Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
nincs valakinek a figyelõ netre(fn.hu) regisztrációja? Kéne egy cikk a szokdogához, de csak elõfizusoknak elérhetõ:(

most látom péntekente van free óra, de ha addig is tud valaki segíteni azt megköszönöm!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Az koffein függöség ha minden táskámban van egy fél levél koffein tabletta, mert ki tudja mikor fog kelleni? :D
Amugy vicces nálunk az egyetemen mindenki csodálkozik hogy nem cigizem viszont mindig van egy-két fölös karton piros malbim amitõl jo áron megszabadulok :D

Sala, a Demo-t fel fogod matricázni vagy valami? még mindig tul egyhangu szerintem...söt ha inkább pár alkatrészt feltettél volna / matricáznál fel rozsaszinre egy sötét alapu vázon (amin szintugy pár részlet rozsaszin) az ütösebb lenne..my two cents...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Végül is...ha megtiltja neki, hogy cigizzen, titokban akkor is fog...akkor inkább megengedi neki, hogy hátha magától leszokna?Mindenesetre az ilyen szülõket sem értem, mert ezzel árt a gyereknek(bár a cigi káros hatásait nem kell bemutatni).
Nekem mindegy, ki hogy fullad meg, csak ne a pofámba fújja a füstöt:D

A bor meg jó:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

A 12-14 éveseket meg fõleg nem értem...persze ha anyuci látná...

Egyik havernak(14 éves) elég érdekes szülei vannak, pl.: együtt cigiznek az autóban... anyja veszi neki a cigit... de a gyerek sem nagyon komplett...:D pl.: behoz egy kulacsba kb. 750ml kávét a suliba... aztán egész nap azt issza... tisztára felpörög tõle.

én még sosem próbáltam se cigit, se kávét, se piát(persze a rumos meggyet szeretem(fél évben egyszer)), persze Apa megkóstoltatta velem kb. 8évesen a bort... fúúj... azóta egyáltalán nem, drogok... rá sem merek gondolni. http://www.trydrugs.net/popup.aspx

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts

üdv!

www.pinbike.com ---> Third ;)

Gratula a srácoknak! Ügyesek vagytok! :clap:

bár inkább

www.pinkbike.com:p

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
üdv!

www.pinbike.com ---> Third ;)
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

A fekete tea az megrohasztott zöld tealevélbõl készül. És ha túláztatja az ember akkor kibaszott sok csersav szabadul fel. És az nemjó. Vigyázni kell vele. Nekem émelyegni szokott a gyomrom tõle. Zöld teából meg simán megiszok 2 litert is, és azon kívül, hogy nem bírok magammal, és 10 percenként hugyozok, nincs semmi bajom. :D
Amúgy a Twinings Gunpowder Green Tea is jó, csak árban több, mint 2x annyiba kerül, mint a Dilmah.
Múltkor próbáltam kínai zsacskós utántöltõs teát. Na az is fasza, csak az íze nagyon erõsen zöld teás volt. Viszont a többi teával ellentétben tényleg teljes tealevelek voltak apróra összepödörve benne...

Viszont a dilmah fekete teája harmat gyenge eszméletlen sok kell belõle hogy valami kis frissitõ hatást produkáljon kb 4x annyi mint a Twiningsbõl
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en ha faradt vagyok alszom
probaljatok ki
tok hatasos

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A fekete tea az megrohasztott zöld tealevélbõl készül. És ha túláztatja az ember akkor kibaszott sok csersav szabadul fel. És az nemjó. Vigyázni kell vele. Nekem émelyegni szokott a gyomrom tõle. Zöld teából meg simán megiszok 2 litert is, és azon kívül, hogy nem bírok magammal, és 10 percenként hugyozok, nincs semmi bajom. :D
Amúgy a Twinings Gunpowder Green Tea is jó, csak árban több, mint 2x annyiba kerül, mint a Dilmah.
Múltkor próbáltam kínai zsacskós utántöltõs teát. Na az is fasza, csak az íze nagyon erõsen zöld teás volt. Viszont a többi teával ellentétben tényleg teljes tealevelek voltak apróra összepödörve benne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Zöld tea!
Igaz kicsit többet kell belõle inni, és némelyik fajtája kicsit erõsebb ízû, de nekem most a Dilmah szálas zöld tea nagyon bevált. 3 teáskanál 1 liter forró vízbe 3-5 percig, és reggeltõl délutánig megy a pörgés :D

áhh, alu dobozos twinings fekete tea.. nagyon adja

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Legjobb barátomnak ezúton kivánok Boldog szülinapot!
ae86 legyen veled! :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
itt mindig tanulok vmit..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zöld tea!
Igaz kicsit többet kell belõle inni, és némelyik fajtája kicsit erõsebb ízû, de nekem most a Dilmah szálas zöld tea nagyon bevált. 3 teáskanál 1 liter forró vízbe 3-5 percig, és reggeltõl délutánig megy a pörgés :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
van olyan kv ami egy kezdonek finom?
vagy mindenkepp valami perverzio kell hozza?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

éhes makkal az ember disznókat álmodik :D

franc tudja, disznókat én éhes gyomorral szoktam álmodni, azt is leginkább valamely feldolgozott formában

dehát ízlések ugye...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

mi van?
éhes disznó makkja álmodik ?

éhes makkal az ember disznókat álmodik :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

pin@!!!

Végre egy értelmes hozzászólás a sok hülyeség után.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

pin@!!!

mi van?
éhes disznó makkja álmodik ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
pin@!!!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

kávé: a koffein rám nem sok hatással van, a redbull sem...kávéautomatás kávé az lóhugy, semmit nem ér. ha nagyon kell, akkor reggel fõzök egy rendes kávét itthon, és nyersen iszom - az a keserû íz felébreszt.:D mondjuk én pl. a redbullban az ízét imádom, és sokan mások is, nem magát az energiát...de persze nincs tuttifruttis üdítõ, miért is lenne...:(

furcsa izlésetek van

én a múltkor vetemedtem rá egy red bullra de 3 kortynál többet nem bírtam belõle, annyira undorítónak találtam...