én elaludtam kb negzed óra utánhatározottan nagyon jó.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. július 28. - 14:19
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 28. - 14:02
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 28. - 13:03
4*8 ismétlés felhúzás után ,wc re alig tudtam kimenni Lignotol a neve
A szert megjegyzem... Te meg kézenállva jársz wc-re?
Van itt valaki, akinek tetõtérbeépítés + félszocpol kérdésében már van tapasztalata?
Írta 2008. július 28. - 12:49
Jani: az önálló gondolkodásnak része a vélemények különbözõsége, attól h ezt valaki megosztja olyanokkal akiknek más a véleményük az még nem észosztás...
Ismered a vélemény és egy bizonyos testnyílás párhuzamát...
Az emberi hülyeség nagyon tud fájni és több hülye van, mint zseni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. július 28. - 12:43
Nézd meg helyette/utána/elõtte a Brazil-t,Gilliam mester remekmûvevalaki látta már a Zodiákus c. filmet?jó?
Jani: az önálló gondolkodásnak része a vélemények különbözõsége, attól h ezt valaki megosztja olyanokkal akiknek más a véleményük az még nem észosztás...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 28. - 12:40
Én meg igyekszem gondolkodni, de mégse keresek rajta. Lúzer-e vagyok?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. július 28. - 12:20
Írta 2008. július 28. - 12:06
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. július 28. - 10:59
Írta 2008. július 28. - 10:43
Ralph (és mindenki, aki veszi a fáradtságot...)!Professzorok ,"öregek" és egyéb jelzõs szerkezetek elhagyásával is a dolgok mögé (vagy éppen bele) lehet látni.
zOrg jónéhány oldallal ezelõtt ajánlotta sokunk figyelmébe.
zeitgeist (harmadik rész)
Találtam egy sokkal jobb, hazai sorozatot (ami persze nem ment végül adásba...). Nem olyan populáris és bombasztikus, mint a Zeitgeist - ami pont azért olyan stílusban és hangnemben készült, hogy a birkábbja is megértse - de több, mint figyelemreméltó!
A "Zsigerbeszéd" 13 epizódból álló filmsorozat Dr. Gyulai Iván fõszereplésével, aki a miskolci Ökológiai Intézet Igazgatója. Az egyes epizódok 14-18 perc hosszúságúak, és a környezet, a társadalom és a gazdaság egymással összefüggõ kérdéseit járják körül elõadás formájában.
A "zsigerbeszéd" kifejezés arra utal, hogy ma a fejlesztésekrõl, a mindenáron való gazdasági növekedésrõl szóló frázisokat zsigerbõl, gondolkodás nélkül használjuk, fogadjuk el. Ugyanakkor, ha az egyes jelenségeket a fenntarthatóság szempontjából vizsgáljuk, kiderül, hogy éppen a mai fejlesztési gyakorlat vezet bennünket a társadalmi és ökológiai összeomlás felé. Kiderül, hogy a gazdasági növekedés nem képes megoldani növekvõ társadalmi és környezeti problémáinkat, sõt, elmélyíti azokat.
Gyulai Iván okfejtései érthetõek és provokatívak. A film tanítja a nézõt gondolkodni, kételkedni, saját véleményt formálni olyan mindenkit érintõ kérdésekrõl, mint a gazdasági növekedés, a munkanélküliség, a szegénység, a javak egyenlõtlen elosztása, a környezetvédelmi ipar, a technológia mindenhatóságába vetett hit, vagy az élelmiszer biztonság.
A sorozat fejezeteinek címei: Zsigerbeszéd / Felfelé a lejtõn / GDP / Lábnyomunk a bolygón / Társadalmi egérfogók / Közpénzekkel a gazdagokért / Globalizáció / Mélyebben a mocsárba / a 15 csillag árnyéka / A megoldás nyomában: a fenntartható gazdasági növekedés / A megoldás nyomában: a techno optimizmus / A megoldás nyomában: a környezetvédelem alternatívája / Mégis van remény.
Figyelem: a film alkalmas megszokott gondolkodásunk, egykedvûségünk megzavarására. Ha megismerkedik a "Zsigerbeszéd" érvelésével, szívesebben formál majd önálló véleményt hírekrõl, közéletrõl, gazdaságról, jövõnkrõl.
Töltsd le, nézd meg, terjeszd te is!
A Zsigerbeszéd címû sorozat szabadon letölthetõ, kérjük, nézd meg Te is, és lehetõségeid szerint terjeszd! Akinek az eredeti dvd kell, az Budapesten a Magyar Természetvédõk Szövetségénél, Nyíregyházán az E-Misszió irodájában beszerezheti.
Aki használt már torrent fájlcserélõ rendszert, az errõl a címrõl tudja letölteni a sorozat 13 fejezetét egyben (összesen 1.4 GiB).
Aki nem annak pedig:
Zsigerbeszéd - 1. fejezet
Zsigerbeszéd - 2. fejezet
Zsigerbeszéd - 3. fejezet
Zsigerbeszéd - 4. fejezet
Zsigerbeszéd - 5. fejezet
Zsigerbeszéd - 6. fejezet
Zsigerbeszéd - 7. fejezet
Zsigerbeszéd - 8. fejezet
Zsigerbeszéd - 9. fejezet
Zsigerbeszéd - 10. fejezet
Zsigerbeszéd - 11. fejezet
Zsigerbeszéd - 12. fejezet
Zsigerbeszéd - 13. fejezet
Írta 2008. július 28. - 10:38
Én is úgy ébredtem tegnap 4*8 ismétlés felhúzás után ,wc re alig tudtam kimenni
http://www.lignokem.hu/?menu=arlistak
itt a gombásodásgátló cucc ,Lignotol a neve
-=B.B.B.=-
Írta 2008. július 28. - 07:54
akkor a kedves most egyben van?
drotoztal foliaztal ej szegeny
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 28. - 07:24
Ha nem gombás sehol, akkor valószínûleg volt.
Nem gombás és azt is állítják, hogy helyben volt lekenve/lefújva, meg ugye ács és a tulaj csinálta (utóbbi meg akkor még hosszú távra tervezett).
Kicsit sárgás a színe valójában.
Gondolom érdemes lenne kideríteni, hogy mi az az anyag, majd ugyanazzal végigmenni és bepermetezni a repedésekBE is.
Jelenleg egyébként arra várunk, hogy a "kezünkben" legyen a pénz, majd statikus ránéz (a házra és a pénzre is ) és irány az "új" házikó.
Már most olyan fáradt vagyok... egész éjjel üveggyapotot szabtam, drótoztam, fóliáztam.... álmomban.
Gáz izomlázzal ébredni?
Írta 2008. július 28. - 00:09
-=B.B.B.=-
Írta 2008. július 27. - 23:23
annak ellenere, hogy nem pialtam vegig az utat.
csak me offolnak a hirek topikban csokaim
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. július 27. - 21:24
Full barnán!
És csak az utolsó posztot néztem, nem is tudom mirõl volt szó, de már volt, hogy nagyon-nagyon megszorult helyzetben félliteres palackba kellett vizelnem és bõven nagyon nem volt elég...
Jah, és tudom, hogy, de na. Olyan rossz "visszaérni" és az útlevélellenõrzést követõen szinte életveszélyesen autózni a kintiekhez képest. Csak úgy megszokjuk és nem vesszük annyira észre. De hogy az utolsó kis szigeten is jobb út van, mint a 6-os új része, az kiakasztó.
Szerintetek lehet annyit utazni, hogy tényleg faszán nagyon sok szép helyet láthass?! Tuti nem. Ejjj.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. július 27. - 21:15
legalabb negyed litert
/ittam 1,5 sort kozben/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. július 27. - 15:16
van sargas lotyi is
kiba mergezo ah jol tudom
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. július 27. - 15:07
Charon:
A repedésekkel nincs baj, nem néznek ki ezek a gerendák rossznak.
Az azonban nem látszik, hogy volt-e gombaölõvel kezelve.
Ha nem gombás sehol, akkor valószínûleg volt.
(Én amikor építkeztem, 18 éve -de vén vagyok vazze- akkor sárga színû valamilyen gomba és tûz ellen védõ vacakba kellett áztatni a gerendát.
Ma ha jól látom, mindenhol zöldes színû gerendát raknak fel.)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. július 27. - 14:48
NE ÍGY! NE ÍGY!