Mi van salával, kikötõmunkás lesz
Boldog rád connor!!
Ride everywhere.
.
Nálam ilyen csapdák eddig kudarcot vallottak, de ha utánvéttel postázol nekem kipróbálom...
nimd a 2nek de különösen az aldinak az az üzletpolitikája hogy túlnyomórészt saját márkás cuccokat árul,, véleményileg meg nem kötelezõ ott vásárolni. itt a lidlbe eccer mentem be, megnméztem van e valami dugásra érdemes pénztároscsaj vagy ilesmi (nem volt).Traunsee, igen, ott voltunk 4 napot családdal, gyönyörû környék.
, kiváló kerékpáros infrastruktúrával - ha meglesz a meló (szorítunk:D), akkor majd beugrok hozzád jövõre, amikor megyünk tavasszal arrafelé.
nektek mi a véleményetek az ilyen német (?) diszkont boltokról, amik nyíltak motanában? (Aldi/Lidl)
az Aldi újságban láttam, hogy vanszép fa teásdoboz, belefér vagy 100 filter, és nem is drága - öcsém kézügyesked rá valami szép szalvétát vagy mintát, és anyunak meg nagyanyáméknak tök jó lesz karácsonyra feltöltve finom teákkal.
elmentem ma a budaörsibe...a legközelebbi buszmegállótól 15 perc séta az 1es út mentén, csak tologatós, az meg 100assal megy, hát nálam pont nem volt egy fillér apró se - kézi kosár meg nem volt, egy üres kartondobozba pakolásztam. a sok emberre 1 pénztár juzott, a 3 napja aktuális katalógusban lévõ árucikkek fele "bocs, hát ez most épp nincs, gyere vissza valamikor". a bankkártyás fizetés vagy hibát dobott vissza elõttem 2x is, vagy 4 perc volt, mire reagált a terminál, hogy oké...
a szemem meg nagyon bántotta, hogy a filléres ásványvizet (olcsóbb palackja, mint a hazai jófajta theodora vagy szentkirályi) sógoréktól vagy a fritzektõl hozzák - milyen minõsége lehet???-, és hogy a termékek nagy része külföldi gyártású, miközben lehetne itthoni is. (az orbit pl. lengyel, a haribo meg valami szlovák..több ismert márkát nem láttam, se coca-cola, se ráma, se pöttyös rudi, se gillette borotvahab, csak a saját német/osztrák cuccok..)
a 2-3 napos, száraz, már-már por alakú pékárúkat pedig a pénztárnál lehet megvenni "leértékelt árú péktermékek, AKCIÓ!!" feliratú tábla alatt...:wtf:
Konkrétan ezt a márkát még nem, de ilyen elven mûködõbõl 3-féle vastag kudarcot vallott.
Hát lyuk az van dögivel (illetve: mi számít lyuknak és mi repedésnek...?) - és WD40-bõl van itthon egy félliteres! Most kifújtam rájuk az itthon levõ maradék BábolnaBio Protect-et (gyors halál), de ha még elõjön egy-kettõ akkor kapnak egy kis kenõanyagot a lábaszkák alá...
Köszi a tippet, tudósítok a hatásosságáról!

anyáméknál is voltak ilyen szárnyashangya vöröshangyákkal vegyített brigád. a fürdöszobában a csempék közti fugákon dolgozták ki magukat állandóan. aztán jött egy tipp hgy a fuga helyett nyomjunk sziloplasztot...azóta nincsenekPálinka is hatásos, ha sokat öntesz belõle egy helyre eltünik minden
:)
Anno nekünk ilyen mutáns szárnyashanygyáink voltak azokat nem irtotta ki semmi, és mindehol ott voltak. Aztán a raid megoldotta. Elõtte semmi sem segitett
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!