Ergo akkor a függõlegest mihez viszonyítod?!
Ez meg most egy komoly eszmefuttatás.
Ne szõrszálhasogassunk!
Mindenki tudja, hogy az Észak a fent.
Mégha pár béna be is kapott pár karót miatta...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nem lehetettek túl jók földrajzból.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem lehetettek túl jók földrajzból.
lehet.. de pest legalább FENT van
![]()
foldrajzilag
amugy meg a beka segge alatt
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Pesten mindjárt 2 lesz?
Buta egy népség ez a pesti.:D:D
Azért egy bringásfilmben nincs olyan sok csavar/rejtély/szál, hogy mindjárt kétszer kelljen megnézni...
én is, de melyikre mentek 18.00 oder 20.00?
én megyek.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
alkotás csörsz sarok ahol régen a mom gyár vótMelyik az a MOM park?
Legyen!Helyesebben: "Kéne még egy Intense, mert megtörtem az elõzõt. Megint...."
vendég_Charon_*
NWD9 vetítésre megy valaki? Csak mert én szeretnék...
--Trifo
vendég_Charon_*
"Apa, nekem új Intense kell, nem ez a szar, használt Demo!!!", akkor majd nem lesz olyan széles a mosoly...