Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Nem nyúlták le!
BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel! ? interjú, kiemelt ? Bikemag

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
bikestore24.hu egy az egyben lenyúlta a bikestore.cc nevét és webshopját? O.o
vagy van valami köze a kettõnek egymáshoz?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

És akkor mi van, ha éppen Romániába megyünk, mert ott is vannak ám nagyon jó bringás események, vagy éppen csak túrázni támad kedvünk a gyönyörû erdélyi tájakon?;)

Elõjöttek a régi emlékek, menni akarok a Fogarasi havasokba!!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Nem pont bringás jellegû a kérdés, de hol van Pesten olyan bolt, ahol viszonylag nagy nõi Oakley napszemüveg kollekció van? Sokadik kört futjuk a szemüvegvásárlással, mindegyiknek amit eddig próbáltunk (kb 500db) volt valami baja, kilógott, sápított, elállt.. :D online láttunk több igéretes darabot, azok közül már egynek jónak kell lennie.

Mofo boltja, Budaörsi úton, az Aprilia/Malaguti szervíz mellett?
Mintha még nem írta volna senki.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Ha addig még a mi kezünkben lesz az ívóvízkészlet...
lol
erre guglizás közben akadtam:
http://manela.freebl...l_a_magyar_nok/

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...Majd 40-50 év múlva ha kritikus szint alá csökken az iható vízkészlete a Földnek, akkor fogja magyar versenyzõ nyerni a dalfesztivált (feltéve ha még akkor is mi leszünk itt a Kárpát medencében)

A környezõ nagyhatalmak meg egymást túllicitálva járnak majd a kegyeinkben egy pohár vízért :)
Kitartás emberek, elõttünk a biztos jövõ! :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a napi feladando csomagokat nalunk is rohadek nagy sprinter viszi minden nap, [nyaron 2szer] pedig mi nem vagyunk nagy jatekos.

es az a csunya hogy neha en is toluk vasarolok :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Most néztem a Fókuszban Wolf Kati hazaérkezését mutatták, meg ugye hogy nem jöttek be a várakozásaink. Majd 40-50 év múlva ha kritikus szint alá csökken az iható vízkészlete a Földnek, akkor fogja magyar versenyzõ nyerni a dalfesztivált (feltéve ha még akkor is mi leszünk itt a Kárpát medencében)

egyrészt nem mi leszünk itt, másrészt pont Wolf Kati elõtt mondta a tv hogy 2 megye is a románoktól kapja majd a vezetékes vizet. Ideje költözni...

(mint köztudott, az Alföldön túl magas az arzéntartalma a víznek, az Eu-s határérték feletti. persze rétegvizünk ettõl még tényleg relatív sok van, mielõtt Gabe beszólna, hogy nem figyeltem az órákon :))

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Igen ez nem semmi.. itt nagyobb eséllyel fordul elõ tényleg hogy mellényúlnak, illetve nem mellényúlnak, hanem elnézik inkább a cikkszámot, mert minden alkatrésztípussal sorok vannak megtöltve :) Kiskubai mi volt az afférod?

Most néztem a Fókuszban Wolf Kati hazaérkezését mutatták, meg ugye hogy nem jöttek be a várakozásaink. Majd 40-50 év múlva ha kritikus szint alá csökken az iható vízkészlete a Földnek, akkor fogja magyar versenyzõ nyerni a dalfesztivált (feltéve ha még akkor is mi leszünk itt a Kárpát medencében)
11:38:11 IM 2012

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

ha megfizeted, akkor kiírják, hogy "venember83" :)

tipp, hogy mennyibe kerülne? fényképpel, mindennel kéne :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Az a szöszi fûzze az én kerekemet is!

Gabe: nekem is volt most egy kis afférom velük...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem véletlen, hogy gyakrabban csúszik hiba a gépezetbe.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
huhh nem is gondoltam hogy õk ekkorába nyomják...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Valaki linkelt egy képet a CRCrõl, a napi feladandó csomagokat egy 2tengelyes teherautó szállította feladni

Inkább több teherautót mondanék ;)
Ezt a videót nemrég csinálták, érdemes megnézni, hogy mégis mekkorák...
Tavaly lettek 25 évesek, és akkor készült egy összeállítás, hogy honnan jutottak el idáig...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Az a "baj", hogy a CRCnek meg a BK-nak, vagy épp a többi nagy külföldi boltnak nincs szükség reklámra, oda maguktól tódulnak a vevõk mint a Te..oba. :)

Valaki linkelt egy képet a CRCrõl, a napi feladandó csomagokat egy 2tengelyes teherautó szállította feladni
11:38:11 IM 2012

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Egy hajtómûvet kéne nekem elhozni Pestrõl Miskolcra,tud nekem valaki segíteni ebben a dologban?Esetleg Koca fórumtárs?!Rólad biztosan tudom hogy mozogsz a Miskolc-Pest vonalon,de bárki segítségét elfogadom!

pénteken megyek és jövök kelti és kelenföld vonalában délután, este.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

úgy is kérdezhetném, hogy ha fizetõs lenne a fórum, akkor is idejönnél?

és akkor lehetne Mo-ért rajongani? dejó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ha nem tetszene nekik akkor valószínûleg többet reklámoznának és így próbálnák lenyomni, mellesleg nekünk is jót tennének azonban sajnos ez nem reális "veszély".
A piaci versenybõl legtöbbet általában a végfelhasználó nyeri azaz mi.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

És akkor mi van, ha éppen Romániába megyünk, mert ott is vannak ám nagyon jó bringás események, vagy éppen csak túrázni támad kedvünk a gyönyörû erdélyi tájakon?;)

Nincs semmi, mindenki arra bringázik, amerre akar. Én se csak Romániában bringázok. De elsõdlegesen nem külföldet kellene reklámozni egy ilyen fórumon. Mint kiderült, rosszul gondolom. De azért remélem, hogy azt nem hiszitek, hogy pl. a szlovén hirdetés nélkül nem lenne fórum, ezt azért csak nem gondolja senki komolyan. Azt vajon hogy néznék a magyarországi bringakereskedõk, ha a bike-components.de vagy a CRC reklámozna? Gondolom, hogy nem igazán örülnének.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Valószínûleg, de ezt is visszásnak érezném. Persze lehet csak azért, mert úgy tekintek a fórumra, mint olyan intézményre, amely az illetõ köz érdekét szolgálja. Ez van, csõlátású vagyok. :)

De miven Te vagy én, mint a köz nem fizetünk azért, hogy itt lehessünk, muszáj más forrásból "befûteni" az intézményt.
úgy is kérdezhetném, hogy ha fizetõs lenne a fórum, akkor is idejönnél?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu