Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
vendég_Charon_*
Írta 2008. július 31. - 18:54
Írta 2008. július 31. - 18:54
Írta 2008. július 31. - 18:51
HTC Kaiser-rõl mi a véleményed?
matula beleültette a fülembe a bogarat, hogy az jó cucc
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. július 31. - 18:00
Bátyámnak dettó az van - azé' szerintem nézd meg a TouchPro specifikációit és mélázz el rajta...HTC P3600 alias Trinity
Mást nem mutatok
tamaska,kabbe
http://www.htc.com/w...t.aspx?id=49524
Írta 2008. július 31. - 17:55
Mutimidvan!
HTC P3600 alias Trinity
Mást nem mutatok
tamaska,kabbe
Egyébként ha nem igo ,akkor inkább garmin xt
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 31. - 17:45
lehet felhivom bank mi lenne ha letiltanak az utalast
osz ket hetig varok a dologgal
ha mindenkepp at kell szerzodni egy maisk foshoz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. július 31. - 17:35
volt nalunk ilyen 30ezres waytech nevezetu gps, ami nem pda csak butitott gps, modositott igo futott rajt, nem volt rossz. annyi hogy arra nem "talalsz" uj terkepeket.
valoszinu amit linkeltel az is ilyesmi.
olyan kene amin rendes windows mobile 5 vagy wm6 fut. de azt nemhiszem hogy 50 alatt meguszod, inkabb 60-70.
vagy nincs terkepfrissites, az is kibirhato, hm?
Írta 2008. július 31. - 17:30
nekunk Asus A696 van, nem regota, 70 korul+kartya+igo
eddig nem bantuk meg.
lassan kapja el a jelet, mondjuk az elso kilometer autozasnal, de utana fasza.
be szoktam dobni a kesztyutartoba aztan amikor kell eloszedem.
helyismeret nelkul nagyon jo kis cucc. ahol ismered a terepet csak rohogsz a hulyesegein.
olyat vegyel mindenkepp amin frissitheto a terkep. es igo-t szerintem, szoval windows mobile.
legjobb hogy kiirja mikor ersz oda remek talalmany
ebben amit linkeltem elvileg win CE 5.1 van vagymi. az jo?
Mutimidvan!
asszem kaiserje van a kis szemetnek a.k.a. Tytn II. kicsit feltegla, de mindent tud
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 31. - 17:26
Mutimidvan!zOrg,még nem próbáltál olyat,mint az enyém
Írta 2008. július 31. - 16:52
eddig nem bantuk meg.
lassan kapja el a jelet, mondjuk az elso kilometer autozasnal, de utana fasza.
be szoktam dobni a kesztyutartoba aztan amikor kell eloszedem.
helyismeret nelkul nagyon jo kis cucc. ahol ismered a terepet csak rohogsz a hulyesegein.
olyat vegyel mindenkepp amin frissitheto a terkep. es igo-t szerintem, szoval windows mobile.
legjobb hogy kiirja mikor ersz oda remek talalmany
Írta 2008. július 31. - 16:51
Dehogy hányat. Orfûn konci elõtt 30 perc alatt lecsúszott a 7 decis üveg kb. 30 fokosan.
Nana,tankoltál Te már a szálláson is
zOrg,még nem próbáltál olyat,mint az enyém
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 31. - 15:34
szóval lehet, hogy egy navit is össze tudnak rakni
UK szinten én ennek ellenére TomTom-ot választanék
Írta 2008. július 31. - 15:30
Akkor félreolvastam (DaveRider hozzászólását is a tiédnek gondoltam valahogy...).ez a Raphael ugye?
megtalaltam en is, koszi.
szuppperszekszi.
de mint mondtam nekem egy ilyen ablakra felcuppantos "standalone" gps kell, ami semmi mas csak az. es occo-occo
Eeeegen, ez a Raphael. Két hete kipróbáltam a QWERTY nélküli kistesóját, hátttööö... impresszív.
Nem tervezem "azonnali beszerzését" (elõrendelhetõ a két kedvenc boltomban), de a mobilom döglõdik, az összes többi funkciója pedig erõsen kapóra jönne melóhoz - így ha a k750i behal akkor egy ilyenbe ruházok be.
Írta 2008. július 31. - 15:23
megtalaltam en is, koszi.
szuppperszekszi.
de mint mondtam nekem egy ilyen ablakra felcuppantos "standalone" gps kell, ami semmi mas csak az. es occo-occo
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 31. - 15:20
Szerintem:satnav means GPS, tam?
apu egy ilyen mitac mio PDA-t kapott a cégtõl, teljesen jól üzemel autóban, árban kb annyi volt, mint egy céleszköz GPS, de ez még PDA-nak is jó...igaz, ebben egy régebbi típusú vevõegység van, de autóba ez is bõven elég.
hardverbõl szvsz középkategória alá nem érdemes menni, szóval azért legyen valami márkaneve...afölött meg nagyon nagy gond nem lehet velük, inkább a hozzáadott extrák, amik drágítanak. ami inkább fontos, az a szoftver: most nekünk itt egy iGo Nav 'n' Go Europe 2006 fut rajta, de most pl. a horvát utak teljesen mások (autópálya épült még, stb..), szóval minél frissebb a térkép, annál jobb. legújabb szoftver meg a Nav 'n' Go 8, ez már szinte mindent tud...
ha egy PDA sem árthat a melódhoz, akkor érdemes ezen a vonalon gondolkozni, ha viszont csak a navigáció kell, akkor egyértelmûen valami céleszközt érdemes venni. a márkátlan cuccokat én kerülném...
http://www.htc.com/w...t.aspx?id=49518
Írta 2008. július 31. - 15:20
ez amit neztem egesz korrektnek tunik, erintokepernyos, 4G-ig bovitheto SD kartyaval, lejatszik audiot es videot is.
ez az ni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 31. - 15:15
apu egy ilyen mitac mio PDA-t kapott a cégtõl, teljesen jól üzemel autóban, árban kb annyi volt, mint egy céleszköz GPS, de ez még PDA-nak is jó...igaz, ebben egy régebbi típusú vevõegység van, de autóba ez is bõven elég.
hardverbõl szvsz középkategória alá nem érdemes menni, szóval azért legyen valami márkaneve...afölött meg nagyon nagy gond nem lehet velük, inkább a hozzáadott extrák, amik drágítanak. ami inkább fontos, az a szoftver: most nekünk itt egy iGo Nav 'n' Go Europe 2006 fut rajta, de most pl. a horvát utak teljesen mások (autópálya épült még, stb..), szóval minél frissebb a térkép, annál jobb. legújabb szoftver meg a Nav 'n' Go 8, ez már szinte mindent tud...
ha egy PDA sem árthat a melódhoz, akkor érdemes ezen a vonalon gondolkozni, ha viszont csak a navigáció kell, akkor egyértelmûen valami céleszközt érdemes venni. a márkátlan cuccokat én kerülném...
Írta 2008. július 31. - 15:15
arra pedig nem hiszem hogy lesz idom hogy a terkepet bongesszem ha egy nap 6-7 boltot meg akarok latogatni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. július 31. - 15:12
Néha engem is megkörnyékez a vágy, de olyankor kiröhögöm magam és túl vagyok rajta. Ha már pénzköltés, akkor inkább egy D-Link 330-as WiFi-s média lejátszó...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. július 31. - 15:06
RAUH-Welt
B E G R I F F