Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

új, vagy használt? s-m körüli méret? meg egy kb árat ha lõnél, lenne tippem.

tökmindegy, s-m körüli. mondjuk 200ezer körül. vagy 250.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ps: mondjatok 130-150 körül mozgó te tekerhetõ össztelós vázakat-komplett bringákat légyszi :)

új, vagy használt? s-m körüli méret? meg egy kb árat ha lõnél, lenne tippem.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõk :)
A frankhiteles ismerõseid és a magyar belpolitika közti összefüggést nem értem... mármint értem hogy szól valami okosat egy "szakértõ" és emiatt megugrik az ismerõseid törlesztõje, de attól még hogy ezen idegeskedsz, nem fog semmi változni.

A turisták lekaszálása meg tömegsport, max hosszú távon nem kifizetõdõ, de ugye mi nem arról vagyunk híresek, hogy hosszú távra tervezünk...

1.: Nem kesergek rajta, csak simán tudom hogy szarban vannak, és ez rossz érzés. (tehát kesergek rajta.)
2.: Tudom hogy ez nem segít rajta sajnos.

3.: Nem turista lehúzása. A cégnél 250-en fixált euró árfolyam van, ez el van mondva a turistának. Sokkal kevésbé lehúzás mint a Déliben a pénzváltó, ahol 210ért veszik az eurót a turistától :) A biznisz az, amikor a turista euróban veszi a jegyet, de te forintban írod az elszámolóra, és beváltod, és 250es euróval számolva berakod a forint értéket. De ezt nem csinálják sokan, egyszerûen nem éri meg a kockázatot hogy bukod az állásodat.

Bikertigger: Magyarországi beszerezhetõség abszolút nem számít, ár annál inkáb.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

a frankhitelt nem természetes kiválasztódásnak hívják másnéven?

kibicnek semmi sem drága

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

1darabig én is úgy voltam vele hogy, hogy kéne elhajtani ? aztán leszarom, amit akarnak úgyis tudnak.
mongy az érdekes volt a faszi nem akarta elfogadni az ateistát. mindenképp meg akart gyõzni, hogy csak szimpatikus valamelyik vallás. semmiképp nem akarta elhinni, hogy pont egyformán utálom az összes 1házat.

Pont ma hallottam egy idevágót:
A Vallás olyan, mint egy Pénisz.
Ha van valakinek, semmi gond.
Még az sem baj, ha valaki büszke rá.
De azért mégse vedd elõ és kezd el körbelóbálni nyilvánosan!
És LÉGYSZÍVES, ne próbáld meg lenyomni a gyerekeink torkán !

Ha esetleg van valakinek egy 170mm-es ISIS-es BAL hajtókarja, amit pár napra tudna kölcsönözni nekem és még holnap délelõtt ide tudná adni BP-n, annak hálás lennék. Az autofelláció tipikus esete történ ugyanis, amelynek keretében megtanultam, hogy egy egykerekûn se mindegy, hogy merre éll az ülés eleje. Fordítva volt pár napot, pedál kitekeredett, mire észrevettem, megette a menetet teljesen. Holnap délután meg kellene.

--Trifo

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

csak aztán feltalálták a gyógyszereket ;) :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
akkor ezekbõl micsoda szép statisztikák lesznek :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
En vigyorogva beirtam volna a fizikat... :)

Mellesleg az, hogy szimpatikus egy vallas, meg nem jelenti azt, hogy te is gyakorlod, vagy hozzajuk tartozol. Nekem pl. szimpatikus a buddhizmus (mar amennyit tudok rola), megsem vagyok hivo. Jofej lehetett. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

el lehet õket hajtani azzal hogy neten LESZ kitöltve? mert tudom, hogy a visszaigazoló kódot mondani kell nekik.. de majd csak lesz, ez meg hamarabb akar jönni..

1darabig én is úgy voltam vele hogy, hogy kéne elhajtani ? aztán leszarom, amit akarnak úgyis tudnak.

mongy az érdekes volt a faszi nem akarta elfogadni az ateistát. mindenképp meg akart gyõzni, hogy csak szimpatikus valamelyik vallás. semmiképp nem akarta elhinni, hogy pont egyformán utálom az összes 1házat.

ps: mondjatok 130-150 körül mozgó tekerhetõ össztelós vázakat-komplett bringákat légyszi :)

itthon beszerezhetõség meg ár fontos ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
fb-n olvastam, hogy vitték el a srácnak a motorját. ezt csak úgy ideszúrom, nem szaroztak vele az biztos

betörtek a tetõn, bementek, belülrõl kinyitották az ajtót (baszhattam a dupla, tripla zárat) és a Crysler tetején kihúzták az ajtón át...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Nem olvasok én indexet, csak lógok anyumnak egy kisebb (nagy.) összeggel, és meg akartam nézni hogy állnak a valutaárfolyamok, és nemkicsit meglepõdtem. 3hete 330ért vettem a fontot, most meg 356? Leszarni meg azért nem szarom le mert elég sok ismerõsömnek van frankhitele. Cserébe a turizmusban lehet kaszálni a turistának 250ért beváltott euróval :)

Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõk :)
A frankhiteles ismerõseid és a magyar belpolitika közti összefüggést nem értem... mármint értem hogy szól valami okosat egy "szakértõ" és emiatt megugrik az ismerõseid törlesztõje, de attól még hogy ezen idegeskedsz, nem fog semmi változni.

A turisták lekaszálása meg tömegsport, max hosszú távon nem kifizetõdõ, de ugye mi nem arról vagyunk híresek, hogy hosszú távra tervezünk...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Most kell venni Forintot. :)

A sebesség mindent megold.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Épp most lépte át a 300-at.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A külföldi létnek egyik nagy elõnye, hogy ezeket a dolgokat le lehet szarni, mert kevésbé érint.
A bíbíszít olvasd, ne a zindexet, és lehet lesz beszédtéma is a "benszülöttekkel" ;)

Nem olvasok én indexet, csak lógok anyumnak egy kisebb (nagy.) összeggel, és meg akartam nézni hogy állnak a valutaárfolyamok, és nemkicsit meglepõdtem. 3hete 330ért vettem a fontot, most meg 356? Leszarni meg azért nem szarom le mert elég sok ismerõsömnek van frankhitele. Cserébe a turizmusban lehet kaszálni a turistának 250ért beváltott euróval :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Én kitöltöttem neten az egész családét. Nagyon jól jött volna egy "személy másolása" gomb, mert a gyerekeknek háromszor kellett kitölteni majdnem ugyanazt. A "Véglegesítés" gomb után kaptam egy jóóóó hosszú azonosítót, amit felírva/elmentve/kinyomtatva lehet elhajtani az élõ népszámlálót.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

el lehet õket hajtani azzal hogy neten LESZ kitöltve? mert tudom, hogy a visszaigazoló kódot mondani kell nekik.. de majd csak lesz, ez meg hamarabb akar jönni..

Nem tudom. Én papíron töltöm ki.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Én már neten kitöltöttem, de nem kaptam semmilyen visszaigazolást.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

volt már valakinél ilyen "népszámlálós" emberke?

Igen.