a borozáshoz találtam ilyet
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
infláció?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
értem én, hogy nem egyenes arányban vannak, DE miért érzem úgy,hogy januárban ismét csak emelni fognak ( õk is)de ha hasonlóan demagóg akarok lenni akkor pl a gáz ára amivel sütik a kenyeret az pl nem lett ólcsóbb sõt.
de ha hasonlóan demagóg akarok lenni akkor pl a gáz ára amivel sütik a kenyeret az pl nem lett ólcsóbb sõt.ott mosod össze a képet, hogy a benzinárra hivatkozva emeltek jókorát...
nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ott mosod össze a képet, hogy a benzinárra hivatkozva emeltek jókorát...mert ezek nem összehasonlíthatók.
míg a kenyérre/húsra stb. merev kereslet van, az olajar rugalmas...
meg ugye a kenyérárat nem tudja olyan mértékben befolyásolni az amerikai gazdaság...
mert ezek nem összehasonlíthatók.nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Jó lesz az 100-nak is:)nyárhoz képest 50ft-ot csökkent a benzinár, most akkor miért nem csökkentik a kenyér, hús, stb. árát?
SOS SOS
kellene sürgõs segítség
egyszerû, színátmenetes háttérrõl kellene szöveget eltûnetnem, beszereztem Photoshop, csak még életben nem használtam, így tapasztalt ember rövid instrukciója jól jönne...
gondolom vmi olyasmi, h veszek mintát háttérbõl és azt ráteszem szövegre, de hogyan?
hála
K
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
SOS SOS
kellene sürgõs segítség
egyszerû, színátmenetes háttérrõl kellene szöveget eltûnetnem, beszereztem Photoshop, csak még életben nem használtam, így tapasztalt ember rövid instrukciója jól jönne...
gondolom vmi olyasmi, h veszek mintát háttérbõl és azt ráteszem szövegre, de hogyan?
hála
K
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960