Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vagy ha sütõporból labirintust csinálsz, akkor is éhenhalnak :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Nálam ilyen csapdák eddig kudarcot vallottak, de ha utánvéttel postázol nekem kipróbálom...

Pedig a hazavivõs méreg tényleg hatásos, csak lassú. Ha egy konkrét helyen jöttek be, és egy nyomvonalon masíroznak végig, akkor keress egy "szorost", amit sütõporral felszórva elállhatod az útjukat. És persze a gáton belül rekedt készletek kiírtását is meg kell oldani, spray-t nekik! :)

De ha a WD40 és a dáktép bejött, akkor a flex is mûködni fog :) Ha minden hangyának amputálod a lábát térdbõl, akkor nem lesz nagy mozgás, és egy idõ után éhen halnak :D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
"gazdaságélénkítõ-csomag"
Na,besz@rtok,ezaztán az ezaztán.
Méltán nevezhetne a hét kifejezése címre.

conor1326: Boldog szülinapot!
(a 21 amúgy is nyerõszám)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Lorkának boldog szülinapot!

(másnak is van ma...:D)
Autist Team:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Traunsee, igen, ott voltunk 4 napot családdal, gyönyörû környék.:), kiváló kerékpáros infrastruktúrával - ha meglesz a meló (szorítunk:D), akkor majd beugrok hozzád jövõre, amikor megyünk tavasszal arrafelé.:)

nektek mi a véleményetek az ilyen német (?) diszkont boltokról, amik nyíltak motanában? (Aldi/Lidl)

az Aldi újságban láttam, hogy vanszép fa teásdoboz, belefér vagy 100 filter, és nem is drága - öcsém kézügyesked rá valami szép szalvétát vagy mintát, és anyunak meg nagyanyáméknak tök jó lesz karácsonyra feltöltve finom teákkal.

elmentem ma a budaörsibe...a legközelebbi buszmegállótól 15 perc séta az 1es út mentén, csak tologatós, az meg 100assal megy, hát nálam pont nem volt egy fillér apró se - kézi kosár meg nem volt, egy üres kartondobozba pakolásztam. a sok emberre 1 pénztár juzott, a 3 napja aktuális katalógusban lévõ árucikkek fele "bocs, hát ez most épp nincs, gyere vissza valamikor". a bankkártyás fizetés vagy hibát dobott vissza elõttem 2x is, vagy 4 perc volt, mire reagált a terminál, hogy oké...

a szemem meg nagyon bántotta, hogy a filléres ásványvizet (olcsóbb palackja, mint a hazai jófajta theodora vagy szentkirályi) sógoréktól vagy a fritzektõl hozzák - milyen minõsége lehet???-, és hogy a termékek nagy része külföldi gyártású, miközben lehetne itthoni is. (az orbit pl. lengyel, a haribo meg valami szlovák..több ismert márkát nem láttam, se coca-cola, se ráma, se pöttyös rudi, se gillette borotvahab, csak a saját német/osztrák cuccok..)

a 2-3 napos, száraz, már-már por alakú pékárúkat pedig a pénztárnál lehet megvenni "leértékelt árú péktermékek, AKCIÓ!!" feliratú tábla alatt...:wtf:

nimd a 2nek de különösen az aldinak az az üzletpolitikája hogy túlnyomórészt saját márkás cuccokat árul,, véleményileg meg nem kötelezõ ott vásárolni. itt a lidlbe eccer mentem be, megnméztem van e valami dugásra érdemes pénztároscsaj vagy ilesmi (nem volt).
vélemény 2 úgy általában : -bár nem egészen saját egy élelmiszrmérnötõl származik amúgy- "a magyar ember szeret spórolni a takarmányon, megvenni minden olcsó szart, és amit megspórolt azt késõbb szereti elkölteni kemóterápiára".
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi mindig a Hoferban (osztrák Aldi) vásárolunk. olcsóbb, finomabb cuccok vannak mint itthon... Pénztárnál tökmindegy hányan állnak 5percnél többet a legnagyobb tömegben se vártam még. Ugyanolyan kis kassza van mint bármelyik itthoni boltban de 10x gyorsabban pakolják a cuccot. Mindig azon parázok h nem tudom olyan hamar belelökködni a kosárba mint amilyen gyorsan adja, és feltartom a sort...
ALdiban még nem voltam, de gyanítom csak a nevük ugyanaz...

little_sister

little_sister

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

Konkrétan ezt a márkát még nem, de ilyen elven mûködõbõl 3-féle vastag kudarcot vallott.

Hát lyuk az van dögivel (illetve: mi számít lyuknak és mi repedésnek...?) - és WD40-bõl van itthon egy félliteres! Most kifújtam rájuk az itthon levõ maradék BábolnaBio Protect-et (gyors halál), de ha még elõjön egy-kettõ akkor kapnak egy kis kenõanyagot a lábaszkák alá...

