30 bazzeg:(
Gratula! Mától minden nap ajándék.
30 bazzeg:(
Hát van még, majd azokat is felrakom, amint utolértem magam. Eléggé fárasztó hétvége volt...Dankesün
Megvan a többi is?
(nem tudom hogy pontosan hányan voltak kint, de én 4x ba is láttam magyar srácokat )
Köszi!Thy!
Boldog születésnapot!! Remélem jól sikerült a hétvége
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Dankesün
Messze vagy Elég nyugis hely ez a zuglóJó ez a hétfõ. Üssetek, még, még, még!!!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ha ezt cinikusan érted, akkor nagy nyilvánosság elõtt kijelentem, hogy komolyan gondoltam, és szó szerint. 10 millió a 6,5 milliárdhoz képest semmi, és dupla személyiségzavar, h mindig tudjuk magunkról, h úgyis utolsók leszünk, másfelõl meg mindig az az elvárás és feltételezés , hogy elsõ hely meglegyen pedig kicsi az esélye, h 10 mill. ember kitermeljen olyan sportolókat, akiknél nincs jobb a "maradék" 6,5 milliárd között
Ettõl függetlenül Barbi VB 2. :dance2: Ami pont ezért brutális eredmény.
A 46. hely is az, de arra kevésbé figyelnek fel az emberek.
Azért az elkenték a száját egy kicsit erõs!!! Szerintem te el sem tudod képzelni milyen tempó lehet ott felfelé és lefelé.
Én büszke vagyok rá, hogy tisztesen helyt állt egyetlen Magyarként.
Hajrá Andris csak így tovább
Kizárt. OMH által meghatalmazott cég által hitelesítve, hiba +-0,5 % alatt. A hitelesítõ cég nem játszik ezzel. Leplombálva a kút, elvileg nem fér hozzá senki. Plusz még szúrópróbaszerûen ellenõrizhetik is.
Ettõl függetlenül leleményes nép a magyar...
MJani érti!!!
VV a "kár" azt jelenti, hogy sajnos. "Legjobb magyar odakint és mégis elkenték a száját. Ennyivel erõsebb a nemzetközi élmezõny?"
Vagy az is lehet, hogy egyszerûen csak van 45, még a Partinál is sokkal ütõsebb bringás, és történetesen máshova születtek, van még hely a Földön Mo-n kívül is
Ennyivel erõsebb a nemzetközi élmezõny?"
rövid hajra gondolsz?
szeretem.
szinte minden nyáron levágom, hogy erõsödjön a hajam meg picit barnuljon a buksim.
A sebesség mindent megold.