--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
az... neha ugy erzem nagy faba vagtam a fejszemet
de meg korai barmit nyilatkozni, igazabol majd tavasszal derul ki hogy hogy allok.
az a baj hogy egy olyan teruletet vettem at, ami sokaig el volt hanyagolva. szoval tudja a fonokseg hogy nem lesz egyszeru, foleg igy hogy ilyen iranyu tapasztalatom plusz helyismeretem zero, csak azert megis erzek nemi nyomast. szept 16 sales meeting, majd meglatjuk hogy seggbe leszek rugva oder nem. remelhetoleg nem
NE ÍGY! NE ÍGY!
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960RAUH-Welt
B E G R I F F
megvan, holnap csekkolom, és válaszolok.leírtam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
kérdeztem hogy mi a helyzet a ramokkal.a yeti cikk megvan koszi
es nem emlexem h kaptam volna emailt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
irtam mailt, olvastad?tam kisse frusztralt
uzenem a vilagnak hogy szalljon le rolam
koszi
Talán ez feldob egy kicsit:Dtam kisse frusztralt
uzenem a vilagnak hogy szalljon le rolam
koszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Matyi
délután benézek a boltba.
kinn segítek Adrinak. nagyon szokatlan egész nap az íróasztal mellett ülni és papírokat tologatni. egy darabig biztos elviselném, de hosszú távon bekattannék az irodai munkától...
NE ÍGY! NE ÍGY!