Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2011. May 16. - 23:47

BikeStore24.hu: magyar webáruház, osztrák árukészlettel! ? interjú, kiemelt ? Bikemag
Posted 2011. May 16. - 23:42

vagy van valami köze a kettõnek egymáshoz?
Posted 2011. May 16. - 22:39

És akkor mi van, ha éppen Romániába megyünk, mert ott is vannak ám nagyon jó bringás események, vagy éppen csak túrázni támad kedvünk a gyönyörû erdélyi tájakon?
Elõjöttek a régi emlékek, menni akarok a Fogarasi havasokba!!
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. May 16. - 22:02

Nem pont bringás jellegû a kérdés, de hol van Pesten olyan bolt, ahol viszonylag nagy nõi Oakley napszemüveg kollekció van? Sokadik kört futjuk a szemüvegvásárlással, mindegyiknek amit eddig próbáltunk (kb 500db) volt valami baja, kilógott, sápított, elállt..
online láttunk több igéretes darabot, azok közül már egynek jónak kell lennie.
Mofo boltja, Budaörsi úton, az Aprilia/Malaguti szervíz mellett?
Mintha még nem írta volna senki.
Posted 2011. May 16. - 21:42

lol
erre guglizás közben akadtam:
http://manela.freebl...l_a_magyar_nok/
Posted 2011. May 16. - 21:33

A környezõ nagyhatalmak meg egymást túllicitálva járnak majd a kegyeinkben egy pohár vízért...Majd 40-50 év múlva ha kritikus szint alá csökken az iható vízkészlete a Földnek, akkor fogja magyar versenyzõ nyerni a dalfesztivált (feltéve ha még akkor is mi leszünk itt a Kárpát medencében)

Kitartás emberek, elõttünk a biztos jövõ!

Posted 2011. May 16. - 21:22

es az a csunya hogy neha en is toluk vasarolok

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. May 16. - 21:14

Most néztem a Fókuszban Wolf Kati hazaérkezését mutatták, meg ugye hogy nem jöttek be a várakozásaink. Majd 40-50 év múlva ha kritikus szint alá csökken az iható vízkészlete a Földnek, akkor fogja magyar versenyzõ nyerni a dalfesztivált (feltéve ha még akkor is mi leszünk itt a Kárpát medencében)
egyrészt nem mi leszünk itt, másrészt pont Wolf Kati elõtt mondta a tv hogy 2 megye is a románoktól kapja majd a vezetékes vizet. Ideje költözni...
(mint köztudott, az Alföldön túl magas az arzéntartalma a víznek, az Eu-s határérték feletti. persze rétegvizünk ettõl még tényleg relatív sok van, mielõtt Gabe beszólna, hogy nem figyeltem az órákon

Posted 2011. May 16. - 21:07

Most néztem a Fókuszban Wolf Kati hazaérkezését mutatták, meg ugye hogy nem jöttek be a várakozásaink. Majd 40-50 év múlva ha kritikus szint alá csökken az iható vízkészlete a Földnek, akkor fogja magyar versenyzõ nyerni a dalfesztivált (feltéve ha még akkor is mi leszünk itt a Kárpát medencében)
Posted 2011. May 16. - 20:55

ha megfizeted, akkor kiírják, hogy "venember83"
tipp, hogy mennyibe kerülne? fényképpel, mindennel kéne

Posted 2011. May 16. - 20:50

Posted 2011. May 16. - 20:37

Posted 2011. May 16. - 20:19

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2011. May 16. - 20:00

Inkább több teherautót mondanékValaki linkelt egy képet a CRCrõl, a napi feladandó csomagokat egy 2tengelyes teherautó szállította feladni

Ezt a videót nemrég csinálták, érdemes megnézni, hogy mégis mekkorák...
Tavaly lettek 25 évesek, és akkor készült egy összeállítás, hogy honnan jutottak el idáig...
Posted 2011. May 16. - 19:48

Valaki linkelt egy képet a CRCrõl, a napi feladandó csomagokat egy 2tengelyes teherautó szállította feladni
Posted 2011. May 16. - 19:45

Egy hajtómûvet kéne nekem elhozni Pestrõl Miskolcra,tud nekem valaki segíteni ebben a dologban?Esetleg Koca fórumtárs?!Rólad biztosan tudom hogy mozogsz a Miskolc-Pest vonalon,de bárki segítségét elfogadom!
pénteken megyek és jövök kelti és kelenföld vonalában délután, este.
Posted 2011. May 16. - 19:33

úgy is kérdezhetném, hogy ha fizetõs lenne a fórum, akkor is idejönnél?
és akkor lehetne Mo-ért rajongani? dejó.
Posted 2011. May 16. - 19:29

A piaci versenybõl legtöbbet általában a végfelhasználó nyeri azaz mi.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. May 16. - 19:27

És akkor mi van, ha éppen Romániába megyünk, mert ott is vannak ám nagyon jó bringás események, vagy éppen csak túrázni támad kedvünk a gyönyörû erdélyi tájakon?
Nincs semmi, mindenki arra bringázik, amerre akar. Én se csak Romániában bringázok. De elsõdlegesen nem külföldet kellene reklámozni egy ilyen fórumon. Mint kiderült, rosszul gondolom. De azért remélem, hogy azt nem hiszitek, hogy pl. a szlovén hirdetés nélkül nem lenne fórum, ezt azért csak nem gondolja senki komolyan. Azt vajon hogy néznék a magyarországi bringakereskedõk, ha a bike-components.de vagy a CRC reklámozna? Gondolom, hogy nem igazán örülnének.
Posted 2011. May 16. - 19:12

De miven Te vagy én, mint a köz nem fizetünk azért, hogy itt lehessünk, muszáj más forrásból "befûteni" az intézményt.Valószínûleg, de ezt is visszásnak érezném. Persze lehet csak azért, mert úgy tekintek a fórumra, mint olyan intézményre, amely az illetõ köz érdekét szolgálja. Ez van, csõlátású vagyok.
úgy is kérdezhetném, hogy ha fizetõs lenne a fórum, akkor is idejönnél?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu