Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
Szóval, én azt gondolom akkor lesz itt jobb világ, ha az ilyesmit majd kiveti magából a társadalom. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy adózzon, meg fizessen TB-t és járulékot a tisztelt vállalkozó.

Fusira épül az egész társadalom, nem hinném hogy rövid idõn belül bármi változna. Max rossz irányba.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nem örülök! Én így szeretem:
Feltöltött kép

edit:
!

á, nem tudod mi a jó. csúnya rendezetlen dzsindzsa. kinak kell az ? sokkal hasznosabb, természetbarát módon, elégetni a picsába az erõmûben az összeset.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Paul, szerinted ezért elõrébb járnak mert esetleg szemet hunynak dolgok felett?

Nálunk szedett-vetett melósokkal, feketén dolgoztatnak az építkezésen. A vállalkozók java része megoldja a számla meg az ÁFA dolgokat okosba'. Meg család vidéken, családfõ Pesten (hétvégente hazajár), bejelentik hogy külön élnek aztán orrbaszájba' támogatjuk "szegényeket" (nem a támogatás a baj, hanem hogy nem ellenõrzik kinek adják). És dolgozzunk feketén, de vegyük fel a munkanélkülit is, persze. Meg akik a falloszukból élnek, igen.

Nekem meg levonják a fizetésem 49 vagy hány %-át.

Szóval, én azt gondolom akkor lesz itt jobb világ, ha az ilyesmit majd kiveti magából a társadalom. És ehhez hozzá tartozik az is, hogy adózzon, meg fizessen TB-t és járulékot a tisztelt építõipari vállalkozó. És, nem kizárt, hogy erre "rá kell vezetni". ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
géppel írva..

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
egyébként durva, távoli ismerõs cége lakhellyel azonos bejelentésû,ennek ellenére azért alaposan meglepõdött, amikor a vpop pénzmosást ellenõrzõ rendelkezésekre vonatkozva hajnal négykor!! 2 rendõrrel karöltve ellenõrizték a házipénztárát. merhogy fennállás van ,meg fennforgás, meg feltételezhetõ összejáccás, meghogy tudták, hogy akkor ér haza..A tag fillére összekaparta a házipénztár összegét, pedig nem apró lé volt... megköszönték a lehetõséget, majd távoztak ;-)
....

Jópár éve építettünk egy házat, gondolom a szomszéd elõzõ rendszerbeli beidegzõdésének köszönhetõen szállt ki a VPOP+rendõrség, merthogy fel lettünk dobva a melósok miatt. Kárpátaljai magyarok voltak egyébként. Mindent rendben találtak és elhúztak. A melósok nem is értették hogy hogy megy ez itt, azt mondták náluk otthon ez elképzelhetetlen hogy egymást felnyomják az emberek. Na ennyivel tartanak elõrébb az ukránok.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi a bizalmat :) bár még az összeget sem tudom, úgy nehézkes a dolog. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah meg birom :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

eleg tagat
5-22 nap tan
bazi sokat irtak ra szerintem

Igen , a kijelzõk gyorsabban ideértek anno.
Akkor várok türelmesen és remélem Te is tudsz még , hogy utaljak. ;)

-=B.B.B.=-

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
eleg tagat
5-22 nap tan
bazi sokat irtak ra szerintem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Lor, milyen szállítási idõt adtak meg a résszemûek?

-=B.B.B.=-

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a vege rimmelt!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Hol zajlik ez a szégyen?

Itt. Ez a terület pl. telepített fenyves volt, most vagy így hagyják és akácdzsungel lesz belõle vagy betelepítik akáccal. Szenzációs!

Alex mi ezzel a gond ? örülj neki hogy megújul az erdõ, és addig is van egy kis rendezett terep.

Nem örülök! Én így szeretem:
Feltöltött kép

edit:
Most nem megyek bicajozni. Beszéltük Tyitoval hogy kéne menni, de senki nem kívánja már a sarat.
Várjuk a havat!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
engem múltkor rejtett számról hívtak, hogy vaterán árulom a szüzességem... mondtam nekik, hogy téves, aztán letettem..
az a baj, hogy nem mentem bele a játékba és húztam a tel.számlájukat..:(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
ja télleg. geci e vagyok ?
múltkor véletlen felvettem egy ilyen rejtett számot. valami kötelezõ biztositásos cég. csávokámat hagytam beszélni vagy 10 percet, aztán közöltam hogy ja nincs is autóm .
mondjuk a híváspénzt úgyis megkapja, csak fárad feleslegesen.

Vitti. engem még a mai napig felhívnak néha bank/behajtó az egyik volt alkalmazottam miatt (3 éve nem dolgozott a cégnél). különösebb gond nélkül hajtom el õket. igaz nem az iwiwrõl tudják :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Alex holnap nem viszel fel tekeregni egyet? :D

biketigger: az az ideiglenes mobilszámom, amin nincs pénz (nem mintha a nem-ideiglenesen szokott volna lenni). A rejtett pedig az itthoni vezetékes telefon, ami titkosított hogy ne legyünk benne a telefonkönyvben, és ne zaklassanak nyelviskolával pl (leggyakrabbi) mikor Anyum 4nyelvet tanít.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Kubai ha sejted hogy nem veszi fel a rejtett számot, itt meg közzéteszed a számot, akkor miért úgy hívod ? :)

Alex mi ezzel a gond ? örülj neki hogy megújul az erdõ, és addig is van egy kis rendezett terep.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ebbõl nem lesz sár ez homok.
Alex holnap nem jössz fel tekeregni egyet?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ebbõl akkora sártenger lesz, hogy ember nem mászik ki belõle.
Hol zajlik ez a szégyen?

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Üzenem az értelmi szerzõnek aki épp az erdõ legszebb és legrégebbi részét vágatja ki, továbbá aki szerint ez az "erdõmûvelés", hogy remélem hamarosan õ kerül a láncfûrész kellemetlen végére!
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Savanyugabi! Most rajzoltam át magamnak a v-fék tüskéd rajzát, és így elsõ nekifutásra nem értem hogy hová gondoltad rá pl a lapolást (gondolom az M6-os belsõmenetes rész utáni 5,56mm-es részre, de ehhez meg nem írtál átmérõt). De a zeezoli által fényképezett széria féktüskén ez 10mm-es, rajta 9mm-es lapolással hogy legyen mivel becsavarni. Megcsinálom neked is így, aztán maximum nekifutunk mégegyszer.
Ja és azt írod hogy M6-os menet legyen a külsõ oldalon a féknél. Mivel ugye ez az oldala gondolom szabvány az összesnél, és az összes M5-ös menetû, ezért M5-ösre csinálom, elõre is bocsi ha kellemetlenséget okoz, csomagolok hozzá két csavart majd :)

Telón nem értelek el, bár lehet azért mert nem veszed fel a rejtett számot. Esetleg ha válaszolni tudsz ezekre úgy egy órán belül akkor 70/ három-nulla-nyolc kettõ-nyolc-négy-kilenc. Elõre is köszi!