Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2008. September 04. - 20:38

Áhá, most jó, a 15-ös kocka monitoromon pont kívül esik

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. September 04. - 20:36

Posted 2008. September 04. - 20:32

Zorg: Nos javult a helyzet nálam. Az oldalsáv megmaradt viszont az 1024x768 as felbontáson kívül marad. Így megmaradt nekem megszokott fórum és az oldalsáv is.
Gratula biztos voltam benne hogy lesz megoldás
Gondoltam egy olyan megoldásra hogy ott legyen de beis lehessen zárni. Vagy egy olyan hogy áthelyezhetõ legyen. Vagy csak ha bezárom akkor egy csíkba ottmarad, s ha kell kinyitom. Vagy legördülõ menü.
Hirtelen ezeken gondolkodtam.
Gratula biztos voltam benne hogy lesz megoldás

Gondoltam egy olyan megoldásra hogy ott legyen de beis lehessen zárni. Vagy egy olyan hogy áthelyezhetõ legyen. Vagy csak ha bezárom akkor egy csíkba ottmarad, s ha kell kinyitom. Vagy legördülõ menü.
Hirtelen ezeken gondolkodtam.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2008. September 04. - 20:29

Posted 2008. September 04. - 20:26

Egy, az @RC plakátizé idei darabjaiból.
Téma: "Boldogság"
Téma: "Boldogság"

"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2008. September 04. - 20:22

nekem 16:10 es ezen is jo

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. September 04. - 20:17

Posted 2008. September 04. - 20:15

Posted 2008. September 04. - 20:13

Mielõtt törölnéd.
NEKEM TETSZIK!!!
elõször meglepõdtem, aztán csak ennyi jutott eszembe: - Bakkeeer...eez jóóó!
Felénk csinos postás hölgy jár. Kb. 3 éve rója az utcákat. A férfinép örül, az asszonynép nem annyira, de ez már az õ bajuk!
NEKEM TETSZIK!!!

elõször meglepõdtem, aztán csak ennyi jutott eszembe: - Bakkeeer...eez jóóó!

Felénk csinos postás hölgy jár. Kb. 3 éve rója az utcákat. A férfinép örül, az asszonynép nem annyira, de ez már az õ bajuk!

Posted 2008. September 04. - 20:01

No:
Akkor ma mindenki pörgetheti a "tetszik/nemteccik az oldalsáv" jellegû dolgait (pro és kontra egyaránt), holnaptól szó nélkül törlöm az ilyen megnyilvánulásokat.
Felénk meg új postás van.
Nem jobb, nem rosszabb mint az elõzõ volt; pontos, precíz és kifejezetten kedves középkorú hölgy - csak furcsa, hogy nem "Bajusz" hozza a csomagjaim. Ja: és gatyában nem nyithatok ajtót...
Akkor ma mindenki pörgetheti a "tetszik/nemteccik az oldalsáv" jellegû dolgait (pro és kontra egyaránt), holnaptól szó nélkül törlöm az ilyen megnyilvánulásokat.
Felénk meg új postás van.
Nem jobb, nem rosszabb mint az elõzõ volt; pontos, precíz és kifejezetten kedves középkorú hölgy - csak furcsa, hogy nem "Bajusz" hozza a csomagjaim. Ja: és gatyában nem nyithatok ajtót...
Posted 2008. September 04. - 19:59

Posted 2008. September 04. - 19:57

Posted 2008. September 04. - 19:53

Posted 2008. September 04. - 19:33

Pedig:a skin raer. majd ha mar megszoktuk az uj funkciokat. ha maskepp mukodik es mashogy is nez ki egyben, akkor bele fogunk zavarodni
- átstrukturálom a teljes fórumot (átláthatóbb, kevesebb kattal elérhetõ topikok)
- a social group funkció még nincs is aktiválva...
Posted 2008. September 04. - 19:18

Nem a legjobb a fórumskin ezen része, de a színkódolt kiemelt/törölt/stb. topikok és linkek kezelése miatt még marad (gyúrok egy másik skint, de még messze nem az igazi.)
a skin raer. majd ha mar megszoktuk az uj funkciokat. ha maskepp mukodik es mashogy is nez ki egyben, akkor bele fogunk zavarodni

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. September 04. - 19:17

elöbb van autód...?
LOL
simán.. :-)
(de ha akarsz nevetni, akkor elárulom, hogy biciklizni is úgy tanultam meg, hogy vettem egy bringát, rászántam egy délutánt és hajrá..

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. September 04. - 19:15

Nem a legjobb a fórumskin ezen része, de a színkódolt kiemelt/törölt/stb. topikok és linkek kezelése miatt még marad (gyúrok egy másik skint, de még messze nem az igazi.)inkabb alul a
kapcsolat - bikemag - mod - archiv - oldal tetejere gombokat kellene beljebb igazitani. most egy kicsit ugy "kiesnek"
persze nem fontos
es megint szakad az eso mint allat.
Posted 2008. September 04. - 19:14

Posted 2008. September 04. - 19:13

Cél, hogy átjárhatóságot teremtsünk a többi szolgáltatásunkkal.
Fontos/érdekes/aktuális témák kiemelése, ilyesmi.
A képtár rövidesen "kinyit", tehát lehet regisztrálni és feltölteni (sokkal szigorúbb, a minõséget célzó felhasználási feltételek mellett), lényegesen kényelmesebben és gyorsabban, mint az õsidõkben (gyak. WinXP alatt intézõbõl, tömegesen).
Plusz a héten izzítunk egy újabb látnivalót is.
Fontos/érdekes/aktuális témák kiemelése, ilyesmi.
A képtár rövidesen "kinyit", tehát lehet regisztrálni és feltölteni (sokkal szigorúbb, a minõséget célzó felhasználási feltételek mellett), lényegesen kényelmesebben és gyorsabban, mint az õsidõkben (gyak. WinXP alatt intézõbõl, tömegesen).
Plusz a héten izzítunk egy újabb látnivalót is.
Posted 2008. September 04. - 19:09

inkabb alul a
kapcsolat - bikemag - mod - archiv - oldal tetejere gombokat kellene beljebb igazitani. most egy kicsit ugy "kiesnek"
persze nem fontos
persze nem fontos
RAUH-Welt
B E G R I F F