#kozellenseg
nem te, csak az apád. rólad meg ne halljam!
RAUH-Welt
B E G R I F F
na nem húzom fel magam, ennyi pasi ellen úgyis hiába beszélek.
Nekem van egy 631-es, ha gondolod ki is próbálhatod.nem gondoltam volna hogy még lehet kapni
nekem 10 éves koromban volt 631-esem és akkor sem volt már újdonság...akkoriban még 15-20 méterrõl ellõttem a gyufaszálat, kiváncsi lennék most menne e ?![]()
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
jó kis puska ez. kölyökkoromban búzaszemet raktunk bele és a tyúkokat lövöldöztük vele.
aki állatot bánt, az ugyan azt érdemli.
a leggyávább dolog a világon. (kivétel ha oroszlánt, test-test elleni harc során)
na nem húzom fel magam, ennyi pasi ellen úgyis hiába beszélek.
jó kis puska ez. kölyökkoromban búzaszemet raktunk bele és a tyúkokat lövöldöztük vele.a vereb is vedett apam megis ritkitja oket a jo oreg Slavia 630 tipusu legpuskajaval. csak ugy szall a tolluk.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hátüdvözlöm.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
hm.. mintha elbsztam volna valamit: ) elõször a profilon keresztül kértem hitelesítést. user cp-> paid subscriptions-> 5ojró,20évhttps://ident.mtb-news.de/ident/form
itt megadod a címedet. adnak számlaszámot vagy paypal-t. fizetsz nekik 5eurot. a megadott címre küldenek egy levelet egy kóddal. azt visszaírod a honlapra és kész. ,)
a vereb is vedett apam megis ritkitja oket a jo oreg Slavia 630 tipusu legpuskajaval. csak ugy szall a tolluk.
a vereb is vedett apam megis ritkitja oket a jo oreg Slavia 630 tipusu legpuskajaval. csak ugy szall a tolluk.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
tudna segíteni valaki egy mtb-newsos eladói reg. létrehozásában? németül csak sört , meg elnézést tudok kérni..
RAUH-Welt
B E G R I F F
tudna segíteni valaki egy mtb-newsos eladói reg. létrehozásában? németül csak sört , meg elnézést tudok kérni..