most látom péntekente van free óra, de ha addig is tud valaki segíteni azt megköszönöm!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A 12-14 éveseket meg fõleg nem értem...persze ha anyuci látná...
üdv!
www.pinbike.com ---> Third
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Viszont a dilmah fekete teája harmat gyenge eszméletlen sok kell belõle hogy valami kis frissitõ hatást produkáljon kb 4x annyi mint a TwiningsbõlA fekete tea az megrohasztott zöld tealevélbõl készül. És ha túláztatja az ember akkor kibaszott sok csersav szabadul fel. És az nemjó. Vigyázni kell vele. Nekem émelyegni szokott a gyomrom tõle. Zöld teából meg simán megiszok 2 litert is, és azon kívül, hogy nem bírok magammal, és 10 percenként hugyozok, nincs semmi bajom.
Amúgy a Twinings Gunpowder Green Tea is jó, csak árban több, mint 2x annyiba kerül, mint a Dilmah.
Múltkor próbáltam kínai zsacskós utántöltõs teát. Na az is fasza, csak az íze nagyon erõsen zöld teás volt. Viszont a többi teával ellentétben tényleg teljes tealevelek voltak apróra összepödörve benne...
NE ÍGY! NE ÍGY!
Zöld tea!
Igaz kicsit többet kell belõle inni, és némelyik fajtája kicsit erõsebb ízû, de nekem most a Dilmah szálas zöld tea nagyon bevált. 3 teáskanál 1 liter forró vízbe 3-5 percig, és reggeltõl délutánig megy a pörgés
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
NE ÍGY! NE ÍGY!
franc tudja, disznókat én éhes gyomorral szoktam álmodni, azt is leginkább valamely feldolgozott formábanéhes makkal az ember disznókat álmodik
éhes makkal az ember disznókat álmodikmi van?
éhes disznó makkja álmodik ?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
pin@!!!
A sebesség mindent megold.
mi van?pin@!!!
furcsa izlésetek vankávé: a koffein rám nem sok hatással van, a redbull sem...kávéautomatás kávé az lóhugy, semmit nem ér. ha nagyon kell, akkor reggel fõzök egy rendes kávét itthon, és nyersen iszom - az a keserû íz felébreszt.
mondjuk én pl. a redbullban az ízét imádom, és sokan mások is, nem magát az energiát...de persze nincs tuttifruttis üdítõ, miért is lenne...