Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
A kurva anyádat te szarrágó utolsó FASZ! Nem igaz bazdmeg hogy ebben a kibaszott világban egy kurva biciklit nem lehet lezárni valahová anélkül hogy ne akarnák ellopni, vagy csak simán SZÉTBASZNI. 16 küllõt berúgni, EZ IGEN! remélem kibaszott büszke vagy magadra, bárcsak én is ilyen menõ lehetnék! Remélem csak egyszer jártál arra, és nem fogsz mondjuk ma, vagy holnap, mert csúnya nyomot hagy az U lakat.

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Hm. A leírás alapján az aktív szén a szag/íz-anyagokat vonja ki. A gyanta ugye a fontos ásványokat. :) (Nem hiszem hogy MO-on nehézfémmel lenne szennyezett a víz). Ózonnal még nem fertõtlenítenek?

a Dél-alföld és Békés megye egyes településein elég magas a csapvíz arzén tartalma. volt egy barátnõm, aki kondorosi(Szarvas és Bcsaba közötti tótfalu), na ott sárga víz folyt a csapból..

Gyogyszer tema: Antibiotikumra immunis lehet lenni ha ketpofara zabalja az ember.....Nekem sok nom szedett ilyen bebibogyot....meg elnek mind. Csak mind szoros kis allatokat kakilnak tole, amik lemeszaroltak a csaladot es a kornyezo szomszedokat....

esetleg a bacik lesznek rezisztensek. ezért fasság pl félbehagyni egy antibiotikum kúrát, vagy épp csak úgy kapkodni befele.
amúgy miért nem fágokkal kezelik a bakteriális fertõzéseket?

jaés csapvizet iszok mindig. Apám lakott egy ideig Hegyeshalomban, ahol az utcájukban kb 15 éve van vezetékes ivóvíz. addig minden pincében fúrt kút hozta az artézi vizet. áéntéesz bevizsgálta, kiváló minõség. viszont olyan kemény volt, hogy szinte harapni lehetett:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no akkor meg is nezem. nem remlik, hogy lattam volna.

buek trifo!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
imádom ezt a filmet:D:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

elõzõ vizes oldal
nem vok állat, hogy csak vizet igyak E!

Moszkva tér klasszik;
" mit kaptam én apámtól ennyi idõsen, he?! biciklit se!
gyalog jártunk, mint az állatok!
és vizet ittunk, mint a palánta!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

tuggyisten.

Aggyisten.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tuggyisten.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ez nem munkaköri kötelesség?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
be voltam darálva a 30+ tól
aztán rájöttem, leszarhatom
most is meg bírok inni 2 palackkal, a részegség legapróbb jelei nélkül
...
most épp' :
bock 09' op.
hagymási 03' bormester

...
elõzõ vizes oldal
nem vok állat, hogy csak vizet igyak E!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a trisó lúgos kémhatású, a metafoszfát viszont semleges

Értem, köszi.

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Ez miben jobb, mint a trisó?

a trisó lúgos kémhatású, a metafoszfát viszont semleges

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

porított nátrium-hexametafoszfát

amúgy asszem dilidokihoz kell mennem

szokunk így mostanság este sétálni a Kutyával, itt felénk, aztán egyre többet jut eszembe, jó lenne kijönni esténként futni. ez már vajon az öregkori elhülyülés jele ? :) basszus 40 év alatt még véletlen eszembe nem jutott ilesmi. úgyhogy ez csak vmi pszihés zavar lehet.

Ez miben jobb, mint a trisó?

Futni jó. :)

A sebesség mindent megold.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem baj az ha futkarozol/tok
najo ciki :-) /ah nem/
de tenyleg ovatosan
en mindig azt mondom kollegak ismik mondjak, hogy setalgatok meg csak elmegyek fel orat bringazni
es el kezdik lekicsinyloen mondani a teljesitmenyuket /hozzam kepest/
en meg mondom neki ha minden nap fel orat mozogsz mar annyival beljebb vagy, mintha csak logattad volna a pocsod otthon

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

amúgy asszem dilidokihoz kell mennem

szokunk így mostanság este sétálni a Kutyával, itt felénk, aztán egyre többet jut eszembe, jó lenne kijönni esténként futni. ez már vajon az öregkori elhülyülés jele ? :) basszus 40 év alatt még véletlen eszembe nem jutott ilesmi. úgyhogy ez csak vmi pszihés zavar lehet.

Bizony, ez annak a jele!:D Én is decemberben kezdtem el futkosni, nekem is elmentek otthonról. Sajnos a kezdeti lendületbõl vissza kellett vennem, mert a térdem jelezte, hogy nem tetszik neki annyira a móka. Szóval ilyen korban csak óvatosan, nem a Szõnyi Ferenc vagyunk!:)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Az én apám meg csapvizet és sört iszik (csapvízbõl készül) azt mégis van egy csomó (6) kölke. :P
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Gyogyszer tema: Antibiotikumra immunis lehet lenni ha ketpofara zabalja az ember.....Nekem sok nom szedett ilyen bebibogyot....meg elnek mind. Csak mind szoros kis allatokat kakilnak tole, amik lemeszaroltak a csaladot es a kornyezo szomszedokat....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
http://www.miviz.hu/...&mode=documents

Büszke csapvíz-fogyasztó vagyok :)

Igaz mielõtt Bp-re költöztünk volna, fúrt kútunk volt, arzénes vízzel, szóval akkor kicsit más volt még a helyzet :P

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
a karsztvíz jól hangzik, sok benne az ásványia, viszont könnyebben is szennyezõdik, mivel gyorsan keletkezik, nem úgy, mint a réteg vizek. persze tényleg jobb dolog azt inni, mint a folyók mentén a kavicságyban megszûrt vizet. szerintem mi itt szegeden lényegében pest mocskát engedjük ki a csapon :)

fogamzásgátló vagy az antibiotikum a veszélyesebb? a pasik az elsõnek nem örülnek, az utóbbinak meg senki..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

a vizmuvek amugy eskusznek ra, hogy minden fasza es hatarertek alatt van, mer a sok paraszt csak palackbol bir mar vizet inni.

egyszer csináltunk a fõvárosi vízmûnek, egy villamos segédüzemi rekonstrukciót, aztán beszélgettünk egy mérnök csókával, Õ azt mondta, hogy ha jót akarok magamnak a 6-7-8 ban meg csepelen ne nagyon igyak csapvizet. mongy ez vagy 15 éve volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Jó dolog ez a víztisztító, sokat lehet vele keresni. Anyuéknak van, vízlágyítani fontos címszóval minden bejövõ vizet elõször vmi sókeveréken át megszûrnek, elvileg ettõl pl nem lesz vízkõ. Elméletileg, gyakorlatilag igenis van, más ízû lett a víz és a pH változás miatt szerintem egészségtelenebb is.

semmilyen vízszûrõ nem szûri ki pl a gyógyszerszármazékokat, amik tényleg nem odavalóak. mondjuk az viszont érdekelne, hogy mennyi ásványianyag van a csapvízben :)

Pedig az a sok finom fogamzásgátló, amit a nõk kipisilnek, majd vegyi (és minden egyéB) tisztítás nélkül rögtön a Dunába folyik, ahonnan visszajön a csapba....
Hmm, az adja a bukéját az egésznek!