Fusira épül az egész társadalom, nem hinném hogy rövid idõn belül bármi változna. Max rossz irányba....
Szóval, én azt gondolom akkor lesz itt jobb világ, ha az ilyesmit majd kiveti magából a társadalom. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy adózzon, meg fizessen TB-t és járulékot a tisztelt vállalkozó.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. november 21. - 12:50

Írta 2010. november 21. - 12:50

Nem örülök! Én így szeretem:
edit:
!
á, nem tudod mi a jó. csúnya rendezetlen dzsindzsa. kinak kell az ? sokkal hasznosabb, természetbarát módon, elégetni a picsába az erõmûben az összeset.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 21. - 12:43

Nálunk szedett-vetett melósokkal, feketén dolgoztatnak az építkezésen. A vállalkozók java része megoldja a számla meg az ÁFA dolgokat okosba'. Meg család vidéken, családfõ Pesten (hétvégente hazajár), bejelentik hogy külön élnek aztán orrbaszájba' támogatjuk "szegényeket" (nem a támogatás a baj, hanem hogy nem ellenõrzik kinek adják). És dolgozzunk feketén, de vegyük fel a munkanélkülit is, persze. Meg akik a falloszukból élnek, igen.
Nekem meg levonják a fizetésem 49 vagy hány %-át.
Szóval, én azt gondolom akkor lesz itt jobb világ, ha az ilyesmit majd kiveti magából a társadalom. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy adózzon, meg fizessen TB-t és járulékot a tisztelt építõipari vállalkozó. És, nem kizárt, hogy erre "rá kell vezetni".

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. november 21. - 12:00

Írta 2010. november 21. - 11:39

Jópár éve építettünk egy házat, gondolom a szomszéd elõzõ rendszerbeli beidegzõdésének köszönhetõen szállt ki a VPOP+rendõrség, merthogy fel lettünk dobva a melósok miatt. Kárpátaljai magyarok voltak egyébként. Mindent rendben találtak és elhúztak. A melósok nem is értették hogy hogy megy ez itt, azt mondták náluk otthon ez elképzelhetetlen hogy egymást felnyomják az emberek. Na ennyivel tartanak elõrébb az ukránok....
egyébként durva, távoli ismerõs cége lakhellyel azonos bejelentésû,ennek ellenére azért alaposan meglepõdött, amikor a vpop pénzmosást ellenõrzõ rendelkezésekre vonatkozva hajnal négykor!! 2 rendõrrel karöltve ellenõrizték a házipénztárát. merhogy fennállás van ,meg fennforgás, meg feltételezhetõ összejáccás, meghogy tudták, hogy akkor ér haza..A tag fillére összekaparta a házipénztár összegét, pedig nem apró lé volt... megköszönték a lehetõséget, majd távoztak ;-)
....
Írta 2010. november 21. - 11:06

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. november 21. - 11:02

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. november 21. - 10:56

Igen , a kijelzõk gyorsabban ideértek anno.eleg tagat
5-22 nap tan
bazi sokat irtak ra szerintem
Akkor várok türelmesen és remélem Te is tudsz még , hogy utaljak.

-=B.B.B.=-
Írta 2010. november 21. - 10:37

5-22 nap tan
bazi sokat irtak ra szerintem
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. november 21. - 10:34

-=B.B.B.=-
Írta 2010. november 21. - 09:40

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. november 21. - 00:19

Itt. Ez a terület pl. telepített fenyves volt, most vagy így hagyják és akácdzsungel lesz belõle vagy betelepítik akáccal. Szenzációs!Hol zajlik ez a szégyen?
Nem örülök! Én így szeretem:Alex mi ezzel a gond ? örülj neki hogy megújul az erdõ, és addig is van egy kis rendezett terep.

edit:
Most nem megyek bicajozni. Beszéltük Tyitoval hogy kéne menni, de senki nem kívánja már a sarat.
Várjuk a havat!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. november 20. - 22:14

az a baj, hogy nem mentem bele a játékba és húztam a tel.számlájukat..

Írta 2010. november 20. - 21:45

múltkor véletlen felvettem egy ilyen rejtett számot. valami kötelezõ biztositásos cég. csávokámat hagytam beszélni vagy 10 percet, aztán közöltam hogy ja nincs is autóm .
mondjuk a híváspénzt úgyis megkapja, csak fárad feleslegesen.
Vitti. engem még a mai napig felhívnak néha bank/behajtó az egyik volt alkalmazottam miatt (3 éve nem dolgozott a cégnél). különösebb gond nélkül hajtom el õket. igaz nem az iwiwrõl tudják

Írta 2010. november 20. - 21:36

biketigger: az az ideiglenes mobilszámom, amin nincs pénz (nem mintha a nem-ideiglenesen szokott volna lenni). A rejtett pedig az itthoni vezetékes telefon, ami titkosított hogy ne legyünk benne a telefonkönyvben, és ne zaklassanak nyelviskolával pl (leggyakrabbi) mikor Anyum 4nyelvet tanít.
Írta 2010. november 20. - 21:35

Alex mi ezzel a gond ? örülj neki hogy megújul az erdõ, és addig is van egy kis rendezett terep.
Írta 2010. november 20. - 21:34

Alex holnap nem jössz fel tekeregni egyet?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. november 20. - 21:32

Hol zajlik ez a szégyen?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2010. november 20. - 21:29

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. november 20. - 21:17

Ja és azt írod hogy M6-os menet legyen a külsõ oldalon a féknél. Mivel ugye ez az oldala gondolom szabvány az összesnél, és az összes M5-ös menetû, ezért M5-ösre csinálom, elõre is bocsi ha kellemetlenséget okoz, csomagolok hozzá két csavart majd

Telón nem értelek el, bár lehet azért mert nem veszed fel a rejtett számot. Esetleg ha válaszolni tudsz ezekre úgy egy órán belül akkor 70/ három-nulla-nyolc kettõ-nyolc-négy-kilenc. Elõre is köszi!