Ha jól látom, közel 3 oldala fáj feltenni egy nyomorult apró prizmát az elsõ kerékre valahova...

Volt minden, rendõrség, helyszínelés, a kamion mögött jövõ autó sofõrje tanú (volt vagy aktív rendõr), mentõ, bevitték kórházba kivizsgálásra.
Nagy mázlija volt, rengeteg zúzódással megúszta, holnap menne a bringáért, mert az ott maradt egy házba beadva megõrzésre. Azt sem tudja mi a kár a bringában, egybõl menne valahová kárfelvételre.
én a Panton-nál vettem, van BP-n asszem 3 boljuk is. 100 vagy 110 centi széles tekercsekbõl lehet vásárolni, minimum 10 centit. Valami 2000Ft/m2 volt vagy mi a fene, nem emlékszem már pontosan.Trifo: és ilyen fényvisszaverõ papírokat honnan lehet szerezni baromi jó árban?
![]()
Borostyán sárga érdekelne, szerintemtem csinálnék magamnak egyedi 'küllõprizmát', vagy is küllõkártyát... >.<
Melyikbõl kellene mennyi?Nekem sem csak ott van
Trifo: Azt megköszönném, ha esetleg.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
Jó, persze nekünk meg (QR) kódolva van eldugva a bringában valahol egy fólián.
Sõt, nem is egy helyen.
Rá lehet nyomtatni fényvisszaverõ fóliára is, van is otthon belõle, ha érdekel. Igaz, az nem borostyánsárga, hanem fehér meg piros. A sárga már apró cafatokban fel van ragasztva a vázra.Apropó küllõkártya. Szóljon akinek kell...
Aki el akarja lopni, szerinted nem szarja le, hogy mi van rajta? Amúgy még a régi fajta "Gazdálkodj okosan" játékban volt ilyen feladat, hogy fel kellett sorolni a bringa kötelezõ alkatrészeit, és abban nem csak névtábla volt, hanem pumpa is. De nálam az is va általában, basszák meg.Én meg csináltatok magamnak ilyet, névtábla gyanánt.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Mert sokból tart letépni...nekem a nyeregcsõ belsejére van ragasztva egy fólia, amin a nevem van.
Az általad likelt honlap alján van egy kapcsolatfelvételi mezõ azt használd.Senki?
Röhögnék akkor ha egy gyorshajtásért kivenné a rend éber õre Cancellarat. :'DDD
Bloke, amúgy ilyet akarok én is csináltatni, ez teljesen jó, designos és ezzel a bringádat is meg tudod jelölni, hogy az a tiéd.
A legtöbb monti és országúti versenyen, benne van a kiírásban, hogy a verseny alatt a kresz-t be kell tartani.
Vicces lenne, ha kimennének büntetni a rendõrök ezekre a versenyekre. Persze ennek nincs semmi valóságalapja (jó a pelson már volt rá példa), mert a rendõrök szoktak felvezetni.
Öööö.. Villogóért megbasznak ugyanúgy...
"A kerékpárt fel kell szerelni egy elõre fehér vagy kadmiumsárga fényt adó lámpával, hátra pedig piros fényt adó, sötétben, tiszta idõben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelzõ fényforrással. Folyamatos fénnyel kell világítaniuk, a villogás nem szabályos, és büntethetõ. A kerékpárra felszerelt folyamatosan világító hátsó lámpa mellett, a táskára, sisakra vagy ruházatra erõsített villogóra nem vonatkozik a rendelet, mivel nem a kerékpárt szereli fel vele a jármûvezetõ.
A villogásról szóló rész (forrás): 37. § (6) Villogó fényt a világító, illetõleg fényjelzõ berendezés - az irányjelzõ, a megkülönböztetõ lámpa, a figyelmeztetõ lámpa, a taxi vészjelzõ lámpája, továbbá a visszajelzõ lámpák kivételével - nem bocsáthat ki. A villogó fényû lámpa villogásának egyenletesnek, jól érzékelhetõnek, a villogások számának percenként 90±30-nak kell lennie. Az elsõ felvillanásnak a bekapcsolást követõen legfeljebb 1 másodpercen belül kell bekövetkeznie. "
A sebesség mindent megold.