ilyen teljesítménnyel verned kéne a hazai mezõnytA sebességében az aerob zónám felsõ részében.
Ez azt jelenti, hogy ezt a sebességet tudom tartani több órán keresztül és erre még tudok rátenni 10-15%ot ha kell és úgyis kb 30percet tekerni.

ilyen teljesítménnyel verned kéne a hazai mezõnytA sebességében az aerob zónám felsõ részében.
Ez azt jelenti, hogy ezt a sebességet tudom tartani több órán keresztül és erre még tudok rátenni 10-15%ot ha kell és úgyis kb 30percet tekerni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor mi a 38/40 km/h? és mi rajta a jó, ha nem átlag? nemültem még sosem országutin, azért lámáskodom.
A sebesség mindent megold.
akkor mi a 38/40 km/h? és mi rajta a jó, ha nem átlag? nemültem még sosem országutin, azért lámáskodom.
Ez az átlagsebesség? Montival?
99%ban eddig én is csak síkon edzettem kint (jövõhéttõl kezdõdik a sz@patós hegyi résztávozás
) és meg kell hogy mondjam, k.rva jól megyek síkon így hogy a versenysúlyom felett vagyok pár kilóval. Azon is elgondolkoztam, hogy lehet síkidõfutam menõ lettem
. Aerobban megyek gyenge szembeszélben 38-40km/h-val.
Nálunk esett vagy 15 centi hó
akkor az lettél.
99%ban eddig én is csak síkon edzettem kint (jövõhéttõl kezdõdik a sz@patós hegyi résztávozás
) és meg kell hogy mondjam, k.rva jól megyek síkon így hogy a versenysúlyom felett vagyok pár kilóval. Azon is elgondolkoztam, hogy lehet síkidõfutam menõ lettem
. Aerobban megyek gyenge szembeszélben 38-40km/h-val.
De én otthon meg CSAK síkot tudok menni. Azért vagyok itt
A legjobb 16-bõl 15, plusz a 17.Nálunk esett vagy 15 centi hó, de amúgy lehetne menni. Igaz csak síkot, és nyíl egyenesen
Ma este a Tündérgyárban Goldsprint döntõ! A legjobb 16 méri össze erejét. Este 9-tõl futamok, éjféltõl Buppa! Elvileg már most kipakoltak, bolhapiac is van. Akinek van kedve/ideje jöjjön el, nagy buli lesz
Tûzoltó utca 22, 500 a beugró, ami leiható!
Megrakjuk!
Hazai helyzetjelentés
:
Süt a nap, gyenge szél, 5fok, száraz idõ. Lehet síkot is menni. Van melegvíz, fûtés, jól felszerelt konyha, kilátás a városra. És annyit mész amennyit akarsz.
Helyzetjelentés.
síkot nem lehet menni, iszonyat szél van.
Elsõ este az eredetileg lefoglalt szállás: szobákban 8-9 fok, fûtés nincs, melegvíz nincs, fõzõlap csak néha mûködik. Aha, heellllo, ma már másik szállás (naponta 300ft-ért drágábban), fûtõ-fûtõ klíma, saját konyha-fürdõszoba, és egy erkély igenszép kilátással.
Herbánszki Petivel és Palotai Petivel vagyok egy szobában, és tudunk sokat menni mert 10fok fölött van, és süt a nap!
blogoff.