új, vagy használt? s-m körüli méret? meg egy kb árat ha lõnél, lenne tippem.
tökmindegy, s-m körüli. mondjuk 200ezer körül. vagy 250.
új, vagy használt? s-m körüli méret? meg egy kb árat ha lõnél, lenne tippem.
ps: mondjatok 130-150 körül mozgó te tekerhetõ össztelós vázakat-komplett bringákat légyszi
Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõk
A frankhiteles ismerõseid és a magyar belpolitika közti összefüggést nem értem... mármint értem hogy szól valami okosat egy "szakértõ" és emiatt megugrik az ismerõseid törlesztõje, de attól még hogy ezen idegeskedsz, nem fog semmi változni.
A turisták lekaszálása meg tömegsport, max hosszú távon nem kifizetõdõ, de ugye mi nem arról vagyunk híresek, hogy hosszú távra tervezünk...
a frankhitelt nem természetes kiválasztódásnak hívják másnéven?
Pont ma hallottam egy idevágót:1darabig én is úgy voltam vele hogy, hogy kéne elhajtani ? aztán leszarom, amit akarnak úgyis tudnak.
mongy az érdekes volt a faszi nem akarta elfogadni az ateistát. mindenképp meg akart gyõzni, hogy csak szimpatikus valamelyik vallás. semmiképp nem akarta elhinni, hogy pont egyformán utálom az összes 1házat.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
csak aztán feltalálták a gyógyszereketa frankhitelt nem természetes kiválasztódásnak hívják másnéven?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
el lehet õket hajtani azzal hogy neten LESZ kitöltve? mert tudom, hogy a visszaigazoló kódot mondani kell nekik.. de majd csak lesz, ez meg hamarabb akar jönni..
ps: mondjatok 130-150 körül mozgó tekerhetõ össztelós vázakat-komplett bringákat légyszi
betörtek a tetõn, bementek, belülrõl kinyitották az ajtót (baszhattam a dupla, tripla zárat) és a Crysler tetején kihúzták az ajtón át...
Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõkNem olvasok én indexet, csak lógok anyumnak egy kisebb (nagy.) összeggel, és meg akartam nézni hogy állnak a valutaárfolyamok, és nemkicsit meglepõdtem. 3hete 330ért vettem a fontot, most meg 356? Leszarni meg azért nem szarom le mert elég sok ismerõsömnek van frankhitele. Cserébe a turizmusban lehet kaszálni a turistának 250ért beváltott euróval
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A külföldi létnek egyik nagy elõnye, hogy ezeket a dolgokat le lehet szarni, mert kevésbé érint.
A bíbíszít olvasd, ne a zindexet, és lehet lesz beszédtéma is a "benszülöttekkel"
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
el lehet õket hajtani azzal hogy neten LESZ kitöltve? mert tudom, hogy a visszaigazoló kódot mondani kell nekik.. de majd csak lesz, ez meg hamarabb akar jönni..
A sebesség mindent megold.