Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

akácfa elõtt, aztán nagydiófában voltunk, és onnan mi Noémivel Corvintetõ, te meg nemtudomhová. :D
Nem aludtam sehol, egyenesen a vonathoz mentem. Arra ébredtem, hogy kinéztem az ablakon, és KECSKEMÉT. kiiib@szott nagy rohanás, és már éppen elinduló vonatról leugrás...

Ja és a csocsós alázás eléggé adta...11:0 :D

Szerk.: Kicsiék mit csináltak baszki...Asszem meg akarták õket vágni azért mert nem volt küllõprizma, de valahogy elléptek, és egy napok óta szabálytalanul bringaúton parkoló autóról leszedték a rendszámtáblát, feldarabolták, és VOILÁ:
Feltöltött kép
Ott a küllõprizma bazeg.

2000+ hsz.

Kívánom annak az észkombájnnak, hogy kapja el egy rendõr.
Hatósági jelzés rongálása és hamisítása.

jófej ügyész esetén 150, rosszabb esetén 750 is akár.

Én a rosszabbra szavazok neki! Kapná el a 7-es busz.

Az ilyen senkiháziak miatt gyûlölik a bringásokat.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Azért nem kell atomfizikusnak lennie, hogy rájöjjön, hogy mikor is történt. De nem ez a lényeg, hanem ezek az állandó általánosítások, hogy köcsög bringás, köcsög autós, köcsög rendõr stb. Megy ide-oda a felesleges hadakozás. Azt meg nem nehéz kitalálni, hogy kerékpár kontra autó harcnak ki lesz a vesztese. Csak egy példa a mostani CM utáni ellentábortól:

"Igen, agresszív vagyok a bringásokkal szemben. Itt élek a Múzeum krt-n és nem tudok a saját lakásom elõtt megállni, csak azért, hogy a bringásoknak legyen bringa útjuk. OK legyen, és az itt lakóval mi a f*sz lesz? Mellesleg a bringások nem képesek használni a kiépített bringa utat, még mindig a járdát használják.
Ez a szorítsuk ki az autókat a városból egy agyrém. Nekem kell a kocsi a munkámhoz és a vállalkozásomhoz. A kedvezményes mélygarázzsal meg szúrjátok a milliárdos csemeték szemeit."

Nekem mondhatod, én nem vagyok ilyen elborult csakabringaavárosba! aktivista. 18éves vagyok, jogsim nincs, bringám van. Mivel közlekedek? bringával. Ha lesz jogsim, a pénzemet akkor is inkább bringára költöm mint benzinre. Én abszolút elfogadom hogy vannak olyanok akiknek szüksége van az autóra, bár valljuk be, budapest belvárosában a jelenleg autóval közlekedõknek szerintem a fele lazán meg tudná oldani bringával vagy tömegközlekedéssel. Felõlem autózzanak nyugodtan, csak aztán ne menjen a picsogás mikor elgurulok a két sáv között, meg negyedórával hamarabb ottvagyok mindenhol.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

napok óta ott állt az autó, a bringásokat sorban büntették a rendõrök, és mikor megemlítették a tilosban parkoló autót, le se szarták.

és nem hagytak cetlit hogy "Szia, bringás voltam, elvittem a rendszámtáblád."

Azért nem kell atomfizikusnak lennie, hogy rájöjjön, hogy mikor is történt. De nem ez a lényeg, hanem ezek az állandó általánosítások, hogy köcsög bringás, köcsög autós, köcsög rendõr stb. Megy ide-oda a felesleges hadakozás. Azt meg nem nehéz kitalálni, hogy kerékpár kontra autó harcnak ki lesz a vesztese. Csak egy példa a mostani CM utáni ellentábortól:

"Igen, agresszív vagyok a bringásokkal szemben. Itt élek a Múzeum krt-n és nem tudok a saját lakásom elõtt megállni, csak azért, hogy a bringásoknak legyen bringa útjuk. OK legyen, és az itt lakóval mi a f*sz lesz? Mellesleg a bringások nem képesek használni a kiépített bringa utat, még mindig a járdát használják.
Ez a szorítsuk ki az autókat a városból egy agyrém. Nekem kell a kocsi a munkámhoz és a vállalkozásomhoz. A kedvezményes mélygarázzsal meg szúrjátok a milliárdos csemeték szemeit."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Aztán majd az ilyenek miatt ne engem szorítson le az útról az autó tulaja.

napok óta ott állt az autó, a bringásokat sorban büntették a rendõrök, és mikor megemlítették a tilosban parkoló autót, le se szarták.

és nem hagytak cetlit hogy "Szia, bringás voltam, elvittem a rendszámtáblád."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Aztán majd az ilyenek miatt ne engem szorítson le az útról az autó tulaja.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

ha én azt tudnám :D valami pincében és valami fafajta volt a neve. nah pont ott :D

akácfa elõtt, aztán nagydiófában voltunk, és onnan mi Noémivel Corvintetõ, te meg nemtudomhová. :D
Nem aludtam sehol, egyenesen a vonathoz mentem. Arra ébredtem, hogy kinéztem az ablakon, és KECSKEMÉT. kiiib@szott nagy rohanás, és már éppen elinduló vonatról leugrás...

