Tervezem egy "feketelista" topik létrehozását, mert van ilyen jópár...baze. ez azér szomorú hogy ilyenek vannak
http://piacter.bikem...action=readfeed
még jó hogy van ez a feedback lehetõség :clap:
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2008. december 12. - 20:28
Írta 2008. december 12. - 19:56
bigfoot:a Kneissl cég gyártotta eredetileg, ma már elég ritkán látok ilyet:

ezzel élvezet menni, nincs olyan határozott éltartása, (kicsit boardosan rolózik lefele), gyors, és jobban "bele kell ülni", különben orra buksz.
snowblade: gy.k. rövid léc, a legtöbb duplavégû, mind a freestyle boardok. kicsit lassabb, mint a bigfoot, de nagyon jó vele carvingolni, már ha tud az ember...

meg amit tavaly kaptam kölcsön, az a blizzard cég carvellinoja. na, ezzel aztán lehet dönteni, jó kötéssel kb seggig le tudsz érni egy jó kanyarban úgy, hogy az élén fut a léc - de "kijönni" a carvingolt ívbõl nehezebb, rá kell érezni, különben óriásit esel.
Írta 2008. december 12. - 19:34
"Értelmesebb dolog lenne a filozófia alapjait tanítani még középiskolában, és onnantól csak az foglalkozna vele, aki szeretne." És akkor nem csak pl. a "kockákra" lenne igaz a dolog, hanem bárkire, aki kijárja a középsulit
Írta 2008. december 12. - 19:26
Eddigiekhez; szerintem sem túl jó ötlet egy mûszakis torkán olyasmit lenyomni, amihez hozzá se tud szagolni, és haszna sincs belõle. )
furcsa lehet, de nálam okosabbak -igen vannak ilyenek, ha nem is sokan
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 12. - 19:20
Szükség van szerteágazó középiskolai tananyagra, hiszen végülis ki tudja, mikor kellhet belõle valami az életben, meg aztán, nem kéne mindenkinek sötét parasztnak lennie.
Ez az önálló gondolatosdi meg nem azt jelenti, hogy ha valaki sokat agyal rajta, akkor bármi baromságot a tanárnak beadhat, mint ötös dolgozat, csak azért, mert egyéni vagy akármi más, csak akkor mûködik, ha elõtte azért látott és megértett már jópár elemzést, különben nem fogja megtalálni a megfelelõ szempontokat, ami lehetõvé teszi, hogy értelmezzen bármilyen mûvet.
Néha egyes elképzelések egyértelmûen csupán a butaság és a lustaság megideologizálására tett kísérletek.
A fentieket nem kell feltétlen magára vennie senkinek sem, csak általános sirámként írtam
Írta 2008. december 12. - 19:20
Amúgy,mi szükségem van trigonometriára?
A kerékpár maga a trigonometria, komolyan.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. december 12. - 19:06
Verselemzésnél minden alkalommal megkaptam, hogy NEM erre gondolt a költõ, pedig a törött szárnyú madár egyértelmûen a megbántott szerelmes, aki bujdokol szégyenében s nem "repdes" örömében
De mindegy egy idõ után tudták, hogy nem engem kell kihívni felelni ebben a témában. dogába meg megkapta a kommersz rizsát amit elvárt.
Írta 2008. december 12. - 18:53
Amúgy irodalomban szubjektivitást, míg történelemben objektivitást várnak el az érettségin, legalábbis ezt hangoztatják..
Amúgy,mi szükségem van trigonometriára? Kb. annyi , mint Davenek az irodalomra...
Anyumnak nagyjából még 23-25 nap szabija van...
Az élet kemény, a forraltbor jó, a blog meg off...
Írta 2008. december 12. - 16:35
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 12. - 16:12
http://piacter.bikem...action=readfeed
még jó hogy van ez a feedback lehetõség :clap:
Írta 2008. december 12. - 14:16
Konásandris, van forgalom, csak most már nem mindenki esszenciális (pl raktáros)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 12. - 14:04
fõnökeid seggfejek.
am. ha kiírtad, otthonmaradsz. a "kiírás" egyben engedélyezés is, nem? ha nem tetszik, bekaphatják, ezzel az indokkal nem tehetnek ki. /tudom, ez sajna a valóságban nem egészen így mûködik...
szvsz körfûrész.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. december 12. - 14:04
Asztalos ON
Egyeneset vágni körfûrésszel jobb.
Ha rátakar még a szélén valami, akkor mindegy.
Egyébként meg mindenképp finom fogúval, hogy ne szaggassa a borítást.
Asztalos OFF
Van géped, vagy vigyek?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. december 12. - 14:01
BBB
jégkrém iparban is ugyanaz van, mint Nálatok. a raktárosok munkaideje nagyjából áprilistól-szeptemberig tart, naptól, órától függetlenül, azonkívül meg nyugiság van...
Na ez az én bajom, alig van jégkrém választék télen, pedig én télen is szoktam jégkrémet enni, nem csak nyáron.
A sebesség mindent megold.
vendég_Charon_*
Írta 2008. december 12. - 13:54
vendég_Charon_*
am. ezt a szabi-hisztériát sosem értettem. minek kell halmozódni hagyni a szabadságot év közben? nehezen hiszem el, hogy egész évben nem fogyna el...
egy-egy napot lehetett kivenni év közben, mert annyi volt a meló
(ergo akkor is elég erõsen beleszólt, hogy mikor mehetek/nem mehetek)
másrészt egész évben a költözésre készültünk és folyamatosan mon dtam bent, hogy ami csak marad az év végén veszem ki...
most pedig KELLENE!!!! de nem engedi továbbra sem
nem kicsit gáz, hogy egy héten egyszer lehet a gázosokhoz munkaidõ után odaérni átírást intézni, mert csak egy nap vannak este hatig
oldjam meg... (megoldottam)
éjjelente felújítunk és takarítunk
konyhát is össze kellene legózni, felfúrni, etc.
btw
a konyhapult munkalapját mivel célszerû méretre vágni?
körfûrész oder dekopír
edit:
thez - most éppen nem kémcsõtologatás, hanem valami hatalmas önellenõrzési munka kiba. nagy excel táblákkal plusz mindent igazolhatóan....
Írta 2008. december 12. - 13:52
Mi a kérdés ezen?
Írta 2008. december 12. - 13:50
jégkrém iparban is ugyanaz van, mint Nálatok. a raktárosok munkaideje nagyjából áprilistól-szeptemberig tart, naptól, órától függetlenül, azonkívül meg nyugiság van...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 12. - 13:50
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. december 12. - 13:07
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 12. - 13:06

Belépés
Felhasználó létrehozása