Én az egészet krómozott fényûre políroztatnám/csináltatnám, muffok szintén. Amióta láttam egy ilyen campás gépet ebayen, fúú...
Ezzel meg az a baj hogy egy komplett váz polírozása 30ezerbe fájna, baráti áron...
Én az egészet krómozott fényûre políroztatnám/csináltatnám, muffok szintén. Amióta láttam egy ilyen campás gépet ebayen, fúú...
Dagi: Én tetetnék bele olyan papucsokat ami Somának is van. És lefényeztetném valami szépre...
NE ÍGY! NE ÍGY!
micsooodaa? ellopták rózi biciklijét?
hogyan? honnan? mikor? mér?
csak a villát mértem le, 600g-ig mérõ kismérleget koppra letolta, LESZAKAD A POFÁM HOGY MILYEN KÕNEHÉZ AZ A VILLA.kiskubai, tedd már meg, hogy leméred az Onix súlyát, nekem anno egyben jött, így nem tudtam megtenni, érdekelne.
A HSZ-ed után kb 20 perccel a Korányi Sándor utcáról az Üllõire akart balra kanyarodni egy bringás. A lámpánál elõttem csibészlada, porig hasaltatva szegény (a sok vasazástól gondolom feladta a futómû), elõtte a bringás. Vált a lámpa, a zsiguli balról kerülve a bringást jobbra kanyarodott elõtte, 2 centin múlott hogy el nem ütötte... a bringás gyerek meg üvöltött utána, joggalsztem nem kerületfüggõ, sõt vidéken se jobb. és nem csak a svédek
...
A tulajdonosa NAGYON keresi ezt a kerékpárt:
Merényi váz, campa agyak, titán stucni, a többibõl szaladgál sok az utcán, ezek elég egyedik....
nem
csak kedves albitárs jan elseje óta itt lakik, nem fizetett még egy petákotse, sõt még kért kölcsön 30at.
2kilóval lóg, telefonon se lehet elérni, megyek a melóhelyére meg az anyjához vidékre
a gáz az hogy kedvesemnek miatta lógók...