Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A sebességében az aerob zónám felsõ részében. :) Ez azt jelenti, hogy ezt a sebességet tudom tartani több órán keresztül és erre még tudok rátenni 10-15%ot ha kell és úgyis kb 30percet tekerni.

ilyen teljesítménnyel verned kéne a hazai mezõnyt :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
lejtõn, szembeszélben :P úgy menne nekem is

decathlon: honlaopn nincs fenn, én budaörsön találkoztam vele, de eléggé mérethiányos volt már. értsd: XS, S, XXL, XXXL de nekem a 75 kilómhoz (az utolsó) XL kellett, szóval...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt a szembeszelet amiben en 40kmh-val tudok tekerni hatszelnek hivjak :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor mi a 38/40 km/h? és mi rajta a jó, ha nem átlag? nemültem még sosem országutin, azért lámáskodom.

A sebességében az aerob zónám felsõ részében. :) Ez azt jelenti, hogy ezt a sebességet tudom tartani több órán keresztül és erre még tudok rátenni 10-15%ot ha kell és úgyis kb 30percet tekerni.

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Zoom, tele a postafiókod.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

akkor mi a 38/40 km/h? és mi rajta a jó, ha nem átlag? nemültem még sosem országutin, azért lámáskodom.

résztávozás, idõfutamtempó pl. És az rajta a jó, hogy pl idõfutamversenyen az lenne az átlagsebessége. De edzésen nem õrült módjára nyelet megy az ember, hanem okosan, ahogy kell.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nem vagyok benne biztos, hogy ide való-e, de megkérdezem.
Tud valaki megoldást arra, ha angliából akarok alkatrészt rendelni (kinti ismerõs, stb)? Sajnos az eladó nem postáz külföldre.
Elõre is köszönöm.
VENDETTA!!!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez az átlagsebesség? Montival?

Országútival. Lehetne az átlagsebesség, de nem az, mert nem az a feladatom, hogy ennyivel menjek folyamatosan.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

99%ban eddig én is csak síkon edzettem kint (jövõhéttõl kezdõdik a sz@patós hegyi résztávozás :) ) és meg kell hogy mondjam, k.rva jól megyek síkon így hogy a versenysúlyom felett vagyok pár kilóval. Azon is elgondolkoztam, hogy lehet síkidõfutam menõ lettem :) . Aerobban megyek gyenge szembeszélben 38-40km/h-val.

Ez az átlagsebesség? Montival?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Nálunk esett vagy 15 centi hó

kb 25 centi volt tegnap este, de most meg olvad
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor az lettél. :)

Majd a fogyás megoldja ezt a problémát, kisebb watt, kisebb súly, hegyen jó, síkon rossz. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

99%ban eddig én is csak síkon edzettem kint (jövõhéttõl kezdõdik a sz@patós hegyi résztávozás :) ) és meg kell hogy mondjam, k.rva jól megyek síkon így hogy a versenysúlyom felett vagyok pár kilóval. Azon is elgondolkoztam, hogy lehet síkidõfutam menõ lettem :) . Aerobban megyek gyenge szembeszélben 38-40km/h-val.

akkor az lettél. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

De én otthon meg CSAK síkot tudok menni. Azért vagyok itt :D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
ROB,küldd át priviben a linket

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nálunk esett vagy 15 centi hó, de amúgy lehetne menni. Igaz csak síkot, és nyíl egyenesen :D

Ma este a Tündérgyárban Goldsprint döntõ! A legjobb 16 méri össze erejét. Este 9-tõl futamok, éjféltõl Buppa! Elvileg már most kipakoltak, bolhapiac is van. Akinek van kedve/ideje jöjjön el, nagy buli lesz :)
Tûzoltó utca 22, 500 a beugró, ami leiható!
Megrakjuk! :D

A legjobb 16-bõl 15, plusz a 17. :D

jó?! nemmindegy. :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Nálunk esett vagy 15 centi hó, de amúgy lehetne menni. Igaz csak síkot, és nyíl egyenesen :D

Ma este a Tündérgyárban Goldsprint döntõ! A legjobb 16 méri össze erejét. Este 9-tõl futamok, éjféltõl Buppa! Elvileg már most kipakoltak, bolhapiac is van. Akinek van kedve/ideje jöjjön el, nagy buli lesz :)
Tûzoltó utca 22, 500 a beugró, ami leiható!
Megrakjuk! :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hazai helyzetjelentés :) :
Süt a nap, gyenge szél, 5fok, száraz idõ. Lehet síkot is menni. Van melegvíz, fûtés, jól felszerelt konyha, kilátás a városra. És annyit mész amennyit akarsz. :)

De én otthon meg CSAK síkot tudok menni. Azért vagyok itt :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Helyzetjelentés.
síkot nem lehet menni, iszonyat szél van.
Elsõ este az eredetileg lefoglalt szállás: szobákban 8-9 fok, fûtés nincs, melegvíz nincs, fõzõlap csak néha mûködik. Aha, heellllo, ma már másik szállás (naponta 300ft-ért drágábban), fûtõ-fûtõ klíma, saját konyha-fürdõszoba, és egy erkély igenszép kilátással.
Herbánszki Petivel és Palotai Petivel vagyok egy szobában, és tudunk sokat menni mert 10fok fölött van, és süt a nap!

blogoff.

Hazai helyzetjelentés :) :
Süt a nap, gyenge szél, 5fok, száraz idõ. Lehet síkot is menni. Van melegvíz, fûtés, jól felszerelt konyha, kilátás a városra. És annyit mész amennyit akarsz. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Helyzetjelentés.
síkot nem lehet menni, iszonyat szél van.
Elsõ este az eredetileg lefoglalt szállás: szobákban 8-9 fok, fûtés nincs, melegvíz nincs, fõzõlap csak néha mûködik. Aha, heellllo, ma már másik szállás (naponta 300ft-ért drágábban), fûtõ-fûtõ klíma, saját konyha-fürdõszoba, és egy erkély igenszép kilátással.
Herbánszki Petivel és Palotai Petivel vagyok egy szobában, és tudunk sokat menni mert 10fok fölött van, és süt a nap!

blogoff.