Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

igazából ha leírom , akkor szerintem full le leszek oltva, h kcsg féktelen wannabe fixis...
de mind1.

Ha nem irod le, hogy te egy kcsg fektelen wannabe fixis vagy, nem hiszem, hogy sok embernek eszebe jutna. :)

Nyugodtan johet privatban maskor. De ha mar egyszer szabalytalankodsz, legalabb vigyazz magadra meg masokra.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Egy egyszerû kérdésem lenne. Miért nincs a bicikliden fék? ( függetlenül attól, hogy a balesetben szerepet játszott-e)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap megmondom

Ok, elõre is köszi.

A sebesség mindent megold.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Tolvajfogás!
Holnap fél 2 felé az ELTE lágymányosi épületénél csalizunk. Haveromnak 2 bringáját vitték el 2 nap alatt, kicsit kiülünk nézelõdni. Ha vkinek van kedve társulni, esetleg most tûnt el arrafelé a gépe, akkor dobjon egy üzenetet vagy mailt. A legjobb az lenne, ha egy kamera is jönne. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igazából ha leírom , akkor szerintem full le leszek oltva, h kcsg féktelen wannabe fixis...
de mind1.
bal oldali járdán mentem lefele bah csomopont, budaörsi utnál. át akartam menni a jobb oldali útra a villányira. ugy szoktam, hogy ha zöld a budaörsirõl érkezõknek a lámpa, akkor a villányin szembe jövöknek ugyis pirosa van, és át tudok menni jobbra, villamos se jön. csak az egyik keresztutcábol balrol ki akart kanyarodni valaki, egy másik meg jó fej volt és beengedte. azt hittem még elférek elõtte, de nem. oldalról pont elkapott. szerencsére kigurultam az utra amit kihagytak neki helyet, szoval nem estem neki semminek. rendszáma esett le, nekem a nyereg szakadt ki, meg a bokámnál van egy lyuk. ennyi.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

aranyos .) durván nyomtátok a forgalomban!

De Buki, vazze! Kellett tegnap elõhozni h olyan nincs h vkinek ne lenne balesete idõvel! Reggel kontaktoltam egy Focusszal, aztán meg a betonnal. Szerencsére megúsztam én is a colnago is meg a kocsiról is csak a rendszámot szedtem le.

Kiskubai, van még fehér ritchey nyereg? .D

En szoltam. :D

Mi tortent pontosan? Ezert keresel feher nyerget? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

nna hazaértem. :D Salaaaa! találkoztunk újra 'reggel' a lányokkal :D De sajnos továbbra is homály fedi a nap kérdését:
Vajon lenyeli-e?
viszont: "Debaaazmeg, ezek buták mint a seggem....sõt!"

Pedig jól elvoltatok :-)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
aranyos .) durván nyomtátok a forgalomban!

De Buki, vazze! Kellett tegnap elõhozni h olyan nincs h vkinek ne lenne balesete idõvel! Reggel kontaktoltam egy Focusszal, aztán meg a betonnal. Szerencsére megúsztam én is a colnago is meg a kocsiról is csak a rendszámot szedtem le.

Kiskubai, van még fehér ritchey nyereg? .D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
E!

Csatlakoztam volna én is szivesen bármiféle italozáshoz, de azért jó volt így is egy kis mozdulás. Otthon aztán Hanka fürdetés után úgy bealudt egy perc alatt, hogy az öccse üvöltözése se verte már fel. De azért még egy "Apa menjünk jövõre is!" belefért.

--Trifo

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
az miért van ha postára megyek természetesen enyém a leglassabb sor, a 11 ablakból négy van nyitva és az üvegfal mögött mindig van 4-5trécselõ dagadt nõ..majd mikor befizettem az összes nyomorult csekkem megkérdezi a kislány, h "sorsjegyet?"...

_ilyen ország pedig nincs_
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
nna hazaértem. :D Salaaaa! találkoztunk újra 'reggel' a lányokkal :D De sajnos továbbra is homály fedi a nap kérdését:
Vajon lenyeli-e?
viszont: "Debaaazmeg, ezek buták mint a seggem....sõt!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
na kicsit hat után ott voltam. jó volt találkozni! jó volt elkeveredni .D
nem baj, cm az ilyen. bukit azért megtaláltuk még aztán lementünk dunapartra sörni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Holnap megmondom
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Láttam a bowden végére húzható nem ezüst, hanem színes kupakot. Tudja valaki, hogy itthon mennyiért lehet kapni ilyet?

A sebesség mindent megold.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

K*rva jóóóó! Ezt lekoppintom! :)
Köszi!

nekem már készül belõle 2 db :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Köszi!

ja...300 $ sok is lenne érte :)

"just chillin killin"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

"polc." Bike Shelf «

Köszi!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
"polc." Bike Shelf «

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Kesek kicsit,varjatok ma meg:)
Meguntam az aláírásom....

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
na ma megyek az elsõ CM-emre..biztos jó lesz :D
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "