Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kávé: a koffein rám nem sok hatással van, a redbull sem...kávéautomatás kávé az lóhugy, semmit nem ér. ha nagyon kell, akkor reggel fõzök egy rendes kávét itthon, és nyersen iszom - az a keserû íz felébreszt.:D mondjuk én pl. a redbullban az ízét imádom, és sokan mások is, nem magát az energiát...de persze nincs tuttifruttis üdítõ, miért is lenne...:(

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Amennyit egy hónapban a dohányzók cigire költenek, a normálisabbak:D abból vesznek egy jó féket, kormányt, vagy bármit, ami hasznosabb a ciginél. Ha ennyien megvannak cigi nélkül és elég jól, akkor miért van olyan aki szívja?Már a pénz miatt sem éri meg, de mindenkinek maga dolga, csak ne füstöljenek a pofámba(direkt poénból meg pláne).
Meg amúgyse jó.:)
A 12-14 éveseket meg fõleg nem értem...persze ha anyuci látná...

Kávé: 4:40kor kelek, van, amikor(szerencsére egyhéten csak egyszer:)) négy matek egymás után, plusz ráadásnak utána Eu-s ismeretek(földtudományin ez marha fontos ám...).Rajtam nem segít:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Valaki energiaitalt tol kávé helyett.
Az meg azért piros, mert szárított bíbortetû a szinezéke...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
függõségek: cigit sohasem próbáltam, úgy érzem nem is fogom... minek. kávé az mostanság viszont egyre többször, ezt ráfogom a sokszor utolsó pillanatokra hagyott fizika ill. töri témazárókra, pláne ,ha egynapra esnek. Kávé nélkül egyszerûen nem tudnék ébren maradni, tanulni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nehezen hittem amit lattam hollandiaban. [nem amszterdamban voltunk, hanem a BBB kozpontban]

majd irok. durva
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Dik' még a Maggi mondja. :)

Cigi az elõször engem beszédített, mert rögtön letüdõztem. Az az elviselhetetlen benne, hogy büdös lesz tõle a kezem, szám, és k*rvaélet, hogy a kezemrõl nem jön le hiphopp.

Többi nem érdekes, különmatektanár is bagózik.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
tttzzzsss...mer buzik....

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

...trendi vinnyogni a leszokásról...

:P Én is szeretlek... :P (Az is trendi. ;))

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Én szeretem a kávé ízét, illatát, látványát, a csésze fogását. Ez legyen a legnagyobb káros szenvedélyem.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
aham
http://epguides.com/House/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Másnál is b_szaxik a chello Újpest környékén?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
igen
sztrájkoltak a forgatókönyírók

volt azt hiszem 2. évadban olyan bringás, mint amilyet Olee írt

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tanyleg 16 epizodbol all house s04?
nem csak szopat a gugli

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kala: részint :)

valahogy nem tudnak meggyõzni a dohányosok, hogy miért csinálják.

illetve valahogy semmi erõfeszítésembe sem került eddig nem rászokni bármire is.

ezért nem értem ezt a trendi rászokás, leszokás dolgot.. :)

savanyú vázolta fel helyesen, legalábbis én így gondolom :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez, ez az enyémre volt reakció?
Mert akkor abban, hogy rá fog szokni, lassan de biztosan. És "megnyugtatja" majd egy szál, (bár ez így nem igaz, a cigi stimuláns, lásd http://www.leszoktam.../nikotinhatasai ) romlik majd a teljesítménye, stb.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts
Jankó! Tapasztalatom szerint a leszokáshoz 3 dolog kell (legalábbis nekem kellett)
1. és egyben a legfontosabb: egy erõs elhatározás, ez lehet valami személyes ok (ismerõs, rokon, aki a dohányzás okzatában szenved), vagy csak egyszerüen megelégeled hogy nem érzel rendesen ízeket, illatokat, folyton bûzös a lehelleted-kezed-ruhád, és nem vagy képes kidöglés nélkül lefutni 1 400-as kört.
2. Kis segitség a nikotinelvonás tüneteinek enyhítésére(pl.tapasz)
3. Valami helyettesítõ tevékenység, a berögzött állandó mozdulat elhagyásához (pl.rágó, keksz)
Illetve segíthet a dolgon ha beavatsz a dologba barátot-ismerõst, akinek el tudsz idõnként büszkélkedni hogy már mióta nem gyújtottál rá.
Ha túl vagy az elsõ fél éven akkor a neheze már megvan, de akár több évvel a leszokás után is tud hiányozni néha egy bagó, annak ellenére hogy hatalmas megelégedéssel tölt el , és büszke is vagy magadra hogy meg tudtad csinálni.
Sok sikert kívánok!:clap:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
miben? hogy bebeszéled magadnak, hogy kell?

ez eskü, majdnem jobb vicc, mint a cigifüggõ tinik
:rofl:

jó lesz ez a csajos demó :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

nem hiányzik, nem függõk tõle semmilyen értelemben - nem nyugtat meg egy-két szál, nem romlik a teljesítõképességem, ha nem szívtam X órája...

Hát ez majd változik.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

én ha akarnék se tudnék cigizni,mert asztmás vagyok.mikor kipróbáltam,majd meg fulladtam,ezért inkább hanyagolom ezt a témát...kávéra nincs szükségem(egyelõre)fent bírok aradni az órákon nélküle is.Bicajozáson kívül nincs más szenvedély"betegség"em:)

Asztmás vagy? Te mázlista! Akkor miért nem indulsz a Touron? ;) :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én ha akarnék se tudnék cigizni,mert asztmás vagyok.mikor kipróbáltam,majd meg fulladtam,ezért inkább hanyagolom ezt a témát...kávéra nincs szükségem(egyelõre)fent bírok aradni az órákon nélküle is.Bicajozáson kívül nincs más szenvedély"betegség"em:)