Köszi a tippet, tudósítok a hatásosságáról!

probald ki esetleg az ecetet :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Traunsee, igen, ott voltunk 4 napot családdal, gyönyörû környék.:), kiváló kerékpáros infrastruktúrával - ha meglesz a meló (szorítunk:D), akkor majd beugrok hozzád jövõre, amikor megyünk tavasszal arrafelé.:)

nektek mi a véleményetek az ilyen német (?) diszkont boltokról, amik nyíltak motanában? (Aldi/Lidl)

az Aldi újságban láttam, hogy vanszép fa teásdoboz, belefér vagy 100 filter, és nem is drága - öcsém kézügyesked rá valami szép szalvétát vagy mintát, és anyunak meg nagyanyáméknak tök jó lesz karácsonyra feltöltve finom teákkal.

elmentem ma a budaörsibe...a legközelebbi buszmegállótól 15 perc séta az 1es út mentén, csak tologatós, az meg 100assal megy, hát nálam pont nem volt egy fillér apró se - kézi kosár meg nem volt, egy üres kartondobozba pakolásztam. a sok emberre 1 pénztár juzott, a 3 napja aktuális katalógusban lévõ árucikkek fele "bocs, hát ez most épp nincs, gyere vissza valamikor". a bankkártyás fizetés vagy hibát dobott vissza elõttem 2x is, vagy 4 perc volt, mire reagált a terminál, hogy oké...

a szemem meg nagyon bántotta, hogy a filléres ásványvizet (olcsóbb palackja, mint a hazai jófajta theodora vagy szentkirályi) sógoréktól vagy a fritzektõl hozzák - milyen minõsége lehet???-, és hogy a termékek nagy része külföldi gyártású, miközben lehetne itthoni is. (az orbit pl. lengyel, a haribo meg valami szlovák..több ismert márkát nem láttam, se coca-cola, se ráma, se pöttyös rudi, se gillette borotvahab, csak a saját német/osztrák cuccok..)

a 2-3 napos, száraz, már-már por alakú pékárúkat pedig a pénztárnál lehet megvenni "leértékelt árú péktermékek, AKCIÓ!!" feliratú tábla alatt...:wtf:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nagy az a tó, szerelsz Te még csónakmotort!
Aztán, ha megunod, átmész az Attersee-hez, vagy ott a Mondsee, és a Wolfgangsee. :D
Jó hajósember lesz belõled!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Újonnan nyilo bicajbolt.
Szerelõ-eladó

de várjuk ki a végét

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.179 hozzászólás
sala: kikötõõr leszel, vagymi?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Apafej, mész a sógorokhoz!? :D
Eszem a pofikádat!
Asszem az a Traunsee valamellik csücskében van.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Jól vagyok Nó para
napokban szurkolni hogy ide felvegyenek
egyenlõre a fizetésen megy a vita

Feltöltött kép
http://images.google...m=1&sa=N&tab=wi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Pálinka is hatásos, ha sokat öntesz belõle egy helyre eltünik minden :):)

Anno nekünk ilyen mutáns szárnyashanygyáink voltak azokat nem irtotta ki semmi, és mindehol ott voltak. Aztán a raid megoldotta. Elõtte semmi sem segitett :)

anyáméknál is voltak ilyen szárnyashangya vöröshangyákkal vegyített brigád. a fürdöszobában a csempék közti fugákon dolgozták ki magukat állandóan. aztán jött egy tipp hgy a fuga helyett nyomjunk sziloplasztot...azóta nincsenek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor most mindenki kerdezze meg, hogy mivan
OKOS

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
salát kérdeztem h minden rendben van-e

azt mondta: "mondjuk"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a palinka mindig eltunik
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Pálinka is hatásos, ha sokat öntesz belõle egy helyre eltünik minden :):)

Anno nekünk ilyen mutáns szárnyashanygyáink voltak azokat nem irtotta ki semmi, és mindehol ott voltak. Aztán a raid megoldotta. Elõtte semmi sem segitett :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Matt: eleinte én se nagyon hittem a dologban, de hát ha egyszer eltûnt a sok kis köcsög és nem is tért vissza???

Salaembörrõl lehet már tudni valamit? Ha eltûnik, még a végén nekem kell meginni a pálinkát.

--Trifo

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Akkor szerintem nem érdemes, ha ilyet próbáltál már. Valami mást kellene kitalálni.Egyébként nagyon szívesen elküldöm,azzal nincs probléma.

Konkrétan ezt a márkát még nem, de ilyen elven mûködõbõl 3-féle vastag kudarcot vallott.

zOrg: röhögni fogsz, de WD40. Kínomban próbáltam anno és nagyon meglepõdtem a sikeren. Ha megtaláltad a likakat, ahonnan elõmásznak, akkor szórócsövecske bedug, gomb megnyom... Nem is kell nagyon sokat befújni.

Még ellenõrzõ teszt is volt a módszerhez, másik lakásban, ott is bejött.

--Trifo

Hát lyuk az van dögivel (illetve: mi számít lyuknak és mi repedésnek...?) - és WD40-bõl van itthon egy félliteres! Most kifújtam rájuk az itthon levõ maradék BábolnaBio Protect-et (gyors halál), de ha még elõjön egy-kettõ akkor kapnak egy kis kenõanyagot a lábaszkák alá...

Köszi a tippet, tudósítok a hatásosságáról!
"In idem flumen bis non descendimus"