Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
gaboca köszi. találtam róla olvasnivalót. Tossy, Rockwood skála. remélem nem kell operálni, de itt sok füg majd a dokin.
a kötés amit csináltak az nem a megfelelö, nem erre találták ki. meg kell tuningolni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem is ilyesmi volt ,,zongora billentyû effektusnak mondták egy kis szalag elszakadt a vállamnál,le lehetett nyomni a helyére,de vissza jött mint egy billentyû. Elvileg mûteni kellet volna, de elszabotáltam, így most kicsit lejeb van, a doki szerint tipikus jégkorongos sérülés, két hét múlva már indultam a Szilvásmarcin egy vállrögzítõvel.

Nekem a csuklómban van ilyen a tavaly májusi esésem óta.

A sebesség mindent megold.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akkor az egyedi szabasu oltony mar nem ugy all rajtad

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

na bejártam a korházat.
röntgenen minden o.k, nem látnak törést, viszont a kulcscsont 2-2,5cm re felfelé van dudorodva.
szerintük inak-szallakok kaptak, 2-3 nap mulva jelentkezzek egy sebésznél, esetleg ct vizsga.

hozzá kerül még az is, hogy az egészséges kezem az félig béna 2002 óta a másikat meg hozzámkötözték ma.

Nekem is ilyesmi volt ,,zongora billentyû effektusnak mondták egy kis szalag elszakadt a vállamnál,le lehetett nyomni a helyére,de vissza jött mint egy billentyû. Elvileg mûteni kellet volna, de elszabotáltam, így most kicsit lejeb van, a doki szerint tipikus jégkorongos sérülés, két hét múlva már indultam a Szilvásmarcin egy vállrögzítõvel.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
na bejártam a korházat.
röntgenen minden o.k, nem látnak törést, viszont a kulcscsont 2-2,5cm re felfelé van dudorodva.
szerintük inak-szallakok kaptak, 2-3 nap mulva jelentkezzek egy sebésznél, esetleg ct vizsga.

hozzá kerül még az is, hogy az egészséges kezem az félig béna 2002 óta a másikat meg hozzámkötözték ma.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
A kórház nem jó dolog.

PBG gratula!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
na sikerült. ha nem a busz gázol el országutival, akkor elesek montival és eltöröm a kulcscsontom :mad:
mehetek vasárnap korházalni.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
"Kedves Pályázók!

Megszületett a döntés :) Nagyon nehéz dolga volt a zsûrinek, mert mindenki kiemelkedõ sikereket könyvelhetett el saját sportágában. Végül a következõ döntés született: a fiúk kategóriájában Pelikán János, míg a lányoknál Horváth Zsanett a szerencsés. Gratulálunk nekik! Minden jelentkezõnek köszönjünk szépen a részvételt."

Koszonom szepen MINDENKINEK, aki szavazott! :) Kivancsi vagyok, mit hozunk majd ki ebbol... ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Baszki, mindjárt elveszitek a kedvem, hogy visszaüljegy egykerekûrõl kétkerekûre.

--Trifo

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hát igen
vigyázzunk magunkra
getzi veszélyes világot élünk az út szélén

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
hasonló esetben nekem is volt részem panaszt tettem a közlekedési társaságnál szóban és írásban is, válaszra sem méltattak

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
én most jelentettem fel egy buszsofört.
Elözni kezdett (én 38km/h, 50 a megengedett) a városban és szembe jött egy kocsi. Leszoritott jobra ahol az ut keskenyedett, majd egy járda is odakeveredett aminek kb. 10-15cm padkája volt
Szóval a padkátol 10cm re volt a kerekem, tekerni nem tudtam, mivel beakad a pedál a padkába és a kerekek alá eshettem volna. A bal könyököm majdnem odaért a busz oldalához.
Még szerencse, hogy nem huztam balra miután kikerült, mert huzott maga után még egy valamit.
Feltöltött kép

Elmeséltem a rendörségen mi volt, de szerintük nem elég egy feljelentésre. A bringás zsaru megkérdezett hogy nem e kellet nagyot fékeznem, vagy megálnom. Na itt b@sztam el, mert aztmondtam nem.
Abban mardtunk, hogy keresnek valami megfelelö okot és jelentkeznek.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
magam sem tudom mi lehetett. azon kaptam magam a körúton (budán, mechwart liget felé), hogy "vetõdnöm" kell a padka felé mert ez átmegy rajtam.
lehet, hogy kicsit szelektív volt a látása, se duda, se leszorítás, csak egyre erõsödõ konstans motor hang a seggemben, majd mintha mi sem történt volna ment tovább.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Mit tett az istenadta jószág sofõrje?

--Trifo

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
valaki okosba' nem tud ehhez tulajt/üzembentartót kideríteni?

sárgarendszámos FVJ-142
DAF-LEYLAND AU 6,2D (1995)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
csak a cím alatti bekezdést olvassátok el:
Már csak a Jobbik vett részt a Szociáldemokrata Párt fórumán | Szeged hírei | Szeged - delmagyar.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Mondjuk országútizás szempontjából sem rossz a környék, ugye Ausztria autópálya minõségû bringa útjai..:)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
haza csak országutit vinnèk, tekerés mo-n pedig max. pècs/mecsek. de egy jó forumtalira vehetö volnék.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tavasszal, ha már jobb idõ lesz ide is ellátogathatnál Ibis találkozóra. Van itt dh pálya is (itthoni szinten állítólag a legjobb), én majd máshol megyek le :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
összeszedtem egy Liteville 301es MK 9-es pilótát az ösvényeken lefelézés közben :)
Az elsö nem páncélos alak. Pár helyen nem mert még lejönni, de tel. számot cseréltünk.
Hihetetlen összegért épitett bringa és ennyi.........
majd jön a Canyonos pasival ö is kis magyar kezelésre :)