Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2008. December 30. - 13:06

Posted 2008. December 30. - 13:03

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 30. - 13:01

IBM? fehérvár?
:lol1: Tényleg beletrafált! Tanár végül is nem lettem, recis meg nem maradtam. (És krupié sem... Elég volt belõle 12 év.)
Le vagy maradva Konás! Jelenleg IBMer vagyok (és reményeim szerint maradok is hosszú távon.)
azt meg hogy? mit dolgozol? mióta?
PBG
erre gondoltam. Jankót recepciósként dolgozónak ismertem meg, aztán suliban is összefutottunk néhányszor - Õ angol szakot csinált.
ezért volt mosolyogtató, amit írtál

CJ
érdemes megfogadni tamaska írását. vp tényleg szimpatikus hely. ha ilyen gazdász szakot választasz, akkor lesz idõd bringázni rogyásig, ha valami mérnök félét, akkor cinkesebb.
ha lesz ismerõsöd a HÖK-ön, akkor olyan szoctámot kapsz, hogy bõven jut sörre is. ez mondjuk minden sulira igaz...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. December 30. - 12:55

ismered Jankót?
Valami Amerika 2-t megjelent már valahol?
PBG: Konás arra céloz, hogy magam is érintett vagyok (voltam) valamelyest az általad említett területeken (is). :-)
:lol1: Tényleg beletrafált! Tanár végül is nem lettem, recis meg nem maradtam. (És krupié sem... Elég volt belõle 12 év.)
Le vagy maradva Konás! Jelenleg IBMer vagyok (és reményeim szerint maradok is hosszú távon.)
Visszatérve CJ-apuka álláspontjára: Diplomával a zsebben valóban jobbak az esélyek pénzkeresetre, ezt el kell ismerni. Garanciát viszont semmire sem nyújt. És azt, hogy a sport (vagy bármilyen tevékenység, amit örömmel végzel) hátráltatná a diploma megszerzését, nagy marhaságnak tartom.
Én is erõszakoltam már meg magam, és szenvedtem a könyv fölött félnapokat hiába, mert egyszerûen nem voltam olyan állapotban, hogy bármi megragadt volna. Aztán kimentem tekerni egyet, utána átolvastam egyszer ugyanazt a szart 15 perc alatt, és írtam belõle 95%-os tesztet.
Posted 2008. December 30. - 12:52

ahogy elnezem apu nem esz-ervekkel operal, szoval mindegy mit mondasz vagy csinalsz. ez a fellancolom bringakat valami egeszen komoly. meg kellene nezetni a fejet, mert nagy bajok vannak vele.
szal amig apu pszicho addig a jatekszabalyok szerint kell jatszani aztan elso adando alkalommal huzni el otthonrol amilyen messzire csak tudsz. tok jo foiskolak vannak veszpremben, gyorben, sopronban. odaig majd nem jut el a csaladi hulyeseg
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 30. - 12:51

Posted 2008. December 30. - 12:43

ismered Jankót?Ha elmész középiskolai tanárnak, akkor jobban keresel, mint egy három csillagos szállodában a recepciós? Nem... (saját tapasztalat)

Valami Amerika 2-t megjelent már valahol?

Posted 2008. December 30. - 12:33

Emberré meg nem a diplomától válik valaki.
Na, ez meg a másik...
Ha elmész középiskolai tanárnak, akkor jobban keresel, mint egy három csillagos szállodában a recepciós? Nem... (saját tapasztalat)
Posted 2008. December 30. - 12:33

Nõvérem most csinálja a másodikat, és bárány. Fõleg velem.
De diplomával könnyebben keresem a pénzt. Nekik ez a lényeg.
Meg akik már olyan trükköket nyomnak bicajjal, hogy csak lesek, nekik biztos nincs két diplomájuk.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. December 30. - 12:30

Hogy lehet ilyesmit kieszelni, hogy a bringázástól eltiltani valakit???:wallbange
Akkor nem jutott eszébe, hogy veszélyes, amikor megvette a gépet neked? Majorett edzésekre mégsem járhatsz...
Le kellene ülni az öreggel (legalább megpróbálni), aztán elmondani neki, hogy szerinted meg a technokolos zacsi a fejen, meg a kocsmai gyümölcsös automata, az a veszélyes. A törés meg a zúzódás gyógyul, a hülyeség ritkán.
Emberré meg nem a diplomától válik valaki.
Posted 2008. December 30. - 12:29

nem a diploma határozza meg az embert, anélkül is lehet valaki jó ember és anélkül is lehet valaki barom...
Posted 2008. December 30. - 12:25

Posted 2008. December 30. - 12:23

Szervezd a Magyar Gárdát Szolnokra:D! Vagy majd kimegyünk mi, aztán megmondjuk! B terv: mondd, hogy jól van, fogok motorozni, HA visszaadjátok a bringáimat, és engedtek indulni a versenyeken!
Posted 2008. December 30. - 12:07

Posted 2008. December 30. - 12:00

Posted 2008. December 30. - 11:57

Kimentem azzal, egy helyre ahol mindig bicózunk, és nem ugráltam, hanem szereltem a Magurát. Egy barátom meg defektet szerelt, többiek ugráltak. Apám és bátyám kijött utánam, és mondták, hogy takarodjak haza. Aztán jött a kabaré.
Tig, mint szakavatott, ilyen idõsen motorozni, vagy bicózni a veszélyesebb? Még maratonozni sem engednek.
Ralph, juteszembe' , hagy idézzem apám és bátyám, " a takonyarcú bunkó diplomanélküli fórumosokat is felejtheted el, írhatod nekik, hogy nem leszel többé" .
Bátyám meg inkább haggyuk... Megfenyegetett,, hogy összevágja a biciklijeim, ha továbbra is ezt csinálom.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Posted 2008. December 30. - 11:26

Posted 2008. December 30. - 11:16

Jók így ezek az ünnepek.
Boldog Új Évet!
Ja, net is azért van, mert megtaláltam az eldugott modemet, amit vissza kell tenni.
Posted 2008. December 30. - 10:40

szívesen veszek ötletet füstmentes, jó helyre a gellért tér környékén, lévén, hogy mi inkább arra mozgunk. és lehetõleg ne legyen akkor gyökér a pincér, ami egy mamutfenyõnek is a becsületére válna
Ha fustmentes kornyezet kell, akkor valami teazo... De nem ismerek ilyesmit a Gellert ter kornyeken.

Tényleg mondhatnátok jó sörözõt a Mûegyetem környékén. Szocreál is lehet. (occsóbb
) Azt nem kérem, hogy olyat mondjatok, ahol nincs füst. Ilyen nyilván nem létezik. (Tudom, hogy ez nem a sci-fi topic :-)
Tudom ajanlani a Martos kolesz foldszintjen uzemelo kocsmat. Jo hely, de nem az a kis hangulatos, beulos.
Posted 2008. December 30. - 10:28

elektronika, optika?
hajraf
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...