Ja és a csocsós alázás eléggé adta...11:0 :D

Szerk.: Kicsiék mit csináltak baszki...Asszem meg akarták õket vágni azért mert nem volt küllõprizma, de valahogy elléptek, és egy napok óta szabálytalanul bringaúton parkoló autóról leszedték a rendszámtáblát, feldarabolták, és VOILÁ:
Feltöltött kép
Ott a küllõprizma bazeg.

2000+ hsz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha én azt tudnám :D valami pincében és valami fafajta volt a neve. nah pont ott :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Merre voltál, Sala? Mondta Dóri, hogy látott tegnap.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
azért már párszor hazahozott, de most nagyon rohant én meg még röhögni akartam a két észkombájnon :D

fuck me, i'm famous!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Sala, Thezcsi hányszor vitt már haza Téged? :)
Matt, megnézem a Focus klub honlapját, hátha emlegetnek :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nabazz felébredtem. Éjjel 3 ra értem haza, mert Thez nem akart hazahozni :D
JÓ volt, Köszi Iminek a jó társaságot a két csaj megy egyszerüen buta volt.... no komment

Trifo: következõn már énis kiviszem a csöppségemet
Kuba hol aludtál végülis?

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kint márt osztják a 100 eurós csekkeket úgy hallom a féktelenségért :)

Jogosan.. :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Akkor ne is fecsereljunk tobb szot erre. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
így van. utálok egyetérteni veled, de igazad van ebben.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem hiába magyarázzátok. A véleményem nem fog megváltozni. Sokkal jobban fog egy elsõ fék.

Mások engem tartanak bolondnak ahogy közlekedek kint terepen, de ott csak egyedül vagyok és nem más miatt fogom összetörni magam.

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

1, Mert az egy igazi fixi. :)
2, Gondolom nem kell neki.
3, Egyébként van rajta fék, csak nem túl jó a hatásfoka. :)
4, Ha ellopják nehezebben tekernek el vele.

Persze én biztos raknék legalább elõre féket, de nem is fixiként használnám, hanem SS-ként. Szerintem bolond az összes fék nélküli fixis, aki a Millenárison kívül teker.

Ha teszel ra feket, mi a garancia, hogy hasznalni is fogod? Nekem is van egy elsofek, de hozza sem nyultam. Tovabb tart fogast valtani a kormanyon, hogy elerjem a fekkart minthogy labbal ellentartsak, netalan meg valami kitero mozdulatot is tegyek. A hatasfoka olyan, hogy akar a nyeregben ulve is meg tudod csusztatni a hatso kereket kicsit nedves aszfalton. Attetelfuggo a dolog, lehet vele jatszani.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
én a síelõkrõl gondoltam egy darabig, hogy idióták. elindulsz két léccel a lábadon durva meredek lejtõn, úgy hogy elõtte direkt még be is waxolod, és egy darab cucc nincs rajt amivel lassítani tudnád magad?! aztán kipróbáltam, szép lassan elsajátítottam a technikáját a fékezésnek, és úgy már annyira nem is para, mint elsõnek tûnik.
igaz ez nem közlekedés, de ugyanúgy emberek között száguldozol.

Ugye legalább mp3 nem volt a füledben?

pörgõs zene felspannolt

szerinted?

de mondom. elõttem kanyarodott ki, láttam, hogy engedik be.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ugye legalább mp3 nem volt a füledben?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egy egyszerû kérdésem lenne. Miért nincs a bicikliden fék? ( függetlenül attól, hogy a balesetben szerepet játszott-e)

1, Mert az egy igazi fixi. :)
2, Gondolom nem kell neki.
3, Egyébként van rajta fék, csak nem túl jó a hatásfoka. :)
4, Ha ellopják nehezebben tekernek el vele.

Persze én biztos raknék legalább elõre féket, de nem is fixiként használnám, hanem SS-ként. Szerintem bolond az összes fék nélküli fixis, aki a Millenárison kívül teker.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jajj, nem akartam flamet indítani.
de azért válaszolok. jobban néz ki nélküle. elcsúnyítja a karbonvillát, szebb így üresen a kormány is. ha ésszel megy az ember, akkor nincs szükség rá.
reggel is az volt a baj, hogy ész nélkül mentem,nem az hogy nem volt fékem (nem is lassítottam). siettem, álmos voltam, pörgõs zene felspannolt, úgy éreztem még át tudok menni. hibáztam.

De igazából nem is az én hibám, hanem Bukié, mer õ hozta fel tegnap a témát, és nem tudtam semmi fa dolgon 3x lekopogni, hogy eddig nem volt soha semmi balesetem :D