Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2008. July 23. - 12:54
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. July 23. - 12:53
http://support.apple.com/kb/HT1320
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2008. July 23. - 12:49
I`m as fast as nobody!
Posted 2008. July 23. - 12:48
12 óra egy mûszak. Ami mondjuk soknak hangzik, de mivel jellemzõen japán gépeink vannak Mitsubishi PLC vel, ezért nem nagyon van gond. Néha egy egy kábelcsere, meg forrasztás, és ennyi. Éjszakásban van néhány 100 visszajavításra váró Suzuki, amiben lehet aludni, meg zenét hallgatni:DThommey: Hijjnye, az tényleg nem hangzik rosszul. De akkor az a két nap meló az rendesen hosszított mûszak, vagymi?
Igazából az a bajom, hogy kevés a meló, és így lassan telik az idõ. De a magam fõnöke vagyok:)
Posted 2008. July 23. - 12:41
Nekem ugyan nincs szabadnapom, de reggel a nagy esõben elszabotáltam a bringával melóba jövést. A szomszéd asztalnál ülõ kolléga ugyanezen az útvonalon közlekedik be kocsival, úgyhogy nagyon egyszerû küldeni reggel egy SMS-t, hogy szedjen már fel engem is
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. July 23. - 12:37
Jaja:(végre egy szabadnap és esik:(
Még jó, hogy két napot dolgozom, és utánna kettõ szabad:D Eddigi legjobb munkarendem:D
A ragasztó meg a leggecibb dolog a földön...ha nem a feje ragad bele az egérnek, hanem a lába, akkor kínjában egy idõ után lerágja, és közben visít szerencsétlen...ennél a macskáink is barátságosabbak...nincs is azóta egér még a szomszédban sem:D
Posted 2008. July 23. - 12:31
--Trifo
Posted 2008. July 23. - 12:24
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. July 23. - 12:16
Amúgy a BábolnaBio gyárt ragasztós csapdát. Ez ilyen tubusból kinyomható ragacsos takony, amibe beletapad a szerencsétlen egér, és ha nem halt éhen a megtalálása elõtt, akkor neked kell kinyírni sajátkezûleg.
--Trifo
Posted 2008. July 23. - 11:20
A fele nincs learatva, le van dõlve,egyre betegebb.....
Maggi,egérragasztó,poison
-=B.B.B.=-
Posted 2008. July 23. - 11:00
tegnap elkaptam teniszütõvel egy egeret a házban...éredekelne jól bevált egérfogó módszer
Posted 2008. July 23. - 10:57
amúgy ha jól tudom van olyan jegykezelõ ami nem lyukaszt, hanem dátumot nyom rá a jegyre, ott ugyebár mitsem ér az idõbeni lyukasztás
Posted 2008. July 23. - 10:47
és dollárban úszik a folyó,
mert az összeg, amit ér a lépem
az egyetlen túlélõ a gépen,
úgy hazudsz, mintha tudnád, hogy mi történt
Újság, cigi, telefon,
kávézunk a teraszon,
így marad, ha akarom,
és ránkszakad az ég,
ereidben véres alkohol,
keresed az arcod, de nincs sehol,
aki megszületik, meglakol"
-=B.B.B.=-
Posted 2008. July 23. - 10:37
Alig tudtam kijönni a kocsmábol.
Fetrengtem már virágok közt, fák alatt.
Hiába a józan ész alul maradt.
A mennyekböl Szent Hubertus figyel ránk.
Tesz róla hogy legyen néha jó piánk.
Ereinkben folyjon tiszta alkohol.
Iszunk, hányunk, belefekszünk így van jól...
Posted 2008. July 23. - 10:30
Woodman, Use azért jöhet
Diákbérlet adott, de azzal a kerót nem szállíthatod. De a legtöbb kaller hajlik a Thez-féle megoldásra, miszerint bérlet neked, kerót meg utólagos bemutatással viszed fel, igaz, mostanra ez is elég költséges dolog lett.
remélem csuklassz.
az nem ma volt amirõl beszélsz, és ugye Te ugyanígy mentél fel mindig És kettõnk közül szerintem nem én fogasozok még mostanság is;)
Az évi 2 alkalom meg amikor véletlen a fogashoz keveredek... Kimerül a pizzázásban az aljánál.
Posted 2008. July 23. - 10:25
Kozepen tudom hogy jelenlegi allapot szerint osszecsuklana, es elol is "felcsoffadna" /ez a szo....na mindegy/ Szoval kozepen lenyegesen nagyobb atfedes lenne, elso karnal pedig ami a bringahoz csatlakozik, alulrol merevitene egy-egy kis tamasz. Jol elmondtam ezt is
ArchiCAD-del csinaltam, es azzal eleg maceras a 3D-ben valo forgatas, sok mindent nem is lehet, igy mar nem volt kedvem atrajzolni mivel ugysem ez a vegleges.
Sala, zaras elott lehet meglatogatlak titeket.
edit: megsem tudok menni, most olvasom a mailt hogy az elkovetkezo napokban sok a melo. Marad akkor a jovohet.
hajrá
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 23. - 08:47
Elég drága nálam egy fejtágítási szemeszter,ugye tudod?LOL
amugy augusztus 4-en kezdek, egybol 3napos fejtagitassal. BBB agymosast fogok kapni. meg valami furgont tele termekmintaval. juheee
-=B.B.B.=-
Posted 2008. July 23. - 08:35
ArchiCAD-del csinaltam, es azzal eleg maceras a 3D-ben valo forgatas, sok mindent nem is lehet, igy mar nem volt kedvem atrajzolni mivel ugysem ez a vegleges.
Sala, zaras elott lehet meglatogatlak titeket.
edit: megsem tudok menni, most olvasom a mailt hogy az elkovetkezo napokban sok a melo. Marad akkor a jovohet.
Posted 2008. July 23. - 08:01
1. van nálunk kész gyorszár 1900ért
2. összecsuklásgyanus a plato közepénél, ne igy csináld inkább vidd vizszintesen körbe a korlátot
3. a forgáspontnál szintén törésgyanus inkább a 3szöges megoldást válaszd hasonló módon mint a bobnál.
ha már nekiálsz csináld telósra, veszel bele valami gagyi tagot , hidd el megéri, nekem nagyon pattog a szar utakon
ja és hajrá!!!!!
Kázéééééé: autóval megyek nem jó a reggeli randi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. July 23. - 07:40
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"