Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mirõl maradtam le? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem kell hozzászólni. Ennyi!

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Azt hittem kapott figyelmeztetést.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Kezdõdik...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Végre egy hozzád illõ avatar. :)

maggi abban is maximus
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Kedves ismerosok!:)
Ha van valakinek,ismerosi,rokoni korben 4utemu trabant kombija es megvalna tole,egy szereny am nem serto osszegert,kerem azonnal jelezni felem!!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hogyan irtsam ki a selyemkórót? | Bálint Gazda Honlapja

Az Öreg utána nézhetne a dolgoknak, mielõtt ír valamit... finan? Mi a búbánat az? Van olyan, hogy Finale, de az nem totális gyomirtó.
A méhészekrõl megvan a véleményem... Volt, hogy bejelentették a helikopteres permetezést és rovarirtó szert is vittek fel elvileg. Aztán meggondolták magukat és a napraforgót csak gombaölõvel fújták. A manus lefújta a saját méheit és feljelentette a gazdát, hogy pusztulnak a méhek.A cukrozott mézrõl már ne is beszéljünk. Persze nem általánosítás akart lenni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

egy kis szorítást kérnék 1 órától...

ok . küldök Neked, úgy szívtájékra jó erõset. de ne szarj be nem biztos hogy infarktus, lehet csak pánikroham :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
kcsg...:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

megosszam az ismerõseimmel amint ezt a facebookon is kérted? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

hm.. akkorõ.. keverem a gyapottal? emlékeim szerint az Alföldön próbálkoztak ilyesmi termesztésével, de úgy jártak mint a naranccsal.
éésközben gugli:
História 2004/01. - LADÁNYI LÁSZLÓ: A magyar gyapot története

(mi van a méh fejében?
méh-ész.
tudomtudom.. de saját termés, muszáj volt:) )

mért kevernéd ?
amibõl sok van az a selyemkoró. a gyapotból meg ezek szerint sem lett jól alkamazkodó, invazív növény :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ja én is Fater szölö birtoka környékén láttam elõszõr tömegesen vag 25 éve (alföldi homokos talaj, azt kedveli )

amúgy ezek lehetnek nem szándékos betelepítések (pl parlagfû és asszem a kanadai aranyvesszõ sem) ez meg annak tûnik :

na persze a kurva méhészek ebben is benne vannak

Kubai azok a szöszölõk a nyárfafélék lesznek inkább

ja

hm.. akkorõ.. keverem a gyapottal? emlékeim szerint az Alföldön próbálkoztak ilyesmi termesztésével, de úgy jártak mint a naranccsal.
éésközben gugli:
História 2004/01. - LADÁNYI LÁSZLÓ: A magyar gyapot története

(mi van a méh fejében?
méh-ész.
tudomtudom.. de saját termés, muszáj volt:) )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Páncélautóíígeen, páncélautóneeem:D

Solt-Kiskõrös-Szeged útvonalon van rengeteg. Útszélen, erdõsávok mellett egész jól érzi magát. bár egyáltalán nem értem, h. minek kellett idetelepíteni. mondjuk ha arra a logikára építek, ami szerint egyetlen hatalmas parcellává kellene alakítani az Alföldet, mert így kevesebb üresjárat marad a sorvégen.. már nem is csodálkozok. "Anyánk az egész ország. Apánk Rákosi."

ja én is Fater szölö birtoka környékén láttam elõszõr tömegesen vag 25 éve (alföldi homokos talaj, azt kedveli )

amúgy ezek lehetnek nem szándékos betelepítések (pl parlagfû és asszem a kanadai aranyvesszõ sem) ez meg annak tûnik :

na persze a kurva méhészek ebben is benne vannak

Kubai azok a szöszölõk a nyárfafélék lesznek inkább

ja

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

amúgy viszonylag gyakran járok a kmét-nagykörõs-cegléd vonalon, már néztem több helyen az útról látótávban viszonylag nagyobb kiterjedésû erdõs részeket, gondoltam már rá hogy meg kéne közelebbrõl nézni.

Ezek a szép részek:
Feltöltött kép
Én a Nagykõrös és Csemõ közötti részen szoktam bolyongani.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

amúgy viszonylag gyakran járok a kmét-nagykörõs-cegléd vonalon, már néztem több helyen az útról látótávban viszonylag nagyobb kiterjedésû erdõs részeket, gondoltam már rá hogy meg kéne közelebbrõl nézni.

Fel is kell húzni az ablakot, különben teleszöszöli a vonatot ez a selyemkóró, vagy mi a szösz.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Páncélautóíígeen, páncélautóneeem:D

selyemkóró
nem öshonos (észak amcsi ajándék) ellenben rendkívûl ínvazív faj.

Maggi, az más

Solt-Kiskõrös-Szeged útvonalon van rengeteg. Útszélen, erdõsávok mellett egész jól érzi magát. bár egyáltalán nem értem, h. minek kellett idetelepíteni. mondjuk ha arra a logikára építek, ami szerint egyetlen hatalmas parcellává kellene alakítani az Alföldet, mert így kevesebb üresjárat marad a sorvégen.. már nem is csodálkozok. "Anyánk az egész ország. Apánk Rákosi."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Miért, mi ez?

selyemkóró
nem öshonos (észak amcsi ajándék) ellenben rendkívûl ínvazív faj.

Maggi, az más

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Tudtommal a topicom, (Kerékpár lopás megelõzési ötletek) utoljára azért lett lezárva, mert hónapokig nem szólt hozzá senki. Annyira nem volt logikus, de az adminnak mindig igaza van. Elõször meg azért, mert -bár az elsõ hozzászólásban direkt leírtam, hogy ezt ne- elkezdõdött a "keressük és lincseljük meg a tettest" szöveghalom. Mivel szóltam, hogy ezt Kihangsúlyozva sem akartam, ezért moderálva lett és folyt tovább a normális társalgás. Igaz az eredeti cím változott ("Tolvajfogás project"-rõl) ami nem baj..

Ride everywhere.

.