elsõáldozás már megvolt még kicsiként, az nem para...gyónást lehet jobb lenne kihagyni a pap érdekében:P
nem vagyok én papucs, de megelégszem annyival, hogy én mondhassam meg, milyen legyen az esküvõi kocsi (nyilván BMW:D:D:D), meg az én szavam legyen a döntõ a kajánál meg a bornál/piánál is - ezek a férfias dolgok. a többi hülyeséggel szívjon az asszony (amíg nem megy rá a gatyám is:D), úgyis csak õ fogja észrevenni meg a kis barátnõi az elsõ pohár pezsgõ elõtt, hogy az a negyed mikron vastag arany díszítés a törtfehér szalvétagyûrûn mennyire szép - nem fogok én erõsködni, hogy szerintem a sima narancs-fekete az mennyivel vagányabb lenne...
idén 3 lakodalomban voltam eddig - ingyen pia, jó kaja, mindenki elegáns és 2-ben volt is szemrevaló korombeli leány, aki hálisten szintén utált táncolni, szóval jól kijöttünk:D:D:D szeretek lakodalomba járni.
egyik haverom 19 éves, mélyen vallásos, a gyülekezetben összejött fél éve egy egészen szúrható 18éves csajjal, most már az esküvõi képek vannak kint fészbúkon és a csaj már hivatalosan is ...-né és qrvárajól megvannak...szóval van ilyen is.
a házasság meg nekem valahogy olyan dolog, hogy a gyerek az egy családban nõ fel, a családban meg van a férj meg a feleség meg a gyerek...de ez még egy jó 10-12 év, ahogy elnézem a jövõmet...
facebookra meg kiirja mindenki hogy hu kapcsolatban ezzel meg ezzel, aztán közben meg 2 méternél közelebb sose látjuk õket...ha már a kis barátnõd akkor igenis fogd meg a kezét a haverok elõtt is, nem ciki az.