Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

valójában, bizonyos vallások (református) szerint is tökéletesen elég a polgári. valahogy úgy magyarázták, hogy amit az adott emberi társadalom elfogad azt Isten is elfogadja

ennek tükrében hogy magyarázod a válást? :)
mert ugye azt az egyház nem ismeri (el)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Á csak füllent, azért nem volt rajta võlegényruha mert már levette.

szerk: szerdán elviszik végre az iphoneomat. Welcome home, Feltöltött kép? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
na ácsi, csak elvi egyetértést tanúsítottam :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ez jó lehet, hallgatunk!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egyszer majdnem keresztapa lettem, csak kidobott a pap a templomból, mielõtt véget ért volna a fogadkozás. Nem nekem való az a templomosdi, viszont turistaként kedvelem a templomokat.

Mesélj! :)

jaja szerintem is
fõleg ha rajtam meg nem võlegényruha van /volt:)

Nem hiszem el. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

zsír menyecskeruhást dugni...
?

jaja szerintem is
fõleg ha rajtam meg nem võlegényruha van /volt:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zsír menyecskeruhást dugni...
A lakodalom a násznépért van, az ivászat, meg a dajdajozás is
Titeket ünnepelnek rokonok, haverok, barátok stb
Mi rossz van abban?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

(kérdés hogy mennyire vallásos asszonyt sikerül majd erre az eseményre "rávennem" - úgyis az õ szava lesz a döntõ:D:D:D)

nálam ez már alapból nem játszana
nem nagyon mûködne olyan kapcsolat ahol ekkora világnézeti különbség van a nõnemû meg köztem

mi meg úgy terveztük hogy erdészettõl engedély, szalagos embert kirángatni pap rétre, 2 tanú, szülõk, testvérek osz kész.
utána meg egy buli hejehuja dínom dánom a haveroknak, de csak ott mondanánk meg hogy mi az ábra (persze Asszony szerint az nem jó mert akkor nincs nászajándék :). aztán odáig eljutottunk hogy a gyûrûk megvannak

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

csak kidobott a pap a templomból, mielõtt véget ért volna a fogadkozás.

Kíváncsian várom a sztorit :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

de jól néz ki és a csajoknak van szép fehér ruhájuk, amire állítólag egész életükben vágynak... :)

Akkor inkább veszek neki egyet, elmegyünk a garancsi tóhoz, bedobunk az Üvegtigrisben néhány hubit aztán a krimó elõtt táncra perdülünk és rúgjuk a port reggelig. Ha Gaben, Csoki, Róka, Cingár és Sanyi is arra jár, õket is meghívjuk egy keserûszörpre.:D
Egyszer majdnem keresztapa lettem, csak kidobott a pap a templomból, mielõtt véget ért volna a fogadkozás. Nem nekem való az a templomosdi, viszont turistaként kedvelem a templomokat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Most végülis mi a bajotok a Karácsonnyal? Az hogy egy eredetileg egy keresztény ünnep neve? Pedig így hívják Magyarországon az év végi ünnepet (tudjátok olyan ünnep ami az év végén van és már az ókorban is ünnepelték). Senkit nem kényszerít senki arra, hogy mit ünnepeljen ilyenkor. Az elõtte levõ idõszak alatt is azt várunk/nem várunk amit akarunk...

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Jenõ jó fej, megérdemli ;)

juteszembe mikor iszunk? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

templomi esküvõm csak akkor lesz, ha a nagyszüleim megélik azt az idõpontot - õk ragaszkodnak hozzá, vallásosak, hát legyen meg az örömük. de magam részérõl egy jó kis mulatós lakodalom meg egy polgári esküvõ is bõven elég.

(kérdés hogy mennyire vallásos asszonyt sikerül majd erre az eseményre "rávennem" - úgyis az õ szava lesz a döntõ:D:D:D)

Dave: azt azért számold bele, hogy ez azzal jár, hogy elõtte el kell járni templomi felkészítésre - ilyen hitoktatás féle - amit sok helyen eléggé komolyan is vesznek. És a tetejébe ha katolikus templomban van az esküvõ, akkor elõtte túl kell legyél többféle "beavatáson", pl egy elsõáldozáson - ez nem fáj - valamint egy gyónáson - ez eléggé.

Ha ezt viseled és nem bántja a gyomrodat a hazugság, akkor hajrá. Nekem kicsit bántotta, de azért annyira nem, hogy elrontsam Jenõ örömét.

--Trifo

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

ennyire nyíltan bevallani, hogy papucs vagy?! :D

Nem, azért mert ez az õ nagy napja.

http://reklamkritika...es/erste_16.bmp

(Ennél a reklámnál csak a rájfájzenes szinglis idegesít fel jobban.)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
valójában, bizonyos vallások (református) szerint is tökéletesen elég a polgári. valahogy úgy magyarázták, hogy amit az adott emberi társadalom elfogad azt Isten is elfogadja

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ennyire nyíltan bevallani, hogy papucs vagy?! :D

A templomi esküvõrõl is kb. ez a véleményem. Divatból fogadkoznak egy bálvány elõtt, akire különben magasról tesznek, csak mert az olyan szép. Nevetséges.

de jól néz ki és a csajoknak van szép fehér ruhájuk, amire állítólag egész életükben vágynak... :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
templomi esküvõm csak akkor lesz, ha a nagyszüleim megélik azt az idõpontot - õk ragaszkodnak hozzá, vallásosak, hát legyen meg az örömük. de magam részérõl egy jó kis mulatós lakodalom meg egy polgári esküvõ is bõven elég.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem, a karácsony nem a szeretet ünnepe. Ez pont olyan korcsulás, mint az ajándékdömping, mégha lélekben egészségesebb is. Aki amúgy nem különösebben hívõ, az minek húz magára egy vallási ünnepet? :)

Ne ezért mi nem is nagyon tartjuk. Mit ünnepeljek egy olyan "ember" születésén, akit én mesének tartok? Akinek a születésnapjáról még az keresztények is csak közfelkiáltással mondták ki, hogy Dec 25.-én született, de még most sem mindenhol ünneplik ekkor, illetve a kutatók is kételkednek az idõpontban. Ennyit a hihetõségrõl.
A templomi esküvõrõl is kb. ez a véleményem. Divatból fogadkoznak egy bálvány elõtt, akire különben magasról tesznek, csak mert az olyan szép. Nevetséges.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Valamelyik random énekelgetõs mûsor szereplõjérõl (Szíj Melinda):

mert az elsõ percben látszott rajta, hogy a színpadnál kényelmetlenebbül csak egy bekamerázott villa zuhanyzójában érezné magát, ahol egy görögös nevû gyökér csorgatná rá a nyálát

:D:D:D
Forrás: comment.blog.hu

szerk.: így tovább olvasva sok igazság van benne :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

"...
Hányok a pénztõl a tanácsoktól
Mint a csonka családok karácsonykor..."

helyette épitjük a cocccializmust/dolgozunk :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->