Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hááát szívás, de azért mondjuk a tahó fórumosok részérõl ( jelen esetben én) szívesen résztvennék egy CJfater/sokdiplomás bigbrádör elleni mûveltségi teszten..ez is csak azt mutatja, h valójában mennyire szemellenzõsek,elõítéletesek.

editke: nyelvtudás( most nem papírra gondolok) meg egy jó helyen végzett közgazdász-jogász képzéssel el lehet ám helyezkedni, csak ahhoz teljesíteni kell az egyetemen, meg mondjuk nem Bivalybaznádon kell végezni..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ugyanezt fogalmaztam meg az utolsó félmondatomban, hogy pár év múlva a mérnökdiploma még talán fog valamit érni...;)

ja az uccsó félmondatot nem olvastam el...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ugyanezt fogalmaztam meg az utolsó félmondatomban, hogy pár év múlva a mérnökdiploma még talán fog valamit érni...;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

CJ:
a diplomához meg annyit, hogy egy könnyebb BSc közgázos/marketingest a közgázos ismerõseim elmondása alapján az is el tud végezni, aki tanult az érettségire, felvették, és utána meg bulizott egész évben, alig tanult......

ja. csak mire CJ végezne egy ilyen szakon annyi lesz belõlük hogy azzal a papírral tán majd elmehet a szarosba (gyk meki) de oda is csak rabszolgamunkára, menedzserhez már kevés lesz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
CJ: már nem azért, de ez így gec*ség...most már így látom, hogy tényleg nem lehet meggyõzni, szóval nem tudok jobb tanácsot adni én sem, mint azt, hogy most tanulj, szerezz nyelvvizsgát, aztán húzz el onnan valami jó kis fõiskolára, esetleg egyetemre, ahol most vagy...de Tig ötlete is jó, hogy megpróbálsz valahol elhelyezkedni/besegíteni (értesz a cnc-hez meg ehhez ahhoz,meg tudsz bringát szerelni..), és levelezõn vagy...közben meg bringázhatsz, és azt csinálhatsz, amit szeretnél...

a diplomához meg annyit, hogy egy könnyebb BSc közgázos/marketingest a közgázos ismerõseim elmondása alapján az is el tud végezni, aki tanult az érettségire, felvették, és utána meg bulizott egész évben, alig tanult...mérnökszakok nehezebbek, de ott még talán érni fog pár év múlva valamit a diploma...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Azért ennyire ne lásd sötéten a helyzetet.

Jól tanulsz nem? Akkor mit dolgoznál? Segíteni meg gondolom segítesz.

Izomtéridõninja-geológus!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tudom, azért készülök ilyen egyetemre, meg ez is érdekel. Nem akarok nagyon aktakukac lenni.

Mivel a triálozáshoz annyi érzékem van, hogy több egyensúlyom van, mint más kezdõnek, ezért az alapokat épphogy tudom. legnagyobb leugrás 1,1 m volt. Baj nélkül.

Meg állítólag az a probléma velem, hogy nem látom meg itthon a munkát, mindig mennék biciklizni, és csak az jár a fejemben. Szemellenzõ, mint a lovaknak, ja' ...

Én azt nem értem, hogy egy szülõ hogyan eröltetheti a motorozást? Ennyire felesleges a kedves gyermeke élete számára? Vagy egy módja, hogy megszabaduljon tõle?

Erre én is gondoltam, de komolyan.
(bátyámnak sem örültek, amikor mondta, hogy motort akar venni)

Mert hogy anyának a szülõfalujában valami barátnõjének a fia is valami ilyesmit csinált, megvettek neki minden védõfelszerelést, és eltört a gerince, meghalt ott rögtön.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ezt akartam írni... átlag bringázásnál max csont törik, ami összeforr.

Motor (nem simson, és hasonló) ennél picit nagyobb sérülést okozhat :) Amibõl nem mindig kel fel az átlag lyúzer.

De Õ biztos tudja mire gondol :)

Én azt nem értem, hogy egy szülõ hogyan eröltetheti a motorozást? Ennyire felesleges a kedves gyermeke élete számára? Vagy egy módja, hogy megszabaduljon tõle?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt nem fogjatok fel. hogy CJ fatert nem lehet meggyozni.

mindenki tudja, hogy ha motorral borulsz az arokba az sokkal nagyobbat fog utni mintha a trialozas kozbe esel le a 30 centis padkarol. csak o nem akarja igy gondolni. de mivel ott o hozza a donteseket, ezert csak ez szamit. nem a statisztika, meg hogy akarki mas mit gondol.

maj vej or do hajvej.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Camping Joe:
Ha nagyon patkány akarnék lenni,akkor tudatsd vele,hogy be tudom juttatni az intézményünkbe.
Hasonszõrûekkel azért csak jobban el lesz.
;-)

:lol1::lol1::lol1: (Ez tényleg nagyon patkány volt...;))

Micsoda? Komolyan? És azt hogy ellenõrzik? Beviszed a km órádat?

