Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

viszont turistaként kedvelem a templomokat.

sose értettem, amikor szülõkkel nyaraltam, hogy egy új városban miért az a legfontosabb hogy végig járjunk minden templomot.
nekem az egészbõl annyi maradt meg, hogy hihetetlen mennyi energiát, pénzt ölnek szerteszét a világon a vallásba.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kíváncsian várom a sztorit :D

Semmi extra. Megjöttek a kispapa rokonai Szabolcsból és hoztak guggolós páleszt. Nagy hátba veregetések közben - igyá te tápos pesti - be kellet verni éhgyomorra vagy 8 felest, pár sörrel, fellebbezésnek helye nem volt. Egész jó kedvem kerekedett, na akkor gyerünk a templomba 11h-ra. Ott szépen le is zajlott a dolog odáig (magamban persze szórakoztató volt a sok baromság), amíg a pap el nem kezdett kérdezgetni. Amikor az a kérdés jött, hogy megvédem-e a gyermeket a sátántól, elkapott a röhögõgörcs, vonyítottam a röhögéstõl. Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam ilyen komolyan kérdezni. Mondtam persze, mindig van nálam fokhagyma és ezüst pisztolygolyó. Erre a pap kidobott a templomból, mondván hogy ilyen magatartás nem illik egy keresztapához és beugró keresztapával újrakezdték a dolgot. Ez Csepelen volt a Béke téri templomban, ahol a focipálya is van. Egy-két percig ácsorogtam ott a templom elõtt árván, aztán hogy a nagy ijedtséget levezessem, ellátogattam a Kapufa nevezetû mûintézménybe, hogy pár vodka-sörrel lemossam magamról a szégyent. Mire ezek kijönnek én is itt vagyok - gondoltam. Délután 3 kor talált meg a rokonság, békésen szenderegtem egy eperfa alatt, a zakóm szépen összehajtva a fejem alatt, a fehér ingem pedig a sok lila epertõl úgy nézett ki, mintha sörétessel négyet rám lõttek volna. Soha többet nem jöttek ki a foltok a gúnyából, ki kellett dobni az egészet. Még a zoknim is olyan volt, csak a cipõ volt menthetõ. Csak odáig emlékszem, hogy bementem a becsületsüllyesztõbe és találkoztam valakivel, a többit mesélték.
Nem vagyok rá büszke, így jött össze.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az mondjuk tényleg durva, hogy 25 éves vagyok, és a legtöbb ismerõsöm, barátom még nem házas.
6-7 eljegyzés volt a környezetemben, ebbõl csak 3 lett házasság, és a 3-ból 2 gallyra is ment már :)
És abból az egyik egy vallásos évfolyamtársnõmé volt, aki suliban az egyik legszûziesebb lányka volt. Egyetem alatt házasság, majd kiment külföldre, és khm a többit azt hiszem nem kell ecsetelnem. Élni kell, mielõtt elkötelezi magát az ember! :)
Plusz meg kell várni a tuti nõt, sõt, a tuti pillanatot is :)
Jövõ héten pont lesz egy lánykérés (fórumtag), de õket nem féltem :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
elsõáldozás már megvolt még kicsiként, az nem para...gyónást lehet jobb lenne kihagyni a pap érdekében:P

nem vagyok én papucs, de megelégszem annyival, hogy én mondhassam meg, milyen legyen az esküvõi kocsi (nyilván BMW:D:D:D), meg az én szavam legyen a döntõ a kajánál meg a bornál/piánál is - ezek a férfias dolgok. a többi hülyeséggel szívjon az asszony (amíg nem megy rá a gatyám is:D), úgyis csak õ fogja észrevenni meg a kis barátnõi az elsõ pohár pezsgõ elõtt, hogy az a negyed mikron vastag arany díszítés a törtfehér szalvétagyûrûn mennyire szép - nem fogok én erõsködni, hogy szerintem a sima narancs-fekete az mennyivel vagányabb lenne...:D

idén 3 lakodalomban voltam eddig - ingyen pia, jó kaja, mindenki elegáns és 2-ben volt is szemrevaló korombeli leány, aki hálisten szintén utált táncolni, szóval jól kijöttünk:D:D:D szeretek lakodalomba járni.:D

egyik haverom 19 éves, mélyen vallásos, a gyülekezetben összejött fél éve egy egészen szúrható 18éves csajjal, most már az esküvõi képek vannak kint fészbúkon és a csaj már hivatalosan is ...-né és qrvárajól megvannak...szóval van ilyen is.

a házasság meg nekem valahogy olyan dolog, hogy a gyerek az egy családban nõ fel, a családban meg van a férj meg a feleség meg a gyerek...de ez még egy jó 10-12 év, ahogy elnézem a jövõmet...:(

facebookra meg kiirja mindenki hogy hu kapcsolatban ezzel meg ezzel, aztán közben meg 2 méternél közelebb sose látjuk õket...ha már a kis barátnõd akkor igenis fogd meg a kezét a haverok elõtt is, nem ciki az.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Ezt meg lehet tenni facebook-on is. :)

régimódi leszek: ezt meg lehet tenni a hétköznapokban is :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nagy adag családi/társadalmi elvárás, egymásnak hûségfogadás, egymás felvállalása mindenki elõtt. elméletileg ez egy esküvõ lényege. csak hát ajajjj hány helyen bukik ez már ált. alapból :)

