor csináltattuk a konyhát a vízszerelõ kicsit elszámolta magát,aztán konkrétan 6m-rel többet számolt.még legalább 2m van belõle.pont ez az a méret ami valahova nagy,máshova meg kicsi

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Boldogot Hozénak! Bár a lámpa miatt amúgy is legalább hetente foglalom imába a nevét :)

Blog on: eldugult a mosogató lefolyó. Mondom hívjunk duguláselhárítót. Asszony meg mondja, hogy az drága, csináljam meg én. Mondom jó.
szipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPIszipiszopiSZIPISZOPI
kész.
Neeeem, folyik a lé szét a pincében. Szétestek a 30 éves kontár csõillesztések, javíthatatlan. Baumaxba zárás elõtt 20 perccel el, alkatrészek megvesz, hazarohan, és FÁKK, hiányzik még egy pici. Na, honnan szerez az ember 20 centi 50-es PVC lefolyócsövet, csõtokkal együtt szombat éjjel?

--Trifo

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Hajrá Hozé !

:)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Õ úgy szerette volna kapni, ahogy õ gondolja, hogy a kb. 90 000 euro elsõ megbízási érték nem kevés és bizony sok tétel/alkatrésznél nem tudható, az hogyan "jön majd be" (gondolom a vásárlóknál)
Tehát néhány terméknél nem a minimálisrendelési érték éri el, ami a jövõben akkor nem lehet probléma?!

kicsit zavaros vagy még nem elég kiterjedt a német tudásom... (a passzív még nem az erõsségem)
de talán segített kicsit...

igy :)
Hozenak meg boldogot

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ja az elõfordul
akartam is kérdezni, mert má látam ilyet de aztán elfeledtem

mindegy akkor majd legközelebb visszahozod vagy ilesmi

Írtam Nekik, hogy ez így megtévesztõ stb, majd kiderül mi lesz...

Hozé, Isten éltessen sokáig!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Boldog hozét! :)

Nem tudom meddig keressem, állítólag van valami bicanglis gyûlés ma a Jászain a szokásos ott henyélõkön kívül, de nem találok róla hírt..

Ride everywhere.

.