Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ja... vágom:D na, azt hiszem, ebédelek, aztán megyek egy kört a bringán... tegnap négy zokni, nyári bringás cipõ, lábmelegítõ(mindkét lábra), hosszú bringás nadrág, polar gatya, rövid bringás nadrág(kényelmes volt, mint az állat), felül atléta, vékony hosszú ujjú, polar bringás hosszú ujjú, sima polar hosszú ujjú, rövid bringás mez, fejemre: maszk, õszi sapka, bukó... az elején a nyakam fázott, aztán valamit csináltam, és elmúlt, de a lábujjaim 36 km alatt ismét lefagytak... ezt betudom a nyári cipellõnek, meg a -6C foknak...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amugy meg van egy csomo diplomas a forumon nemtom honnan veszi hogy mindenki 6 altalanost vegzett.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

:lol1: Tényleg beletrafált! Tanár végül is nem lettem, recis meg nem maradtam. (És krupié sem... Elég volt belõle 12 év.)

Le vagy maradva Konás! Jelenleg IBMer vagyok (és reményeim szerint maradok is hosszú távon.)

IBM? fehérvár?
azt meg hogy? mit dolgozol? mióta?

PBG
erre gondoltam. Jankót recepciósként dolgozónak ismertem meg, aztán suliban is összefutottunk néhányszor - Õ angol szakot csinált.
ezért volt mosolyogtató, amit írtál :)

CJ
érdemes megfogadni tamaska írását. vp tényleg szimpatikus hely. ha ilyen gazdász szakot választasz, akkor lesz idõd bringázni rogyásig, ha valami mérnök félét, akkor cinkesebb.
ha lesz ismerõsöd a HÖK-ön, akkor olyan szoctámot kapsz, hogy bõven jut sörre is. ez mondjuk minden sulira igaz...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

ismered Jankót? :D

Valami Amerika 2-t megjelent már valahol? ;)

PBG: Konás arra céloz, hogy magam is érintett vagyok (voltam) valamelyest az általad említett területeken (is). :-)

:lol1: Tényleg beletrafált! Tanár végül is nem lettem, recis meg nem maradtam. (És krupié sem... Elég volt belõle 12 év.)

Le vagy maradva Konás! Jelenleg IBMer vagyok (és reményeim szerint maradok is hosszú távon.)

Visszatérve CJ-apuka álláspontjára: Diplomával a zsebben valóban jobbak az esélyek pénzkeresetre, ezt el kell ismerni. Garanciát viszont semmire sem nyújt. És azt, hogy a sport (vagy bármilyen tevékenység, amit örömmel végzel) hátráltatná a diploma megszerzését, nagy marhaságnak tartom.

Én is erõszakoltam már meg magam, és szenvedtem a könyv fölött félnapokat hiába, mert egyszerûen nem voltam olyan állapotban, hogy bármi megragadt volna. Aztán kimentem tekerni egyet, utána átolvastam egyszer ugyanazt a szart 15 perc alatt, és írtam belõle 95%-os tesztet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
meg volt tiltva a tucana akkor minek feszited a hurt? tudhattad hogy mi lesz belole.

ahogy elnezem apu nem esz-ervekkel operal, szoval mindegy mit mondasz vagy csinalsz. ez a fellancolom bringakat valami egeszen komoly. meg kellene nezetni a fejet, mert nagy bajok vannak vele.

szal amig apu pszicho addig a jatekszabalyok szerint kell jatszani aztan elso adando alkalommal huzni el otthonrol amilyen messzire csak tudsz. tok jo foiskolak vannak veszpremben, gyorben, sopronban. odaig majd nem jut el a csaladi hulyeseg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Miért is kéne ismernem:D?

Én még nem láttam sehol a VA2-t.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ha elmész középiskolai tanárnak, akkor jobban keresel, mint egy három csillagos szállodában a recepciós? Nem... (saját tapasztalat)

ismered Jankót? :D

Valami Amerika 2-t megjelent már valahol? ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Emberré meg nem a diplomától válik valaki.

Na, ez meg a másik...
Ha elmész középiskolai tanárnak, akkor jobban keresel, mint egy három csillagos szállodában a recepciós? Nem... (saját tapasztalat)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
De nekik ez lényegtelen. Bátyámnak két diplomája van, és bunkó, de nagyon.
Nõvérem most csinálja a másodikat, és bárány. Fõleg velem.

