Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Engem az tud nagyon zavarni, ha valamit nyilvánvalóan helytelenül írok (hüje, érecccségi..stb) egy-egy facebook kommentben esetleg, és jön egy ismeretlen grammar-nazi és kijavít. Aztán ha azt írom neki hogy éreccségi (sic!), akkor meg néz bután hogy mit siccegek, nincs itt semmiféle macska.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

nem szokásom a rossz oldalát nézni semminek, de én addig biztosan nem reklámoznék semmilyen weblapot, amíg 4 mondatban 3 olyan helyesírási hiba van, ami már alsó tagozat harmadikban is gáz.:) a központozáson nem akadok most fent, megszoktam, hogy a mai interneten felnövõ korosztály a pont/felkiáltójel/kérdõjel funkcióját még ismeri; vesszõt csak akkor rak, ha nagyon zavarja a sok ömlesztett mondat - a pontosvesszõt és a kötõjelet pedig nem is ismeri.:D de azért drukkolok, még a végén a jövõ bikemag online szerkesztõje lesz belõled.:)

(mielõtt megkapnám: nem vagyok grammar nazi - de a neten vagy írjunk mindent szlengesen-rövidítve-minimálisan központozva, vagy ha már kilépünk a tõmondatok és a "nagyon adta" bûvkörébõl, akkor írjunk rendesen. meg olvassunk sok szépirodalmat, vagy akár csak újságot, mert az segíti a helyesírásunkat.)

meg esetleg kezdjük nagybetûvel a mondatot :)

már legalábbis ha olyan posztot tolunk
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Biztos fiatal még, no!

Tessék kattingatni, ez talán érdekesebb téma: Jogosítvány birtokában kerékpározol-e? (poll 4299797)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
o dik he

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nem szokásom a rossz oldalát nézni semminek, de én addig biztosan nem reklámoznék semmilyen weblapot, amíg 4 mondatban 3 olyan helyesírási hiba van, ami már alsó tagozat harmadikban is gáz.:) a központozáson nem akadok most fent, megszoktam, hogy a mai interneten felnövõ korosztály a pont/felkiáltójel/kérdõjel funkcióját még ismeri; vesszõt csak akkor rak, ha nagyon zavarja a sok ömlesztett mondat - a pontosvesszõt és a kötõjelet pedig nem is ismeri.:D de azért drukkolok, még a végén a jövõ bikemag online szerkesztõje lesz belõled.:)

(mielõtt megkapnám: nem vagyok grammar nazi - de a neten vagy írjunk mindent szlengesen-rövidítve-minimálisan központozva, vagy ha már kilépünk a tõmondatok és a "nagyon adta" bûvkörébõl, akkor írjunk rendesen. meg olvassunk sok szépirodalmat, vagy akár csak újságot, mert az segíti a helyesírásunkat.)

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
hát én is reménykedem benne, de majd meglátjuk:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én bízom benne, hogy mûködõ, jó dolog lesz, be is csillagoztam mozillámban :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Jó akkor legyen négy mondat:) Nem fogom magam ezen felhúzni;)
Másrészt lehet a dolgok jó oldalát is nézni, nem mindig csak a rosszat;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
2 hiba.. talán van 4 mondat az a bekezdés, inkább nézzük így :D:D:D

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Szerintem annyira felesleges belekötni:) Van benne 2 hiba, te jó ég....micsoda dráma...;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
elkéne helyett el kéne...
túl bonyolítani helyett túlbonyolítani, de lehet rosszul tudom.. :)
mondjuk Dave ajánlása után sokkal rosszabbra számítottam..:D

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

samuelolah: kezdetnek barátkozzunk a következõvel:

Magyar Helyesírás

:)

miért is?:D
A 'fotózz' az el van ütve;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
samuelolah: kezdetnek barátkozzunk a következõvel:

Magyar Helyesírás

:)

samuelolah

samuelolah

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok! Nem is olyan régen indítottam egy bringás blogot. Akinek van véleménye, vagy esetleg bringásokat fotózz vagy bármi ilyesmi. Ha van kedve esetleg szerkeszteni akkor írjon már nekem, akár emailt: olahsamuel@freemail.hu.

Cangablog!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Rebell minden harmadik postjához oda lehetne illeszteni a "kabbe" formulát:)
Apámat meg minden héten húzom, hogyhamár Szegedrõl elköltözött világvégefosonmagyaróvárra, akkor már mehetett volna tovább, mondjuk Sopronba is.. nem rinyálnék sokat, hogy nincs hegy. és Rebell sem csuklana annyit:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Rebell, nem szép dolog az irigység, de idáig is irigyeltelek. Mostmár csak simán kabbe :D

mof: anyuka-öcsikehúzás itt is megvolt :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ja végülis itt kecskeméten volt szánkózás öcsipókkal, de nem volt egy katarzis élmény :D hó az itt is van, csak SZINT nincs.

Vásárhelyt körülszórták gáttal:) meg van egy hiperaktív biglink, úgyhogy a töltésig 2en húztuk húgomat, meg Anutámat.
aztán persze lapátoltam még egy órát.. ha már itthon vagyok, csináljak is valamit. a zabáláson kívül:)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Tegnapi csuszkálás.
természetesen nem a sipályán mentem le, hanem a fák között :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
nem tudom, pletykaként terjeng a szomszédságban. biztos, hogy van belépõ, mert maga a Szabadidõ kp. is belépõs. Viszont én ma nem láttam ott mást, csak a fenyõfákat pakoló munkásokat. Lehet h a strand részen volna? Vagy max a "hatalmas" szabadtéri színház lehet. De akkor meg az semmit sem ér..

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Majd beszámolót róla!

Nemtudod, belépõ, vagy valami van? illetve mennyi? hol írtak róla?