Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2011. February 03. - 08:37

Posted 2011. February 03. - 08:14

a Dél-alföld és Békés megye egyes településein elég magas a csapvíz arzén tartalma. volt egy barátnõm, aki kondorosi(Szarvas és Bcsaba közötti tótfalu), na ott sárga víz folyt a csapból..Hm. A leírás alapján az aktív szén a szag/íz-anyagokat vonja ki. A gyanta ugye a fontos ásványokat.
(Nem hiszem hogy MO-on nehézfémmel lenne szennyezett a víz). Ózonnal még nem fertõtlenítenek?
esetleg a bacik lesznek rezisztensek. ezért fasság pl félbehagyni egy antibiotikum kúrát, vagy épp csak úgy kapkodni befele.Gyogyszer tema: Antibiotikumra immunis lehet lenni ha ketpofara zabalja az ember.....Nekem sok nom szedett ilyen bebibogyot....meg elnek mind. Csak mind szoros kis allatokat kakilnak tole, amik lemeszaroltak a csaladot es a kornyezo szomszedokat....
amúgy miért nem fágokkal kezelik a bakteriális fertõzéseket?
jaés csapvizet iszok mindig. Apám lakott egy ideig Hegyeshalomban, ahol az utcájukban kb 15 éve van vezetékes ivóvíz. addig minden pincében fúrt kút hozta az artézi vizet. áéntéesz bevizsgálta, kiváló minõség. viszont olyan kemény volt, hogy szinte harapni lehetett:)
Posted 2011. February 03. - 07:54

buek trifo!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. February 03. - 00:47

Posted 2011. February 03. - 00:29

elõzõ vizes oldal
nem vok állat, hogy csak vizet igyak E!
Moszkva tér klasszik;
" mit kaptam én apámtól ennyi idõsen, he?! biciklit se!
gyalog jártunk, mint az állatok!
és vizet ittunk, mint a palánta!"
Posted 2011. February 02. - 23:35

Posted 2011. February 02. - 23:16

Posted 2011. February 02. - 23:13

Posted 2011. February 02. - 22:58

aztán rájöttem, leszarhatom
most is meg bírok inni 2 palackkal, a részegség legapróbb jelei nélkül
...
most épp' :
bock 09' op.
hagymási 03' bormester
...
elõzõ vizes oldal
nem vok állat, hogy csak vizet igyak E!
Posted 2011. February 02. - 21:32

a trisó lúgos kémhatású, a metafoszfát viszont semleges
Értem, köszi.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. February 02. - 20:08

porított nátrium-hexametafoszfát
amúgy asszem dilidokihoz kell mennem
szokunk így mostanság este sétálni a Kutyával, itt felénk, aztán egyre többet jut eszembe, jó lenne kijönni esténként futni. ez már vajon az öregkori elhülyülés jele ?basszus 40 év alatt még véletlen eszembe nem jutott ilesmi. úgyhogy ez csak vmi pszihés zavar lehet.
Ez miben jobb, mint a trisó?
Futni jó.

A sebesség mindent megold.
Posted 2011. February 02. - 20:01

najo ciki :-) /ah nem/
de tenyleg ovatosan
en mindig azt mondom kollegak ismik mondjak, hogy setalgatok meg csak elmegyek fel orat bringazni
es el kezdik lekicsinyloen mondani a teljesitmenyuket /hozzam kepest/
en meg mondom neki ha minden nap fel orat mozogsz mar annyival beljebb vagy, mintha csak logattad volna a pocsod otthon
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. February 02. - 19:53

amúgy asszem dilidokihoz kell mennem
szokunk így mostanság este sétálni a Kutyával, itt felénk, aztán egyre többet jut eszembe, jó lenne kijönni esténként futni. ez már vajon az öregkori elhülyülés jele ?basszus 40 év alatt még véletlen eszembe nem jutott ilesmi. úgyhogy ez csak vmi pszihés zavar lehet.
Bizony, ez annak a jele!

Posted 2011. February 02. - 19:37

Posted 2011. February 02. - 19:29

Posted 2011. February 02. - 19:10

Büszke csapvíz-fogyasztó vagyok

Igaz mielõtt Bp-re költöztünk volna, fúrt kútunk volt, arzénes vízzel, szóval akkor kicsit más volt még a helyzet

Posted 2011. February 02. - 18:57

fogamzásgátló vagy az antibiotikum a veszélyesebb? a pasik az elsõnek nem örülnek, az utóbbinak meg senki..
Posted 2011. February 02. - 18:57

a vizmuvek amugy eskusznek ra, hogy minden fasza es hatarertek alatt van, mer a sok paraszt csak palackbol bir mar vizet inni.
egyszer csináltunk a fõvárosi vízmûnek, egy villamos segédüzemi rekonstrukciót, aztán beszélgettünk egy mérnök csókával, Õ azt mondta, hogy ha jót akarok magamnak a 6-7-8 ban meg csepelen ne nagyon igyak csapvizet. mongy ez vagy 15 éve volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. February 02. - 18:55

Jó dolog ez a víztisztító, sokat lehet vele keresni. Anyuéknak van, vízlágyítani fontos címszóval minden bejövõ vizet elõször vmi sókeveréken át megszûrnek, elvileg ettõl pl nem lesz vízkõ. Elméletileg, gyakorlatilag igenis van, más ízû lett a víz és a pH változás miatt szerintem egészségtelenebb is.
semmilyen vízszûrõ nem szûri ki pl a gyógyszerszármazékokat, amik tényleg nem odavalóak. mondjuk az viszont érdekelne, hogy mennyi ásványianyag van a csapvízben
Pedig az a sok finom fogamzásgátló, amit a nõk kipisilnek, majd vegyi (és minden egyé

Hmm, az adja a bukéját az egésznek!