De diplomával könnyebben keresem a pénzt. Nekik ez a lényeg.
Meg akik már olyan trükköket nyomnak bicajjal, hogy csak lesek, nekik biztos nincs két diplomájuk.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Te CJ, rosszul tudom, hogy a faterod is bringamán valamilyen szinten? Mintha ilyesmi rémlene egy régebbi postodból. (Ha nem így van, akkor bocsi. Nyilván összekeverlek vkivel. Öregszem...;))

Hogy lehet ilyesmit kieszelni, hogy a bringázástól eltiltani valakit???:wallbange
Akkor nem jutott eszébe, hogy veszélyes, amikor megvette a gépet neked? Majorett edzésekre mégsem járhatsz...

Le kellene ülni az öreggel (legalább megpróbálni), aztán elmondani neki, hogy szerinted meg a technokolos zacsi a fejen, meg a kocsmai gyümölcsös automata, az a veszélyes. A törés meg a zúzódás gyógyul, a hülyeség ritkán.

Emberré meg nem a diplomától válik valaki.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szar helyre születtél CJ.

nem a diploma határozza meg az embert, anélkül is lehet valaki jó ember és anélkül is lehet valaki barom...

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
'mennyünk má ki szandára'

hát tudod kivel szórakozzanak!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ez már durva... csak lesz valami változás... nemár... ez nem igaz... meg ez az összevágósdi, meghogy takonyarcú, bunkó fórumosok... hihetetlen!
Szervezd a Magyar Gárdát Szolnokra:D! Vagy majd kimegyünk mi, aztán megmondjuk! B terv: mondd, hogy jól van, fogok motorozni, HA visszaadjátok a bringáimat, és engedtek indulni a versenyeken!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
kiváncsi lennék a bátyádra... nemkicsit vannak elõitéletei...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Szerintem lassan már fórumozni sem fognak hagyni...
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Kimentem bicózni a Tucanával, és ugye megtiltották, hogy azzal járjak, illetve triálozzak, mert veszélyes, és a bajt keresem.

Kimentem azzal, egy helyre ahol mindig bicózunk, és nem ugráltam, hanem szereltem a Magurát. Egy barátom meg defektet szerelt, többiek ugráltak. Apám és bátyám kijött utánam, és mondták, hogy takarodjak haza. Aztán jött a kabaré.

Tig, mint szakavatott, ilyen idõsen motorozni, vagy bicózni a veszélyesebb? Még maratonozni sem engednek.

Ralph, juteszembe' , hagy idézzem apám és bátyám, " a takonyarcú bunkó diplomanélküli fórumosokat is felejtheted el, írhatod nekik, hogy nem leszel többé" .

Bátyám meg inkább haggyuk... Megfenyegetett,, hogy összevágja a biciklijeim, ha továbbra is ezt csinálom.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mivel vívtad ki eme kedvességet?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Eltiltottak a bicajtól örökre. Fel vannak láncolva a garázsba az áthidaló vasra.
Jók így ezek az ünnepek.
Boldog Új Évet!

Ja, net is azért van, mert megtaláltam az eldugott modemet, amit vissza kell tenni.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

szívesen veszek ötletet füstmentes, jó helyre a gellért tér környékén, lévén, hogy mi inkább arra mozgunk. és lehetõleg ne legyen akkor gyökér a pincér, ami egy mamutfenyõnek is a becsületére válna

Ha fustmentes kornyezet kell, akkor valami teazo... De nem ismerek ilyesmit a Gellert ter kornyeken. :(

Tényleg mondhatnátok jó sörözõt a Mûegyetem környékén. Szocreál is lehet. (occsóbb :) ) Azt nem kérem, hogy olyat mondjatok, ahol nincs füst. Ilyen nyilván nem létezik. (Tudom, hogy ez nem a sci-fi topic :-)

Tudom ajanlani a Martos kolesz foldszintjen uzemelo kocsmat. Jo hely, de nem az a kis hangulatos, beulos.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fiz 2 fiz 2 fiz 2
elektronika, optika?

hajraf

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...