Ezt meg lehet tenni facebook-on is. :)

Én biztos :)
Csak nem azonnal :) (mondjuk így 5 év után már amúgy sem mondhatnám, hogy "azonnal" van)
Egyszerûen ezt láttam a környezetemben példaként. Lehet mondani, hogy mi értelme, csak papír, meg minden, de ugyanígy akkor már miért ne? Ráadásul a lakodalmakat is szeretem :)

edit; belegondoltam, szerintem semmiképpen sem "csak" papír. Csak ma már a sok válás és egyéb problémák miatt eléggé elvesztette a súlyát és a lelki tartalmát ez az intézmény, ezért (is) gondolkodunk így róla :/

Persze nem csak papír. Van gyûrû is meg onnantól használhatod a férjem/feleségem szavakat. :)

De tényleg a válás tett be neki, innentõl fogva nem sokat ér az eskü.

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

van olyan férfi aki meg akar házasodni? :o (nem azt az oldalát kell megfogni, hogy minden nap meleg étel, mosnak, fõznek rátok :D)

Én biztos :)
Csak nem azonnal :) (mondjuk így 5 év után már amúgy sem mondhatnám, hogy "azonnal" van)
Egyszerûen ezt láttam a környezetemben példaként. Lehet mondani, hogy mi értelme, csak papír, meg minden, de ugyanígy akkor már miért ne? Ráadásul a lakodalmakat is szeretem :)

edit; belegondoltam, szerintem semmiképpen sem "csak" papír. Csak ma már a sok válás és egyéb problémák miatt eléggé elvesztette a súlyát és a lelki tartalmát ez az intézmény, ezért (is) gondolkodunk így róla :/

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nagy adag családi/társadalmi elvárás, egymásnak hûségfogadás, egymás felvállalása mindenki elõtt. elméletileg ez egy esküvõ lényege. csak hát ajajjj hány helyen bukik ez már ált. alapból :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

van olyan férfi aki meg akar házasodni? :o (nem azt az oldalát kell megfogni, hogy minden nap meleg étel, mosnak, fõznek rátok :D)

Ezen most elgondolkoztam, komolyan. Biztos van ilyen férfi, akibe beleverték azt, hogy meg kell nõsülni. De pl nekem teljesen mindegy, ugyanúgy együtt tudnék élni egy nõvel papírral és papír nélkül is, felesleges pénzkidobásnak tûnik az esküvõ. Aztán hogy egy férfi miért kéri meg egy nõ kezét? Az egyik ok az lehet, hogy örömet akar okozni a szeretett nõnek, a másik ok pedig, hogy ki akarja vonni a nõt a piacról.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nalunk havereknal van ez
pedig augusztusban hazasodtak vagy hogy, aztan mondja az asszony h könyörögnie kell a szexért....mondjuk érdekes párt azt hozzá kell tenni

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ilyenez. és akkor most ki a hülye? :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Azt mondja, hogy a férje lett f.sz, a férj meg azt, hogy a feleség bolondult meg :P
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ez vice versa elõfordul. evvan.

szerk: errõl egy elvált nõt kéne talán megkérdezni :)
és nem, NEM vagyok esküvõ párti.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Azt esküvõ nélkül is meg lehet oldani ;)
Mellesleg fõzök én, meg leviszem a szemetet,...
Csak miért kell megõrülni, az esküvõ után? Míg alá nem írtátok azt a szaros papírt, "gond" nélkül leéltek együtt, akár éveket is...
Aztán meg valami eltörik és annyi :( Hány ilyet láttam már
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

A nõk szerint. ;)
Most komolyan, van olyan férfi akinek az az élete álma, hogy legyen egy szép esküvõje? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

szerintem meg mindenkinek szuvenír joga abban hinni amiben tetszik....és fölösleges egymást gyõzködni, gyõzködjétek egymást a kedvenc boraitokról, az a legjobb buli :D

utálom a bort :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

és nem a nõ nagy napja kéne, hogy legyen, hanem a páré ;)

A nõk szerint. ;)
Most komolyan, van olyan férfi akinek az az élete álma, hogy legyen egy szép esküvõje? :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szerintem meg mindenkinek szuvenír joga abban hinni amiben tetszik....és fölösleges egymást gyõzködni, gyõzködjétek egymást a kedvenc boraitokról, az a legjobb buli :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

ennek tükrében hogy magyarázod a válást? :)
mert ugye azt az egyház nem ismeri (el)

Szerintem nincs ellentmondás.

Házasságot érvényesnek tekintik Isten elõtt, ha érvényes az emberi törvények szerint. Az elválasztást nem tekintik Isten elõtt érvényesnek.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

de jól néz ki és a csajoknak van szép fehér ruhájuk, amire állítólag egész életükben vágynak... :)

azért vannak mostanában rózsaszín meg piros ruhák? :D

(... de közben azért tényleg)

és nem a nõ nagy napja kéne, hogy legyen, hanem a páré ;)