Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mert alapba nem füstõl a cigi, mi?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
De te a megszûrtet szívod, nem? Amit a szûrõ, meg a másik tüdõje megszûrt. Márha nem csak szájbaveszi a füstöt.

LL, elnézést, azt nem vettem figyelembe.
Nem vagyok cigista.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
husevo: nem azt írtam, hogy jobban hat, hanem hogy szerintem jobb. elõtte írtam, hogy az íze miatt szeretem az energiaitalokat - a tuttifrutti-szirupból pedig szerintem a red bull hozta ki a legtöbbet. de soha nem gondoltam azt, amit írtál, ellene vagyok mindenféle hülyítõ reklámnak, és a legtöbb termékbõl azt veszem, ami bevált, amit szeretek.

redbull igazából egy thaiföldi, kommersz üdítõital (kraeting daeng) modern világba történt adaptációja. sikere azért ekkora, mert az amúgy fogpasztabizniszben utazó dietrich mateschitz rájött, hogy az egyre fejlõdõ, rohanó, stresszes világban ez az, amire rengeteg embernek jól jöhet, szüksége van rá: "egy kis mentális és fizikai turbó", 2-3 csésze erõs kávé és még más aktivitásfokozó egyben. behozta Európába, csináltak köré jó kis reklámot (errõl részletesen a figyelõ írt talán 2006ban?), és mivel ilyen piac még nem volt, ezért akkoriban az energiaital az a redbullt jelentette, és jelenti ma is sokaknak...

dohányzás: te a saját tapasztalataidat írtad le, amikre meg én mondhatnám, hogy f*szság - pedig mindkettõnknek igaza van, csak más környezetben élünk, más tapasztalataink vannak. én 40-50 dohányzó kamaszt biztosan ismerek, akik most vagy nemrég (1 éven belül) szoktak rá. eközül 20-30ról biztosan tudom, hogy a szülei is dohányosok, és õ egyszerûen azért kezdett el dohányozni, mert neki ez volt az alap, ezt látta a szüleitõl, hogy ha ideges, ha.., ha.., akkor rágyújt, és mert egész egyszerûen hiányzott neki az az "illat", a füst, ami sokuknak az otthon "illata"...de a dohányos barátaim legtöbbje is így van ezzel, kevés olyat ismerek a suliból, aki rászokott, pedig a szülei nem dohányoznak.

passzív vs. aktív: az aktív dohányos egy szûrõn keresztül szívja a füstöt - ami lehet, nem sokat ér, de többet, mint a semmi, amin keresztül a passzív szívja ugyanazt, és még többet, amint amúgy a szûrõ kiszûr. amikor sörözünk osztálytársakkal, és nemdohányosként ülök 10-12 dohányos között, akkor érzem, tapasztalom, hogy rohadt egészségtelen, és utána abban is elfáradok, hogy hazasétáljak (10 percre lakom a törzshelyünktõl), majd kiköpöm a tüdõm, köhögök, fáj a fejem..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
miért is?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Igyatok kakaót.

Mókás arról beszélgetni bátyámmal, hogy a bicaj arra való, hogy a boltba elmenj vele, másra ott az autó meg a motor. A triálozás meg a baj keresése, meg a bicikli nem az útra való, hanem az erdõbe, de oda meg nem engednek el.
:D

Kela, válasz fejjebb, az már megint a baj keresése, mert onnan útról kell lejönni a vasútra, és oda nem a bicikli való. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Egy év alatt, ha egy dobozzal iszok olyat...
Az emberek meg...a szart is megveszik, ha jó a reklám és a csomagolás! Sajna...
Az USA-ra ez fokozottan igaz, de ez legyen az õ bajuk.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
de durva, még jó h én csak adrenalint iszok azt is ritkán...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A múltkor volt egy mûsor a Red Bull kitalálóival. Anno 4 egyetemista srác (ilyen marketinges félék) feladata volt a diplomájukhoz. Vettek ilyen tuttifruttis lötyit és köré építettek egy imázst. Diplomát megkapták, majd mivel túl jól sikerült a dolog, kõgazdagok lettek. Saját bevallásuk szerint sem volt semmilyen tudományos alapja az itóka kitalálásának, csupán bereklámoztak valamit és a diplomájuk arról szólt, hogy bármilyen rétegnek (ez esetben az extrém sportolóknak) el tudnak adni bármit.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Másnak is sz@rakszik flickr? Nem jön be, lassú, nem tölti be a css-t... browser restart, cache ürítés, másik browser, ezeken már túl vagyok.

Nekem gond nélkül "szuperál".
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Másnak is sz@rakszik flickr? Nem jön be, lassú, nem tölti be a css-t... browser restart, cache ürítés, másik browser, ezeken már túl vagyok.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
pedig így van
volt vhol redbull-story is, ahol õszintén megmondta az emlékeim szerint osztrák nemzetiségû atyja a redbullnak, h vmi gagyi sz@rt koppintott le 1:1-ben ( ez egyben a véleményem is az energiaitalokról :) )

ez gondolom eltérõ minden embernél, de engem a versenyhelyzetek felpörgetnek, ha olyankor még koffeint is fogyasztanék, hát a szívem a helyérõl kiugrana

jó, jó, 24 óráson reggel toltam teát, ezt elismerem :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

ezt mondjuk nem hiszem el.

szóda, koffein , taurin, cukor vagy mûcukor, mûanyag színezék, mûanyag aroma, tartósító és stabilizáló mûanyagok. max az uccsó 3ban van eltérés, amúgy ugyanaz a szutyok mind.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Elárulom miben különbözik az egyik szar a másiktól: Az egyiket agyonreklámozzák, a másikat nem. Te meg azt hiszed, hogy amit a tv-ben látsz az jobb.

ezt mondjuk nem hiszem el.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
nem unjátok még ezt a cigi témát? energiaital meg ugy van ahogy leirták elõttem, egyik reklámozva van ezért drágáb, kb a lényeges dolgokbol ugyan az van bennuk mint a tasco gazdaságosba.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

csináltam wifi-t a lakásban
örülés van.

