Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Türelem, elõbb-utóbb lemerül. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nyomd le a középsõ és a menü gombot egyszerre .. míg nem lesz újra alma

http://support.apple.com/kb/HT1320
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Basszus, vegre megjott az uj Sennheiser fulesem ( CX500 ) erre negyed ora zenehallgatas utan lefagyott az iPod -om, es azota se eledt fel ( Video 30gb ). Kikapcs gomb nincs, gombokra nem reagal. Toltore hiaba dugom, nem reagal, pc -re se akar csatlakozni. Fakk.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thommey: Hijjnye, az tényleg nem hangzik rosszul. De akkor az a két nap meló az rendesen hosszított mûszak, vagymi?

12 óra egy mûszak. Ami mondjuk soknak hangzik, de mivel jellemzõen japán gépeink vannak Mitsubishi PLC vel, ezért nem nagyon van gond. Néha egy egy kábelcsere, meg forrasztás, és ennyi. Éjszakásban van néhány 100 visszajavításra váró Suzuki, amiben lehet aludni, meg zenét hallgatni:D
Igazából az a bajom, hogy kevés a meló, és így lassan telik az idõ. De a magam fõnöke vagyok:)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Thommey: Hijjnye, az tényleg nem hangzik rosszul. De akkor az a két nap meló az rendesen hosszított mûszak, vagymi?

Nekem ugyan nincs szabadnapom, de reggel a nagy esõben elszabotáltam a bringával melóba jövést. A szomszéd asztalnál ülõ kolléga ugyanezen az útvonalon közlekedik be kocsival, úgyhogy nagyon egyszerû küldeni reggel egy SMS-t, hogy szedjen már fel engem is :)

--Trifo

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

végre egy szabadnap és esik:(:(

Jaja:(
Még jó, hogy két napot dolgozom, és utánna kettõ szabad:D Eddigi legjobb munkarendem:D

A ragasztó meg a leggecibb dolog a földön...ha nem a feje ragad bele az egérnek, hanem a lába, akkor kínjában egy idõ után lerágja, és közben visít szerencsétlen...ennél a macskáink is barátságosabbak...nincs is azóta egér még a szomszédban sem:D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Szép dolog ez a "bio", de akkor is kell némi felkészültség a még rángatódzó halálraitélt kivégzéséhez. Lehet, hogy a hagyományos egérfogó akkor már jobb, abban kisebb az esélye az egérnek, hogy órákat kell haláltusában töltenie.

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Aham,azt írtam én is,van pár db a raktárban,450/tubus nálunk,ez a reklám helye :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Maggi: ez ugyan patkányokról szól, de nálad is mûködhet :)

Amúgy a BábolnaBio gyárt ragasztós csapdát. Ez ilyen tubusból kinyomható ragacsos takony, amibe beletapad a szerencsétlen egér, és ha nem halt éhen a megtalálása elõtt, akkor neked kell kinyírni sajátkezûleg.

--Trifo

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Na most pofázzon a sok okos gazdasági elõrejelzõ a jó búzatermésrõl!
A fele nincs learatva, le van dõlve,egyre betegebb.....
Maggi,egérragasztó,poison

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
itt is szakad, és pofátlan milyen szél van....

tegnap elkaptam teniszütõvel egy egeret a házban...éredekelne jól bevált egérfogó módszer

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
végre egy szabadnap és esik:(:(
amúgy ha jól tudom van olyan jegykezelõ ami nem lyukaszt, hanem dátumot nyom rá a jegyre, ott ugyebár mitsem ér az idõbeni lyukasztás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
"a pilóta fejében golyó,
és dollárban úszik a folyó,
mert az összeg, amit ér a lépem
az egyetlen túlélõ a gépen,
úgy hazudsz, mintha tudnád, hogy mi történt
Újság, cigi, telefon,
kávézunk a teraszon,
így marad, ha akarom,
és ránkszakad az ég,
ereidben véres alkohol,
keresed az arcod, de nincs sehol,
aki megszületik, meglakol"

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Voltam részeg sörtöl, bortol, vodkátol.
Alig tudtam kijönni a kocsmábol.
Fetrengtem már virágok közt, fák alatt.
Hiába a józan ész alul maradt.
A mennyekböl Szent Hubertus figyel ránk.
Tesz róla hogy legyen néha jó piánk.
Ereinkben folyjon tiszta alkohol.
Iszunk, hányunk, belefekszünk így van jól...

:P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Woodman, Use azért jöhet :)

Diákbérlet adott, de azzal a kerót nem szállíthatod. De a legtöbb kaller hajlik a Thez-féle megoldásra, miszerint bérlet neked, kerót meg utólagos bemutatással viszed fel, igaz, mostanra ez is elég költséges dolog lett.

remélem csuklassz.
az nem ma volt amirõl beszélsz, és ugye Te ugyanígy mentél fel mindig ;) És kettõnk közül szerintem nem én fogasozok még mostanság is;)
Az évi 2 alkalom meg amikor véletlen a fogashoz keveredek... Kimerül a pizzázásban az aljánál.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Kozepen tudom hogy jelenlegi allapot szerint osszecsuklana, es elol is "felcsoffadna" /ez a szo....na mindegy/ :D Szoval kozepen lenyegesen nagyobb atfedes lenne, elso karnal pedig ami a bringahoz csatlakozik, alulrol merevitene egy-egy kis tamasz. Jol elmondtam ezt is :D
ArchiCAD-del csinaltam, es azzal eleg maceras a 3D-ben valo forgatas, sok mindent nem is lehet, igy mar nem volt kedvem atrajzolni mivel ugysem ez a vegleges.
Sala, zaras elott lehet meglatogatlak titeket.

edit: megsem tudok menni, most olvasom a mailt hogy az elkovetkezo napokban sok a melo. Marad akkor a jovohet.

hajrá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

LOL :D

amugy augusztus 4-en kezdek, egybol 3napos fejtagitassal. BBB agymosast fogok kapni. meg valami furgont tele termekmintaval. juheee

Elég drága nálam egy fejtágítási szemeszter,ugye tudod?

-=B.B.B.=-

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 posts
Kozepen tudom hogy jelenlegi allapot szerint osszecsuklana, es elol is "felcsoffadna" /ez a szo....na mindegy/ :D Szoval kozepen lenyegesen nagyobb atfedes lenne, elso karnal pedig ami a bringahoz csatlakozik, alulrol merevitene egy-egy kis tamasz. Jol elmondtam ezt is :D
ArchiCAD-del csinaltam, es azzal eleg maceras a 3D-ben valo forgatas, sok mindent nem is lehet, igy mar nem volt kedvem atrajzolni mivel ugysem ez a vegleges.
Sala, zaras elott lehet meglatogatlak titeket.

edit: megsem tudok menni, most olvasom a mailt hogy az elkovetkezo napokban sok a melo. Marad akkor a jovohet.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Kulitoko:
1. van nálunk kész gyorszár 1900ért
2. összecsuklásgyanus a plato közepénél, ne igy csináld inkább vidd vizszintesen körbe a korlátot
3. a forgáspontnál szintén törésgyanus inkább a 3szöges megoldást válaszd hasonló módon mint a bobnál.

ha már nekiálsz csináld telósra, veszel bele valami gagyi tagot , hidd el megéri, nekem nagyon pattog a szar utakon

ja és hajrá!!!!! ;)

Kázéééééé: autóval megyek nem jó a reggeli randi

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ha megpakolod a csomagtartót, az pont "félbe szeretné hajtani" azt, tehát az nem tûnik logikusnak, hogy a körülötte menõ csõ ott ér véget (=ott ér a csomagtartó lemezébe).

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"