Rob4bike
pölö, melóba csakhogy tugyják
Õ.
izé
ez zsír
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Hi.
Kicsit nem ide,de türelmetlen vagyok.
Mond nektek valamit a KORE név?
köszönöm!
az üzletkötõtök számát elkérhetem, hogy lebeszéljem a részleteket vele vagy "közvetítesz" Te?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
köszönöm!nem vette fel mikor próbáltam.
majd holnap újra
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
sikerült utolérned az "emberünket"?
jah én is hallottam, hogy volt aki meghalt a tejtõl...
más
egy példa, hogy mennyi szart megetetnek velünk: múlt hét szombaton láttam, amint napraforgómezõt permetez egy helikopter. ma pedig kombájnozták. az akkor még szinte zöld napraforgó mára teljesen száraz volt. nem tudom elhinni, hogy egy hét alatt nyomtalanul eltûnik belõle az érés gyorsító szer...
desszikálták, téeszes nevén az akkoriban egyedüliként elérhetõ termék után "reglonozták":jah én is hallottam, hogy volt aki meghalt a tejtõl...
más
egy példa, hogy mennyi szart megetetnek velünk: múlt hét szombaton láttam, amint napraforgómezõt permetez egy helikopter. ma pedig kombájnozták. az akkor még szinte zöld napraforgó mára teljesen száraz volt. nem tudom elhinni, hogy egy hét alatt nyomtalanul eltûnik belõle az érés gyorsító szer...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.