Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
wáwháwáwhwáwhwáhááhhwhháwáháwhwháwhááhwáhwháwwáááááááááááááááááááá

Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
csak Eplénybe mentem le síelni szerdán 1 napra, de ha nem csak lerongyolt az ember 2-3 ívben, hanem szépen nyomta rövidlendületben és lehetõleg minél nagyobb sebesség mellett, akkor attól elég szép izomláza lesz...november elején voltam Söldenben gleccseren, 4 nap piros+fekete pálya és technikai gyakorlás után nem volt olyan izmom, amit ne éreztem volna. de bringásokból is van ilyen - meg van, aki felmegy aztán gyorsan lerongyol, mert az neki jó.

sisak meg alap dolog - én el se merek indulni síléccel lefele 7-8 éve, ha nincs rajtam sisak+síszemüveg. (és melegebb is a sisak, nem mozog összevissza mint egy sapka, fõleg ha a síszemüveg is fixálja)

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Az ünnepek alatt mindenki ilyen boldog legyen :)

http://www.youtube.com/watch?v=dS74WjF2wOE&feature=player_embedded

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nyugaton a karácsony örömére lezárták a reptereket. örvendek.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
bringán meg nem csak a láb, na? :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

érdekes ez a si + bord sport
A bringások, akik felvonóznak egy DHs fiókba zárhatóak, a havon sikló emberek, akik kizárólag felvnóval közlekednek felfelé, azok sportolnak :) + szépen/okosan ölzözött élölények.

Azért 60-80-al lefelé a kanyarokban dolgozik a láb rendesen :)
De ettõl függetlenül a túrasí az igazi önszopatás: fél napot keccsölsz felfelé, majd ugyanezt az utat max fél óra alatt megteszed lefelé :)

Shaun_Palmer: sajkacsont törés nekem is kipipálva, sikerült "lefejelnem" egy sziklán. Azóta hordok sisakot sízéshez is.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az átadásgátló pedig aljas rágalom, most jött meg Mjani levele az octalinkes középcsapágycsészével, amit ezúton is még egyszer nagyon szépen köszönök neki! :)

Szívesen.
Azért ha csak tegnap ért oda akkor elég lassan kaptad meg, mert szerdára nálad kellett volna hogy legyen. Lehet bejátszott egy kicsit az átadásgátló hatás. :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
YouTube - A Merry Hunt

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumtársamnak!
"Ride today, heal tomorrow"

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
lassan itt az idõ... (: ezúton kívánok mindenkinek Kényelmes Ünnepeket
és -ha teheti- Szétb*szós Szilvesztert!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ja mondtam hogy kedden délelõtt ráérek, de nem telefonálni, hogy kedd este hova vigyem...a két szó közötti különbség ugye megvan(durván 8 óra)...:) na boldog karácsonyt, sajnálom, hogy megint nem jött össze, valahogy majdcsak eljut hozzád ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Az átadásgátló pedig aljas rágalom, :)

ÕÕÕÕÕÕÕ azért lehet egy kis igazat azért adnék Savanyának:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Egy poszt nem volt elég.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai:
adj már egy postacímet, vaz...
hihetetlen, hogy nem tudom hozzád eljuttatni a lomot.
Mintha vmi átadásgátlóval lennél bekenve. :-)
ájsz mondta, mitmivan, de sztem már itthon van azóta
Ment volna busz is hozzád /nagyonismerõscsaládtagsofõrrel-konkrétan apa-kecskemét- assejó.

már-már gondoltam megkérem a xxx századi rokont, nyittassa ki veled az ablakot, tesa.

E! Hát adtam én neki egy telefonszámot, mondta hogy mikor ér rá, de nem kereste a leányzót hogy találkozzanak. Pedig ha tudná mit hagyott ki :D azért volt jobb mint a buszos verzió, mert nem tudtam hogy mikor leszek otthon, mikor tudok kimenni a buszhoz.

Az átadásgátló pedig aljas rágalom, most jött meg Mjani levele az octalinkes középcsapágycsészével, amit ezúton is még egyszer nagyon szépen köszönök neki! :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Igen, ezért is érdekel :)
Csak az lassabb sport :)

Hosszabb lap, esetleg alpin/ boarderX
Ok, hogy lassabb, mint a sí, de elég para tud lenni, ha begyorsul és nem uralod egy pillanatig :)
Inkább csapódok be egy 3méteres letörésbõl mélyebb hóba a pálya mellett, hasalok le egy korlátot, mint, hogy nagy sebességnél bukjak egy jeges pályán...
Tavaly a másodperc töredékéig kellett tenyérre támasztanom, vissza is nyertem az egyensúlyomat és zúztam tovább... Sajkacsont törés, nem ajánlom senkinek...
Bele se gondolok, mi lett volna, ha magam alá gyûröm az egész bal karom :)

Jó sport ez :)

Sível meg imádtam, ahogy fütyült a szél ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Ha síeltél már, nem úgy, ahogy Te fogsz :P akkor sokkal könnyebb a SB.
Akik borddal kezdtek, mondták, hogy nagyon természetellenes elöl lévõ lábra terhelni, ez igaz úgy is, hogy jó pár km-t lesíeltem váltás elõtt, de nem annyira vészes, mint annak, aki sosem csúszott (fõleg a te súlypontoddal)...
Viszont deszkán sokkal nagyobb a sikerélmény faktor ;)

Igen, ezért is érdekel :)
Nekem nincs ellenemre, gördeszkára is ráálltam, elsõre haladás + ollie alap :) Szal menne. Csak az lassabb sport :)

A hideg?
Ettõl ne félj. Nekem egy tök egyszerû síoverálom van (Decatlonban bõven 20 alatt lehetett), és -20ig csak valami vékony kell alá.
Szemüveg alap, anélkül fázik az ember szeme :). Sapka, sál. Nekem a hideggel soha nem volt bajom.
Meg ugye mozogsz.
Én a síelést nem mertem bevállalni, féltettem a térdeim.

Igen, én is féltem, fõleg a motoros esésem óta - konkrétan a síbakancsba belelépni nem tudtam elsõre, rá kellett készülnöm, hogy fel tudjam húzni a tipegõmre. Izzasztó volt.
Meglátjuk mit okoz a pályán a dolog :)
A hideg: sí/board nadrágot vettem már 4 éve, most már használni is kéne, kabát is megvan, igaz nincs benne hófogó, de csak jó lesz így is.
Már csak 1 kéne

A bringások, akik felvonóznak egy DHs fiókba zárhatóak, a havon sikló emberek, akik kizárólag felvnóval közlekednek felfelé, azok sportolnak :) + szépen/okosan ölzözött élölények.

Na ezaz. Fõleg mint ex dh-s, én is végiggondoltam ezt nem egyszer :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
no boldog szaloncukor zabálást, szép fát, meg búék mindenkibe (:

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

kiskubai:
adj már egy postacímet, vaz...
hihetetlen, hogy nem tudom hozzád eljuttatni a lomot.
Mintha vmi átadásgátlóval lennél bekenve. :-)

Milyen lomot akarsz rásózni? :)
Elvittem vón! Vagy mitmivan?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Meg, de valahogy nincs meg a hangulat....:(

Nálunk az elõkészület jobbára megvan, már csak egy kis csomagolás van hátra, na meg majd a suttyomban fadíszítés a gyerekek miatt. Azt nem annyira szeretem. No de sebaj, a lényeg, hogy békében lehet készülni.

Megyünk aztán Miskolcra családdal 26-án reggel. Lehetne valami összefutólagos ivászat, vagy ilyesmi...

--Trifo