Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Gázspray jó, de én már kaptam belõle, amikor a cimbi lefujta a kutyát, én moccanni sem tudtam, csak álltam mint egy f...z. Jó, ha egyedül vagy, de akkor is elsülhet fordítva is.
Nagyméretû kutyák ellen is jó. A kutya nem szereti ha messzirõl "büntetik".

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hát, volt már, hogy rendes méretû kutyát kergettem meg. Be voltam f*sva, és remegõ üvöltõ hangon elkezdtem felé szaladni biciklivel. Azóta megismer. Bár nem minden termetû kutya ellen jó. Combközépig maximum. Utána inkább eltekerek. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Privi ment..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

esti tekerés tanulsága:a kutyák (legalábbis a kuvaszok) ingerlékenyek a villogó piros fényre.kb 5 km-en keresztül kergetett a szomszéd faluig,útközben már gondolkodtam rajta h hívom a rendõröket-mert tudtam kié a kutya-hátha tudnak valamit csinálni,de aztán elhúztam a kutya elõl

gázspray

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
esti tekerés tanulsága:a kutyák (legalábbis a kuvaszok) ingerlékenyek a villogó piros fényre.kb 5 km-en keresztül kergetett a szomszéd faluig,útközben már gondolkodtam rajta h hívom a rendõröket-mert tudtam kié a kutya-hátha tudnak valamit csinálni,de aztán elhúztam a kutya elõl

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

http://www.metro.co....un_budaors.html

az aktuális számozást nem tudom, de a 140E maradt, van 188E, meg 240E, illetve sima 40...

köszi közben kimentünk kocsival .)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Dave vagy valaki, Budaörsi Metróhoz hogy lehet egyszerûen kijutni tömegközlekedéssel?
40e v 40 meg 88 ?

http://www.metro.co....un_budaors.html

az aktuális számozást nem tudom, de a 140E maradt, van 188E, meg 240E, illetve sima 40...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
igen közben sikerlt köszike azért :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

youtuberol videot mivel toltok le, tudom voltmar sokszor, de nem találom hirtelen és jolenne :)

http://www.google.hu...e keresés&meta=

gugli
"youtube+video+letöltés"

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
youtuberol videot mivel toltok le, tudom voltmar sokszor, de nem találom hirtelen és jolenne :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem olyan nagy dolog a karbon csövek javítása. A jégkorongütõket pár ezer forintért javítják.
Egy vázat persze már nem egyszerû megcsinálni.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nálunk van! Hajókat tervez és készít a srác, nagyon érti a dolgát.

Õ csinálta egyik csapattársamnak a Wenson Master vázra (1350 gramm, csak tárcsafékfelfogatás) a V-fék tüskét, azóta is prímán mûködik, arról nem is beszélve, hogy a varratok is szépek. Ja és nem is dolgozik drágán.

Még olyat is tudok aki karbont javít, vázat mondjuk nem vinnék hozzá, de az Easton EC90-es nyeregcsövet elég jól megcsinálta ;)

vn aki karbon vázat is korrekten javít (persze nem darabokra töröttet, csak sérülést)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Dave vagy valaki, Budaörsi Metróhoz hogy lehet egyszerûen kijutni tömegközlekedéssel?
40e v 40 meg 88 ?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
trifo!
Pl. itt érdeklõdj, ha kell.
http://www.aluchrom.hu/home.html

spec. anyagokkal is elvannak, ív-, és lézerhegesztést is végeznek.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nemtom mire gondolsz Thez, de nem Matuz. Z.egerszegi a srác, mint én, modelleken dolgozik karbonnal. Meg úgy minden máson, eddig mindent megcsinált amit vittünk hozzá és egyikkel sem volt probléma, persze az túlzás hogy olcsó, a karbon maga is drága, meg hát munkaigényes.

trifo: keress ha bármi kell, mert ha én szólok neki akkor olcsóbb lesz :)
Pont most akarok én is Vfékesíteni egy vázat nála :P
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Baszki, amikor tavasszal szétszakadt a GT-m, akkor miért nem mondtátok a sok szakit? Na mindegy most már. De ha már, akkor tudtok adni kontaktokat is? Csak úgy a gyûjteménybe...

--Trifo

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Még olyat is tudok aki karbont javít, vázat mondjuk nem vinnék hozzá, de az Easton EC90-es nyeregcsövet elég jól megcsinálta ;)

Matuz :rofl: :rofl: :rofl:

alu: akad azért bõven ilyen szaki.. :)
mondjuk szarból várat õk sem tudnak építeni.
Igazából a fejcsõszög változására lennék kiváncsi ennél a "konánál"
:)

hehe, elveszett kisvajda is öregszik :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Köszi mindenkinek a jókivánságokat! :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Mester: olyan hegesztõt találni, aki hajlandó hozzányúlni egy alu bringavázhoz - úgy, hogy tudja is, hogy mit csinál - azért nem annyira könnyû. Nekem pl hosszas keresés után egyedül és kizárólag Máriuszt sikerült megtalálnom. Igaz, hogy nem annyira kevés pénzért, de legalább láthatólag tisztességes minkát adott ki a kezébõl.

Pajti bá meg amennyire tudom csak acélvázat hegeszt. Neked van még ötleted?

Nálunk van! Hajókat tervez és készít a srác, nagyon érti a dolgát.

Õ csinálta egyik csapattársamnak a Wenson Master vázra (1350 gramm, csak tárcsafékfelfogatás) a V-fék tüskét, azóta is prímán mûködik, arról nem is beszélve, hogy a varratok is szépek. Ja és nem is dolgozik drágán.

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Ne viccelj már,milyen buktatói lehetnek?:D
http://www.vatera.hu...z_98944883.html (vótmán,de na...)

Azt hittem, hogy már rég elkelt (villámáron) :D. Érdemes egyébként megnézni a többi áruját és üzletkötéseit. A fogalmazása meg egyenesen kitûnõ: " Sandstone in 1 kabát olcsón!!!" :rofl:

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."