Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

#kozellenseg

nem te, csak az apád. rólad meg ne halljam!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
#kozellenseg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

na nem húzom fel magam, ennyi pasi ellen úgyis hiába beszélek.

itt többen adtak neked igazat ;)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
mi kis laza 1 hektáros kertünkben nem igazán kell menteni semmit,csak a tóból kéne ezt a rohadt sok békát kipaterolni valahogyan át a hernádba,ami 200m-re van tõlünk.nálunk a kutya békésen elfér a fácán,macska,béka,madarak és nyulak mellett,nem bánt ez semmit

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Süniket itt is szoktunk menteni.....kutya nem szereti õket, aztán ki kell menteni õket a karmai közül..

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
a csigákat egy erdõs, bokros szomszédságba helyezem át, az tetszik nekik szerintem, sok a zöld.
szoktak sünik is lenni, õket átvisszük az arborétumba, a kerítés miatt ott biztonságban vannak, nem tudnak autók elé menni, ráadásul az elmúlt pár évben több tizet vittünk, szóval társaságuk is van.
vannak verebek/fácánok/gyíkok/õzek/rókák is a szomszédságban, de soha meg sem fordult a fejünkben, hogy bántsuk õket. szerintem ez alap -már akinél-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nem gondoltam volna hogy még lehet kapni

nekem 10 éves koromban volt 631-esem és akkor sem volt már újdonság...akkoriban még 15-20 méterrõl ellõttem a gyufaszálat, kiváncsi lennék most menne e ? :) :)

Nekem van egy 631-es, ha gondolod ki is próbálhatod.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

jó kis puska ez. kölyökkoromban búzaszemet raktunk bele és a tyúkokat lövöldöztük vele.

nem gondoltam volna hogy még lehet kapni

nekem 10 éves koromban volt 631-esem és akkor sem volt már újdonság...akkoriban még 15-20 méterrõl ellõttem a gyufaszálat, kiváncsi lennék most menne e ? :)

aki állatot bánt, az ugyan azt érdemli.
a leggyávább dolog a világon. (kivétel ha oroszlánt, test-test elleni harc során)

és akkor hogy is van ez a dolog a csigaröptetéssel ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
aki állatot bánt, az ugyan azt érdemli.
a leggyávább dolog a világon. (kivétel ha oroszlánt, test-test elleni harc során)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

a vereb is vedett apam megis ritkitja oket a jo oreg Slavia 630 tipusu legpuskajaval. csak ugy szall a tolluk.

jó kis puska ez. kölyökkoromban búzaszemet raktunk bele és a tyúkokat lövöldöztük vele.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

hátüdvözlöm.

Nuca, ezért beírtam egy pirosat.

Tömör, lényegretörõ, elegáns, nõies.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
ha elõtte elkábítják, akkor igen

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

https://ident.mtb-news.de/ident/form
itt megadod a címedet. adnak számlaszámot vagy paypal-t. fizetsz nekik 5eurot. a megadott címre küldenek egy levelet egy kóddal. azt visszaírod a honlapra és kész. ,)

hm.. mintha elbsztam volna valamit: ) elõször a profilon keresztül kértem hitelesítést. user cp-> paid subscriptions-> 5ojró,20év
eztán keveredtem arra az oldalra, amit linkeltél. kitölt, weiter, aztán megint paypal. de ugye egy adagot már elküldtem.
vihíí.. megint brillírozok.

amúgy.. disznót nyakon szúrni még ér..? hogy még életében a vérét egy zománcos edénybe fölfogják, majd zsírban, hagymával jól kisüssék..

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

a vereb is vedett apam megis ritkitja oket a jo oreg Slavia 630 tipusu legpuskajaval. csak ugy szall a tolluk.

Büszke lehetsz apádra.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

hátüdvözlöm.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ez lássuk be nem szép dolog

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

tudna segíteni valaki egy mtb-newsos eladói reg. létrehozásában? németül csak sört , meg elnézést tudok kérni..

https://ident.mtb-news.de/ident/form
itt megadod a címedet. adnak számlaszámot vagy paypal-t. fizetsz nekik 5eurot. a megadott címre küldenek egy levelet egy kóddal. azt visszaírod a honlapra és kész. ,)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
üdvözlöm a MÁV-ot

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

tudna segíteni valaki egy mtb-newsos eladói reg. létrehozásában? németül csak sört , meg elnézést tudok kérni..

Megoldható, ha csak a fordítás kell neked s nem valamilyen ajánlás szükséges. Küldöd az adatokat privát üzenetben vagy hogy bonyolítsuk?