a szöveg stílusából nektek nem az jön le, hogy vmi nem kis linkség az egész ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2012. May 06. - 22:49
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. May 06. - 01:29
Posted 2012. May 05. - 20:50
Igen eltudom képzelni a 4-6m széles DH útvonalat 9% átlag meredekség az még maratonon sem meredek:). Gyakorlatilag ez a városi bringásnak lehet a dózer út a DH? mert több méter széles csak az lehet.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. May 05. - 19:07
Posted 2012. May 05. - 12:32
Azt én is tudom,hogy vannak pályák máshol is. Nem ez lett volna a lényeg ebben a témában! (Esetleg arra tudnék gondolni,hogy ez egy hivatalosan,engedéllyel épített pálya. Talán? )
Posted 2012. May 05. - 08:54
Elég komoly ellentmondás van az általad idézett szövegben..."most épített" és "Magyarország elsõ Downhill pályája". Konkrétan a 4 napos hétvége minden napján voltam a soproni DH pályán, úgyhogy úgy rémlik, hogy itt is van egy, méghozzá elég komoly.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2012. May 04. - 21:49
Nem is tudom,h ezt melyik topicba kéne......
Barátnõm átküldött egy linket,ami DH-ra invitál a mátrába, az ország elsõ(WTF?) DH pályájára. Valaki tud errõl valamit,hogy ez melyik útvonal lehet? Vagy melyik cég,vagy személy csinálja ezt a bulit?
"A most épített, 6 km hosszú, a Kékes aljától Mátrafüredig tartó 530 méter szintkülönbségre tervezett, 4-6 méter széles pálya, Magyarország elsõ Downhill pályája."
Érdekelne,h tud-e valaki valamit errõl az említett pályáról.
Extrém Downhill Száguldás | NagyNap Élmények Mindenkinek
Barátnõm átküldött egy linket,ami DH-ra invitál a mátrába, az ország elsõ(WTF?) DH pályájára. Valaki tud errõl valamit,hogy ez melyik útvonal lehet? Vagy melyik cég,vagy személy csinálja ezt a bulit?
"A most épített, 6 km hosszú, a Kékes aljától Mátrafüredig tartó 530 méter szintkülönbségre tervezett, 4-6 méter széles pálya, Magyarország elsõ Downhill pályája."
Érdekelne,h tud-e valaki valamit errõl az említett pályáról.
Extrém Downhill Száguldás | NagyNap Élmények Mindenkinek
Posted 2012. April 28. - 17:58
Posted 2012. April 28. - 16:35
Posted 2012. April 28. - 15:43
Posted 2012. April 19. - 03:39
Boldogat, PBG!:-)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2012. April 17. - 12:17
Sziasztok!
Hatalmas kéréssel fordulok hozzátok!
"Sajnos" június elejével fel kell költöznöm Budapestre. Ezért albérletre lenne szükségem.
A meló telephelye miatt a legjobb megoldás nekem Törökbálint, Budaörs, XII., XI. ker. lenne.
Ha valaki tudna segíteni az ügyben megköszönném! Természetesen naponta keresgélek a neten,
csak azért nyugodtabb lenne az ember, ha megbízható forrásból venné ki lakást!
Az infókat légyszi privátba küldjétek, vagy a t1500kukacfreemail.hu-ra.
Elõre is ezer köszönet!
Hatalmas kéréssel fordulok hozzátok!
"Sajnos" június elejével fel kell költöznöm Budapestre. Ezért albérletre lenne szükségem.
A meló telephelye miatt a legjobb megoldás nekem Törökbálint, Budaörs, XII., XI. ker. lenne.
Ha valaki tudna segíteni az ügyben megköszönném! Természetesen naponta keresgélek a neten,
csak azért nyugodtabb lenne az ember, ha megbízható forrásból venné ki lakást!
Az infókat légyszi privátba küldjétek, vagy a t1500kukacfreemail.hu-ra.
Elõre is ezer köszönet!
Posted 2012. April 16. - 14:55
Hi,
Bennfentesek; lesz vajh idén is cipõ/pedál akció?
X
Bennfentesek; lesz vajh idén is cipõ/pedál akció?
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2012. April 12. - 06:36
Tudja valaki,hogyan lehet egyéniként indulni /jelen lenni, a A bringázz munkába projekten?
Cégregisztrálás csapatregsiztrálás nélkül.
Cégregisztrálás csapatregsiztrálás nélkül.
Posted 2012. April 10. - 09:51
Segítséget szeretnék kérni, valaki aki a Bringavarázs felé(Budapest, II. kerület , Hidegkúti út 293) jár ma vagy holnap egy váltótartó fület kellene postázni ajánlott levélként. Természetesen elõre elutalom a pénzt csak Bringavarázsék 1700 Ft-ért tudnék küldeni, ami nem éppen gazdaságos.
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm elõre is!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm elõre is!
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2012. April 04. - 14:33
Én meg leet nem tudok a hétvégén mennyi értük, mert nekem is szûkös lesz az idõkeret. Ugyhogy szerintem ráér bõven még, majd elhozod valamikor máskor.
Posted 2012. April 04. - 10:29
Szombaton megyünk Miskolcra. Akkor megkezdem a szállítást. Kerékpárt most asszem nem viszek, annyi idõ nem lesz.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2012. April 03. - 22:38
MBAH-k esetleg nincsenek? akár még fizetnék is érte
Nekem az összes megvan, kölcsönadom ha érdekel.....