Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. szeptember 04. - 18:44
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 04. - 18:25
holnap 9:45kor szurkolni ám nekem
Tájékozatlan vagyok, mi is lesz holnap?(azon kívül, hogy péntek:))
Szurkolok, és a tiszteletedre megyek egy 150km-es kört
Írta 2008. szeptember 04. - 18:19
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 04. - 17:45
Írta 2008. szeptember 04. - 15:58
Írta 2008. szeptember 04. - 15:49
Írta 2008. szeptember 04. - 15:47
editke: Kösz VV, elég durva egy járgány.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. szeptember 04. - 11:36
Írta 2008. szeptember 04. - 11:23
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. szeptember 04. - 11:18
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. szeptember 04. - 10:53
Jorus: neked hogyhogy ilyen dizájnos a FF ?
van egy rakat téma FF-ra
https://addons.mozil...x/browse/type:2
Írta 2008. szeptember 04. - 10:46
Írta 2008. szeptember 04. - 10:43
Nagyvállalatok? Azok mind csak komolytalanok lehetnek... Vajon biztonsági õrük sincs a bejáratoknál?...A Gmailt már most nagyvállalatok használják (saját domainneveddel is mehet fillérekért), csak ne feledd hogy a levelekhez csatolt/levelesládádban landoló releváns hirdetésekhez ugye minden tartalmat scannelniük kell...
Szerintem a scannelést nem feltétlen kell megtenniük, elég tudniuk, hogy ki nyitja meg, õt pedig többek közt a keresései alapján lehet szórni reklámmal.
Nem feltétlen kell, de természetesen ennyire nem vagyok naív.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. szeptember 04. - 10:32
Egyébként kikapcsoltam a reklámszûrõt, és rájöttem, mien reklámokra gondoltál.
Írta 2008. szeptember 04. - 10:21
Szerintem nem kicsit hideglelõs... Totál Blade Runner és Jhonny Mnemonic.Kicsit hideglelõs a dolog azért. Egyébként mit értesz hirdetés alatt, amit a Google tol az arcodba?
Egyébként Erdõkertes helyett Dunakeszi egész jó lövés.
Egyetlen ujjmozdulattal komplett iparágakat fog hidegre tenni.
Csak két apróság a közeljövõbõl: free domain és hozzátartozó tárhely.
Telepítsd a Gears-t és máris sokkal gyorsabban töltõdnek be a webszájtok (Gcache-bõl ofkórsz), fõleg ha Chrome-mal böngészel.
A Gmailt már most nagyvállalatok használják (saját domainneveddel is mehet fillérekért), csak ne feledd hogy a levelekhez csatolt/levelesládádban landoló releváns hirdetésekhez ugye minden tartalmat scannelniük kell...
Írta 2008. szeptember 04. - 10:19
(Nekem 0.1%-ot adnak a folyószámlámra, és havi 1 vagy 2 alkalommal vehetek fel pénzt ATM-bõl ingyen).
Mester, ha te voltál, aki neten akar fizetni... Ehhez ne dombornyomott kártyát vegyél, hanem a direkt erre való virtuális kártyát. Több banknak is van, az OTP-nek tuti, de oda nem annyira mennék. Annyi a lényege, hogy vásárlás elõtt rátolsz annyi lét, amennyi kell, oszt arról utalsz. A kiadott adataiddal meg nem megy senki semmire, mert nem ott van a nagy lé.
Sörnyitót fotózta, már csak át kéne tolni a netre valahova a telefonról.
...és még egy pici: aaaannyira aranyos, amikor egy lebaszásnak szánt célzást a címzett félreért, és nekiáll dicsfényben fürdeni...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. szeptember 04. - 10:11
Egyébként Erdõkertes helyett Dunakeszi egész jó lövés.
Írta 2008. szeptember 04. - 10:06
Rádióknál azért egyszerûbb ezt megoldani (lokális adó/átjátszó állomások tömkelege van csak Fehérváron pl.), viszont IP alapján tarkóra célozni...The Big G.
Egyébként a rádiók is így nyomják elvileg. Ha rokonoknál, a Mátrában fekszem a kertben, hogy nagy hûs szõlõket rakjak be a számba, az országos sugárzású rádiók reklámjaiban rendre szécsényi, salgótarjáni, pásztói, stb. közületek reklámait adják, de ugyanígy Balatonon is a helyi szórakozóhelyek reklámai futnak, míg itthon iesmit nem tapasztaltam.
Japánban, Angliában és Amerikában egyre terjed az IP-napszak-idõjárás adatbázisokat kombináltan használó adserving technológia. Pics*drága (egyelõre), de azé' súlyos lehet, amikor nyári délután hideg itallal kínálnak, majd a koraesti zivatar idejére kapsz egy moziba invitáló hirdetést (jelezve, hogy még van lefoglalható jegy).
Mondjuk a Google-t ebben sem nyomhatja le senki, hiszen õk aztán ennél lényegesen árnyaltabban tudnak rólunk egyre több mindent:
http://masterplanthemovie.com
(Isssszonyat profi prezentáció, szertnék eljutni erre a szintre páörpóintban...)
Írta 2008. szeptember 04. - 10:05
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. szeptember 04. - 10:02
Rendben megkérdezem malyd a heieket. Bár mondjuk olyan hogy bringa méret azt hogy álapítom meg mert amit néztem abból a gyártó négy méretet is kínál.Aztán ugye nem mindgey hogy S,M,L vagy Xl-es.
Egyébként Erdõkertesen lakom.