Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A "The Lab" a hazai forgalmazó márkaboltja (ami régen az Andrássy út elején volt), így valóban ott érdemes kezdeni a keresést.:)

Elhiszem, hogy tök jó hely, csak a szlovén turizmus fellendítésével max. a szlovénoknak lesz jó, inkább Magyarországot kellene ismét felfedezni, népszerûsíteni, fejleszteni, nem pedig kiáramoltatni a megkeresett pénzt, utána meg csodálkozni, hogy országon belül nincs fejlõdés. Tudom, ezért nem a reklám a felelõs. Mindegy, csõlátás, meg nem is ez a megfelelõ hely ennek a kitárgyalására, elhallgattam.

És akkor mi van, ha éppen Romániába megyünk, mert ott is vannak ám nagyon jó bringás események, vagy éppen csak túrázni támad kedvünk a gyönyörû erdélyi tájakon?;)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Pod! :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Inkább gondold végig még egyszer ezt a dolgot. Szlovénia szponzorálja a fórumot. Ad pénzt, hogy a frusztrációdnak hangot adhass ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

csak a szlovén turizmus fellendítésével max. a szlovénoknak lesz jó

meg annak aki odamegy :)

ilyen alapon le is mondhatom az összes nyaralást meg fesztivált, mert kiáramoltatom a küfffõdre a pínzt...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

hát pedig azt egy gonosz amerikai szemétkaja gyártó cég fizeti a túlárazott sajtburger EXTRAprofitjából. Ez van, csõlátású vagyok.

Bizony, csúnya rossz Meki. De a rendezvény legalább mozgásra késztet csomó embert, sportot népszerûsít.

És mi a baj Szlovéniával? Szombaton voltam ott bringázni, és azt éreztem, hogy szívesen látnak minket. Itthon egyenlõre ez nem teljesen mondható el...
Komolyan nem értem a problémádat.

Elhiszem, hogy tök jó hely, csak a szlovén turizmus fellendítésével max. a szlovénoknak lesz jó, inkább Magyarországot kellene ismét felfedezni, népszerûsíteni, fejleszteni, nem pedig kiáramoltatni a megkeresett pénzt, utána meg csodálkozni, hogy országon belül nincs fejlõdés. Tudom, ezért nem a reklám a felelõs. Mindegy, csõlátás, meg nem is ez a megfelelõ hely ennek a kitárgyalására, elhallgattam.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ááá ne is mondjátok. Nálunk sincs márkakötöttség, de egyszerûen egyik sem jó. Végigjártuk Szeged összes üzletét, Gyõrben is voltunk pár helyen, Pesten is a nagy bevásárlóközpontokban pár szemüvegesnél, csak már az a baj, hogy annyi kudarc érte, hogy ha látunk is egy jó szemüveget felveszi és 0,2másodperc elteltével már kapja le hogy fúú ez sem jóó. Én meg gyõzködöm, hogy "Ez mindenkinek így áll" :) az árakat tekintve 9ezertõl 50ezerig próbáltunk kb. Köszi a linket, a Westendben levõ Oakley bolthoz nagy reményeket fûzök, ha ott sem akkor sehol sem..

Azt sajnálom, hogy a triatlonvb alatt nem mentünk be az Oakley kamionba, ott tuti az összes modell ott volt.

Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy "hiába, a pina nagy úr" :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Update: Most pl bringamánia-népszerûsítés megy, ezt már örömmel látom a szûk kis csövön keresztül.

hát pedig azt egy gonosz amerikai szemétkaja gyártó cég fizeti a túlárazott sajtburger EXTRAprofitjából. Ez van, csõlátású vagyok.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Köszi a linket, a Westendben levõ Oakley bolthoz nagy reményeket fûzök, ha ott sem akkor sehol sem..

én a "The Lab" nevezetû bolthoz nagyobb reményeket fûznék. ott sokkal több oakley szemüveg van. igaz, hogy én tavaly futottam ezeket a köröket, de a westendbe akkor nem volt túl sok modell. a lab-be pl csak polarizáltaknak van egy külön vitrin. (árba ezek azért elég zúzósak.)
bár az igazat megvallva én úgy gondolom, hogy férfi modell sokkal több van a magyar boltokba. (lehet csak azért mondom ezt mert a nõi típusokat nem is figyelem sose, de valahogy sose akadt meg még a szemem külön nõi polcokon...)
ja meg van még 1 bolt amit javasolnék. Optika Pro, 1052 Budapest, Aranykéz utca 2.
itt is voltam anno, itt is elég nagy felhozatal volt. (itt sok márka van.)
tehát ez a 3 próba cseresznye.
polaroidak néztetek már?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

A magyar bikemag fórumnak tényleg Szlovéniát kell reklámoznia? Nem visszás ez egy kicsit? :confused:

Miért? Szlovénia egy tök jó hely... Lehet ki is költöznék királyunkat itthon hagyva. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És mi a baj Szlovéniával? Szombaton voltam ott bringázni, és azt éreztem, hogy szívesen látnak minket. Itthon egyenlõre ez nem teljesen mondható el...
Komolyan nem értem a problémádat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

ha megfizeted, akkor kiírják, hogy "venember83" :)

Valószínûleg, de ezt is visszásnak érezném. Persze lehet csak azért, mert úgy tekintek a fórumra, mint olyan intézményre, amely az illetõ köz érdekét szolgálja. Ez van, csõlátású vagyok. :)

Update: Most pl bringamánia-népszerûsítés megy, ezt már örömmel látom a szûk kis csövön keresztül.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ááá ne is mondjátok. Nálunk sincs márkakötöttség, de egyszerûen egyik sem jó. Végigjártuk Szeged összes üzletét, Gyõrben is voltunk pár helyen, Pesten is a nagy bevásárlóközpontokban pár szemüvegesnél, csak már az a baj, hogy annyi kudarc érte, hogy ha látunk is egy jó szemüveget felveszi és 0,2másodperc elteltével már kapja le hogy fúú ez sem jóó. Én meg gyõzködöm, hogy "Ez mindenkinek így áll" :) az árakat tekintve 9ezertõl 50ezerig próbáltunk kb. Köszi a linket, a Westendben levõ Oakley bolthoz nagy reményeket fûzök, ha ott sem akkor sehol sem..

Azt sajnálom, hogy a triatlonvb alatt nem mentünk be az Oakley kamionba, ott tuti az összes modell ott volt.
11:38:11 IM 2012

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

500db-ot próbált fel az asszony és egyik sem jött be neki? hát nem irigyellek, nem egy egyszerû életed lehet hallod-e! :)

2008-ban én is felpróbáltam ha nem is 500-at de kb az össyes bbb-t, rudy proj, oakley, uvex-t. kb ay egyeteln ami csak kicsit zavart az az oakley -tán radar nevû ? - volt.
igaz mivel a lélektani határ nálam amit hajlandó vagyok adni egz syemüvegért az vhol 3800 és 4000 ft között van, úgyhogy jó eséllyel az elkövetkezendõ 10 évben sem fogok npszemüveget hordani :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A magyar bikemag fórumnak tényleg Szlovéniát kell reklámoznia? Nem visszás ez egy kicsit? :confused:

ha megfizeted, akkor kiírják, hogy "venember83" :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Hasonló cipõben járunk mi is Rékámmal már a nagykerben is jártam vele eddig 1 azaz egy darab felelt volna meg neki a legfontosabb kritérium legyen nagyon kicsi gyakorlatilag gyerekméret, a másik hogy egyáltalán ne torzítson mert rögtön megfájdul tõle a feje, ja és színtelen max. világos sárga legyen a lencséje. Az már non plus ultra lenne ha nem kerülne egy vagyonba, nálunk nincs márka kötöttség.

SH+. De csak mert Õk szponzorálják a csapatomat. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nem pont bringás jellegû a kérdés, de hol van Pesten olyan bolt, ahol viszonylag nagy nõi Oakley napszemüveg kollekció van? Sokadik kört futjuk a szemüvegvásárlással, mindegyiknek amit eddig próbáltunk (kb 500db) volt valami baja, kilógott, sápított, elállt.. :D online láttunk több igéretes darabot, azok közül már egynek jónak kell lennie.

Zone Kft. - Skateboard BMX and Street Wear - közül:
Speed üzletek, The Lab, Oakley Store

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

Nem pont bringás jellegû a kérdés, de hol van Pesten olyan bolt, ahol viszonylag nagy nõi Oakley napszemüveg kollekció van? Sokadik kört futjuk a szemüvegvásárlással, mindegyiknek amit eddig próbáltunk (kb 500db) volt valami baja, kilógott, sápított, elállt.. :D online láttunk több igéretes darabot, azok közül már egynek jónak kell lennie.

500db-ot próbált fel az asszony és egyik sem jött be neki? hát nem irigyellek, nem egy egyszerû életed lehet hallod-e! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hasonló cipõben járunk mi is Rékámmal már a nagykerben is jártam vele eddig 1 azaz egy darab felelt volna meg neki a legfontosabb kritérium legyen nagyon kicsi gyakorlatilag gyerekméret, a másik hogy egyáltalán ne torzítson mert rögtön megfájdul tõle a feje, ja és színtelen max. világos sárga legyen a lencséje. Az már non plus ultra lenne ha nem kerülne egy vagyonba, nálunk nincs márka kötöttség.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
11:38:11 IM 2012

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Huszonévesen is kialakulhat még dislexia? Többedik alkalommal is csatolásnak olvasom ki a csõlátást.

Ne izgulj, én pl csak sokadszorra értettem meg, hogy mit írt.

A sebesség mindent megold.