Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2008. August 30. - 06:31
jóreggelt
edit: AndriZs: nem tudsz aludni?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 30. - 02:05
ezt csak ugy
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. August 30. - 00:51
Zoomstag, te frankón egyetemre készülsz?
Igen.Miért?
De nem csak azért, hogy itthon ne zavarjam a takarítást....
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2008. August 30. - 00:50
Bár említett negatív/pozitív példákat.
Nekem közvetlenül nincs tapasztalatom, de a közlekedés azért javulhatna mégjobban.De nem vagyok nagyravágyó, ami késik nem múlik.
Neked vannak ezzel kapcsolatban tapasztalataid?
(hú, ott lejjebb nem úgy akartam írni, dupla üzenetet.azt hittem ide fogja betenni.bocsi a moderátoroktól, véletlen mûve.megoldható valahogy?)
Posted 2008. August 30. - 00:47
Posted 2008. August 30. - 00:44
1:már vannak stoppos-sofõrös internetes oldalak, amik ezt a célt szolgálják.
Ne légy naív...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 30. - 00:01
ez jól hangzik, de:
1: szerezzen vki még egy embert, aki beül mellém, és pont ugyanoda tart
2: kurvára nincs gusztusom a tömegközlekedésnek csúfolt szemétre felülnöm, kész fertõ, és mocsok az egész (és nem magára a jármûre gondolok)
szal autó, meg környezetszennyezés, meg robogó, meg néha bringa, és minden szép és jó.
villáskulcsot reggel bepróbálom egy szerszámboltban, tuti akad remélem.
xt kereket kell férlefûznöm :S
1:már vannak stoppos-sofõrös internetes oldalak, amik ezt a célt szolgálják.
2: :chin: ...Magyarországon vagyunk, na. Ez ellen nincs mit tenni. Biztos vannak módszerek, amivel a mocskolás kivédhetõ, de az nem mondható humánusnak...
Erre is vannak olyan buszjáratok, hogy inkább a bicajt választom...
Szerintem a magyar közlekedés témája külön fórumot érdemelne....
Posted 2008. August 29. - 23:54
ez jól hangzik, de:Szerintem azért sok a kocsi, mert nagyon sokan feleslegesen használják jármûvüket.Ha végignéztek egy-egy kocsisoron, a legtöbb autóban leginkább egyen, ketten foglalnak helyet.Ha ezek az emberek(akik valójában feleslegesen használják) inkább a tömegközlekedést választanák, mingyárt másképpen nézne ki mondjuk a pesti vagy debreceni forgalom.
Kevesebb "anyád"> kevesebb dudálás>kisebb légszennyezés> kevesebb allergia, rák stb...
1: szerezzen vki még legalább egy embert, aki beül mellém, és pont ugyanoda tart. én nem találtam még, így marad az egyedül autózás
2: kurvára nincs gusztusom a tömegközlekedésnek csúfolt szemétre felülnöm, kész fertõ, és mocsok az egész (és nem magára a jármûre gondolok). szal amíg a tömegközlekedésben résztvevõk nem változnak, addig... ne is várja az átlagember hogy leszoknak az autóról.
szal autó, meg robogó, meg bringa, és minden szép és jó.
villáskulcsot reggel bepróbálom egy szerszámboltban, tuti akad remélem.
Posted 2008. August 29. - 22:43
szar lehet ha vki nincs kibékülve magával
kussolj kopasz
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. August 29. - 22:39
szar lehet ha vki nincs kibékülve magávalnekem csak az önjelölt szerelõkkel van bajom...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. August 29. - 22:35
ja es az meg a baj ezzel az orszaggal hogy k.rva sok auto van
igen ma is ket es fel orat ultem dugoban. heti egy-ketto ilyen a minimum
Szerintem azért sok a kocsi, mert nagyon sokan feleslegesen használják jármûvüket.Ha végignéztek egy-egy kocsisoron, a legtöbb autóban leginkább egyen, ketten foglalnak helyet.Ha ezek az emberek(akik valójában feleslegesen használják) inkább a tömegközlekedést választanák, mingyárt másképpen nézne ki mondjuk a pesti vagy debreceni forgalom.
Kevesebb "anyád"> kevesebb dudálás>kisebb légszennyezés> kevesebb allergia, rák stb...
Posted 2008. August 29. - 21:22
nem, egy megállapítás, amit a tapasztalat szült.Ez most tanács volt?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. August 29. - 21:15
Inkább az, hogy többször lennék balesetveszélyes helyzetben, mint bárhol máshol (pl. a hegyekben).
De még alszom rá egyet-kettõt (7-et ), meglátjuk.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. August 29. - 21:12
habár most jelenleg csak egy trekingem van:\ amit kaptam a dema helyett konát, az vala gyári hiba
az lelkem azt mondja menjek neki flexxel még az éjjel...
Posted 2008. August 29. - 21:09
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. August 29. - 20:56
Posted 2008. August 29. - 20:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. August 29. - 20:46
Én ma 5-6 órát Bp.-en. És nem, nem vagyok sofõr és nem, nem sok az autó. Errefelé ez a természetes.ja es az meg a baj ezzel az orszaggal hogy k.rva sok auto van
Posted 2008. August 29. - 20:20
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. August 29. - 19:49
Érdemes átnézni az Eurosport 2 kínálatát. Már ez is ismétlés volt, de lesz a jövõ héten is a skóciai futamról, legalább kétszer.Ezt sajnos lekéstem.
:-(