hallod rggel ébresztettek egy üveg bacardivcal, szerintetrek h nézek ki?
még az átlagosnál is csúnyább vagy...
hallod rggel ébresztettek egy üveg bacardivcal, szerintetrek h nézek ki?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nem mert keson ertem haza, de ma meg fogom. koszi az emlekeztetest, siman elfelejtettem
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
tamaska: mondtad, hogy ma kereshetlek UST szelep témában, meg tudtad nézni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Nem annyira hálózatos, mint inkább Unixos (AIX leginkább). Miért amúgy?@trifo: de ilyen számítógéphálózatos szakember lennél?
Nekem hajnal 3 és fél 5 között valahol szokott lenni az mélypont. Az elég nyomasztó érzés, mikor ülsz a gép elõtt, aminek reggel hétre mennie kell, de ötkor még a reménysugár se nagyon csillog. Persze rendszerint azért megoldódik a dolog.én nem tudom hanyadik óra után nem tudnám melyik végét kell nézni a gépnek...
Az olyan dolog, hogy pofátlanul fiatal vagy és örüljél nekiaz milyen dolog már, ha a gépi tesztes vizsga a tanárnak azt jelenti, hogy ad 10 fogalmat és két esszét?
"Csak mert megteheti..."
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
idén eddig 4 esküvõn voltam - rájöttem, hogy imádok esküvõkön lenni.
csinos csajok, finom kaja, ingyen szesz, puccos környezet - és mindezért cserébe csak néhány alig látott rokonnal kell dumálni, meg a menyasszonytáncért fizetni...meg ugye én is csinos vagyok mert "nothing suits me like a suit":D