Én is, csak nem tudom beállítani, segíteni meg senki sem segített.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Én meg az ellenkezõjét hallottam, hogy a passzívdohányzás, vagyis az, hogy szívod más füstjét, az károsabb...de nem ez a lényeg, egyik se tesz jót senkinek.

Energiaital(már amelyik...) meg finom, de annak se sok haszna van.

nem tudnék rászokni a dohányra, felesleges pénzkodobás, meg büdös:D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts

energialöttybõl én csak redbullt meg bombát iszom, ezek a legjobbak, a többi csak ízében hasonló...

Elárulom miben különbözik az egyik szar a másiktól: Az egyiket agyonreklámozzák, a másikat nem. Te meg azt hiszed, hogy amit a tv-ben látsz az jobb.

Zoomstag: egy tanulmány szerint annak a kamasznak a tüdeje, akinek a környezetében aktív dohányosok voltak gyerekkorában, és gy.k. születése óta szívja a füstöt, nagyjából úgy néz ki, mint ha 4-5 éve erõsen dohányozna...(meg különben is, a passzív dohányzás állítólag sokkal veszélyesebb..) szóval elég sok nikotin bejutott már a szervezetébe, és mivel a nikotinfüggõség igazából leegyszerûsítve nem más, mint hogy a szervezeted akut nikotinmérgezésben szenved, ezért az ilyenek 90-95%a, amint hozzáférnek, elkezdenek dohányozni...

Ekkora f@szságot is rég hallottam. Nálunk apám dohányzik iparszerûen, nekünk tesómmal együtt ez nemhogy meghozta, hanem elvette a kedvünket a cigitõl. Ismerõsök körében dettó.
A passzív dohányzás sokkal veszélyesebb volta egyéni véleményem szerint majdnem akkora hülyeség mint az elõzõ. Az legalábbis biztosnak tûnik, hogy a tüdõ kevésbé károsodik. Szintén faterral tesztelve, és dohányzó ismerõsökkel hasonlítva. Kosaras havernak 1-2 év aktív dohányzás után már nem nagyon megy a szaladgálás. Passzívnál ez azért ilyen szinten nem mérhetõ.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csináltam wifi-t a lakásban
örülés van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nekem is van pár ilyen hülye oszttársam...OKTV (5óra matekvereseny) alatt benyomott 2 termosz kávét, meg egy doboz koffeintablettát, ami amúgy is mindig van nála...óra közepén elõvesz egy vérnyomásmérõt, és így beindítja, vagy a másik, amikor csak így simán (piszkos kézzel...pff..) kiveszi a kontaktlencséjét, megpucolja, majd visszarakja...de pl. õ próbált olyat, hogy iskolaidõben nem aludt 110 óráig, és éjszakánként az általa nézett sorozatokhoz fordított feliratokat angolból (aha...:D)...errõl kis naplót is írt, 4 nap után már olyan volt a srác, mint egy zombi, kb. 1.5 perc volt, mire reagált, ha kérdezték...

másik srác meg hó elején kap a szüleitõl 20k kajajegyet, ezt eladja 15-18k-ért olyannak, aki gyakran kajál ilyen helyeken, és a 15-18k-ból meg vesz másfél karton lucky strikeot (ez egy hónapra elég nála..), valami ruhát vagy cipõt, ha épp akciós az outletben, a többit meg elsörözi vagy spanglinak valót vesz belõle...

energialöttybõl én csak redbullt meg bombát iszom, ezek a legjobbak, a többi csak ízében hasonló...

Zoomstag: egy tanulmány szerint annak a kamasznak a tüdeje, akinek a környezetében aktív dohányosok voltak gyerekkorában, és gy.k. születése óta szívja a füstöt, nagyjából úgy néz ki, mint ha 4-5 éve erõsen dohányozna...(meg különben is, a passzív dohányzás állítólag sokkal veszélyesebb..) szóval elég sok nikotin bejutott már a szervezetébe, és mivel a nikotinfüggõség igazából leegyszerûsítve nem más, mint hogy a szervezeted akut nikotinmérgezésben szenved, ezért az ilyenek 90-95%a, amint hozzáférnek, és kezdenek eltávolodni a szüleiktõl kamaszként, és így a szükséges nikotinhoz passzívként nem jutnak hozzá --> elkezdenek dohányozni, egyszerûen hozzá van szokva a szervezetük, és ez volt a példa elõttük gyerekként, hogy apu és anyu rágyújt,...és a legtöbb szülõ ezt hagyja is, mivel õk is dohányoznak...és ha van pénz, akkor inkább vesznek/adnak neki jobbfajta cigit/cigire, hogy legalább ne az ún. munkáscigiket szívják, amik dohányt csak a tévében láttak...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
szerintem ne nagyon igyatok ilyen energiaitalnak mondott löttyöket,mert szavatossága végefelé képes szétmarni a saját aluminium dobozát.két házzal arrébb lévõ boltban tapasztalták is.
Apámmal ma hoztuk el az egyik rokonunktól egy Simson Suth típusú 1943-as motort,tök gyári az egész,még a gyári elsõsegély csomagja is megvan.Kicsit meg kell majd tisztogatni azért,utána akár jó pénzért el is lehet adni.