Elvileg egy masszõr pont ugyanolyan tevékenység kóddal állíthat ki számlát, mint egy bérpina. Úgyhogy még az is elképzelhetõ, hogy igen.
--Trifo
Vicces ahogy félreértetted, szerintem sala PIÁT értett most kivételesen, nem pinát
Elvileg egy masszõr pont ugyanolyan tevékenység kóddal állíthat ki számlát, mint egy bérpina. Úgyhogy még az is elképzelhetõ, hogy igen.
--Trifo
blogolhatok? kivették 2 bölcs.fogamat
A sebesség mindent megold.
csak azt kellett,h igen,itt járt a kérdezõbiztos,mert õket is ellenõrzik.
Aláírni??? És akkor mi az anonim? Vagy csak azt kellett aláírni, hogy kitöltötted?
--Trifo
Tuti jobban jártál volna.Megkaptam az egyik leghülyébb kérdezõbiztost a népszámlálásnál. Nem tudta felfogni, hogy hogyan lehet valaki gázszerelõ az eonnál (csak utólag jöttem rá, hogy az eonhoz csak az áramot kapcsolta), meg arra volt kíváncsi, hogy az egyéni vállalkozónak ki a munkáltatója. Interneten kellett volna kitöltenem...
Aláírni??? És akkor mi az anonim? Vagy csak azt kellett aláírni, hogy kitöltötted?nálunk,faluban egész jó,majdnem csak már aláírnod kell a papírt:) mindenki tud mindenkirõl mindent
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
2006 közepén volt 400 felett, de mindennel szemben erõs volt. Aztán 2008 elején elhasalt sajnos, de ha az EU így folytatja, "visszaerõsödhet" még2005-2006 körül?
Jenõnek kellene, úgyhogy ez egy kissé nagy lenne. Nekem meg durván kicsi.van egy eladó alu sinees 44-es ha gondolod, 3 szor volt a lábamon
Elvileg egy masszõr pont ugyanolyan tevékenység kóddal állíthat ki számlát, mint egy bérpina. Úgyhogy még az is elképzelhetõ, hogy igen.simán piát lehet rajta venni? D:
Amikor kinnt éltem, volt úgy hogy 400 volt a font..azok voltak a szép idõk
Jani, egyszer is elég lesz!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
és elfogadod az üdülési csekket?van egy eladó alu sinees 44-es ha gondolod, 3 szor volt a lábamon
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
köszi szépen, szuper ez a táblázat, átrágom majdGER kontók
BANKENVERGLEICH - kostenloses Girokonto
DiBa biztosan bejövös.
akkor csak nálunk van, hogy azért is lehúznak, ha felveszem a pénzem?orulnek, hogy hozzajuk viszed a penzed
amugy gyanitom, hogy olcsobb, mint nalunk
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu