Az ilyen oktatók helyében félnék, hogy nehogy véletlenül a kocsimnak vagy nekem bajom essem.
Ez tiszta, mégis mind él

Rendes sulit kell választani, az meg drága.
Az ilyen oktatók helyében félnék, hogy nehogy véletlenül a kocsimnak vagy nekem bajom essem.
amúgy ha én beírom a google képkeresõbe a nickemet, én szereplek az elsõ képen. Ez nálad is így van?
Meglepõdnél, a vizsgabiztos az esetek igen nagy %-ban nem lát belõle egy fillért sem, az oktató húzza le(miután kijelentette, hogy alkalmatlan vagy, és behív újabb, és újabb órákra gyakorolni).
Ezzel tenni nem tudsz sokat. Megszoksz, és lesz papír, vagy megszöksz, és szívni fogsz sokat. De talán nem a barátnõddel kéne ezt eljátszani, örülj, hogy autóba akar ülni...!
A kémkameránál egyszer egy taxist is meghurcoltak, ahogy rémlik, mert a zsebében volt a kémtoll, bizonyítéknak nem használhatta, de legalább õ járt kellemetlenül.
A sebesség mindent megold.
Én nem látok változást...
Oktató, s nyilván osztoznak a vizsgabiztossal, mint a bevált procedúra. Is-is.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Igen egy piros x vagyok.
A flickr-en tetszik a "kurvaanyád" mappa.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Oktató mondta, vagy a vizsgabiztos?
Az iskolának akarsz keresztbe tenni, vagy a fenti 2 valamelyikének?
Képzeld, nálam is így van.Mostmér, mi bajod volt vele?
amúgy ha én beírom a google képkeresõbe a nickemet, én szereplek az elsõ képen. Ez nálad is így van?
Just wondering.
Mostmér, mi bajod volt vele?
Just wondering.
Te meg se szólalj, a performance-es hülyegyereket hány hónapig kellett nézni.
Szerinted a tied jobb?
Te meg se szólalj, a performance-es hülyegyereket hány hónapig kellett nézni.
Kémkamerával óvatosan, volt már akit meghurcoltak érte. Terrorizmus, vagy mi vádjával, merthogy itthon illegálisak ezek a pici kamerák.
Lehet hogy hülyeséget mondtam, nem emlékszem pontosan hogy volt, de valami ilyesmi.
Thez: Cseréljél avatart. Légyszi.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager