7.400 (B8) + 26.000 negyedévente (kötél és casco) by Unionnekem meg 16+17+22 negyedévente.
(Tavaly kétszer zúztam, ezért lett ennyi cascom.)
7.400 (B8) + 26.000 negyedévente (kötél és casco) by Unionnekem meg 16+17+22 negyedévente.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
olyan vagyok, aki sajnálja a pénzt ránem fussa, hanem kell.
és neked mikor lesz már valami géped?
azt hittem, hogy már rég vettél valami V8-as szörnyeteget kint ámérikában.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
nem fussa, hanem kell.jahát akinek fussa
jahát akinek fussanekem meg 16+17+22 negyedévente.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
aug 15-ig kell athuzni a belem
nemtom mi a bonusz malusz
de a0-ban vagyok
ennel nincs lentebb
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
na akkor a 7K/negyedév egész jó nekemLor: Nem kapsz. Rábasztál. Meg aztán vigyázz, nehogy az utolsó pár napban véletlenül ne érjél rá ezzel foglalkozni, mert akkor még jobban rábaszol. Bónusz ugrik pl asszem, meg ilyenek. Persze malusz az nem ugrik ilyenkor, hogy rohadjanak meg.
Kokk: kolléga is mondta, hogy neki negyedévre 6 ropi a biztosítása. Oszt' kiderült, hogy egy 18 éves négyütemû trabant b10-ben, amit gyakorlatilag soha ki se visznek a garázsból. E! Nekem meg olyan 15 negyedévente.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
mikortol indul masik biztositas?
mosma, hogy befizettem egesz evit mavhoz
kivarok uccso idpontig.
penzt vissza nem szokas adni
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nekem is elég kopott már a dx-em. Mivel festetted le?
Én meg azt kérdezném, ha már vna tapasztalat a DX-szel, hogy a bánatba lehet összekontrázni a kónuszt + kontraanyát? Uca-uccca-uccaca? Még Varesz is passzolta a kérdést.
NE ÍGY! NE ÍGY!