Együtt nyomja veled a tesitanár. De nagyon rugalmas az egész (táv, helyszín, idõpont tekintetében.) Tehát teljesen normális montizás-hangulat van, szó sincs a klasszikus tanár-diák viszonyról.

Régebben csak jelezni kellett félév elején, hogy te bringával teljesíted az aláírásokat. Õ rábólintott, és onnantól kezdve akkor mentél, amikor akartál. Volt a Tesi Tanszék recijén egy füzet, ahová beírtad, hogy mikor indulsz és érkezel. És ennyi. Aztán persze ezzel is elkezdtek visszaélni néhányan, és a kockás füzet intézménye megszûnt.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
pedig az fasság.
találkoztam olyan nyóccáz diplomással, hogy még egy akkora parasztot...
a diploma nem zárja ki, hogy valaki tahó legyen.:)

Ami meg CJ-vel val...azanemsemmi.
De mé' használtad azt a Tucanát? ha már megtiltották...de nem is értem, miért nem engedik. Nálunk a 13 éves is ugrál. Esik is rendesen, de ez ezzel jár. Itt még mindegyik triálos él... Talán háztetõrõl ugráltál vagy mi?:)
Bátyád mondata után meg én vágnám össze õt. Ha már takonyarcúak vagyunk...
Mindenesetre fel a fejjel!:) De tényleg.

Izomtéridõninja-geológus!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ismered Jankót? :D

Valami Amerika 2-t megjelent már valahol? ;)

Konás moziban. egyszer nézhetõ. csak 5 percet aludtam rajta :)

CJ azt még mindig nemfogom hogy a motorozás mért hátráltat kevésbé a diplomában mint a bringa. amúgy meg mûszakira menj ha van hozzá agyad, gazdászokkal, marketingesekkel, jogászokkal, Dunát (jó nálatok Tiszát ) lehet rekeszteni, gépész meg villamosmérnökbõl meg hiány. de legjobban akkor jársz ha suli után elmész cnc drehásnak (olyasmit tanulsz ugye ?) azzal jól keresel és mellette egyetem levelzõn, vagy 2 évig kersel sokat és még mindig mehetsz egyetemre.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ralph! :D:D:D

Ezt nem nyafogásként írnám, (látom már valaki elkezdte a szokásosat) csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve mintegy okulásként, hogy ti véletlen (!) se legyetek ilyenek.

Tam-nak igaza van, hogy miért bicóztam azzal, de úgy is mindegy volt már.

Egyébként ha elvégzem itt a középsulit, még egy évet le szeretnék húzni technikusin, hogy valaki szakmám még legyen az érettségi mellett.
Utána Miskolc, vagy Kecskemét. Mindenképpen a gépészettel szeretnék foglalkozni. Vagy a pneumatikával. Mert januártól egy tanfolyamra fogok járni, ami eddig csak szakkör volt, és ha minden jól megy, lesz egy FESTO oklevelem. Nyelvvizsga nyáron/szeptemberig.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Én is pont ezzel szívok, van aki szerint diploma nélkül nem lehet értelmes az ember...

Szerencsére ez nagyon nem így van...

mostanában jut el oda az ország, hogy boldog boldogtalannak diplomája van (mint régen az érettségi) de nem lesz aki dolgozzon :-)

mert há' ugye az büdös :) vagymi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

. és lehetõleg ne legyen akkor gyökér a pincér, ami egy mamutfenyõnek is a becsületére válna

+lepõdnél egy mamutfenyõnek milyen csekély gyökérzete van a méreteihez képest

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én is pont ezzel szívok, van aki szerint diploma nélkül nem lehet értelmes az ember...

Szerencsére ez nagyon nem így van...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Micsoda? Komolyan? És azt hogy ellenõrzik? Beviszed a km órádat?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Camping Joe:
Ha nagyon patkány akarnék lenni,akkor tudatsd vele,hogy be tudom juttatni az intézményünkbe.
Hasonszõrûekkel azért csak jobban el lesz.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

...vp tényleg szimpatikus hely. ha ilyen gazdász szakot választasz, akkor lesz idõd bringázni rogyásig...

Sõt, a kötelezõ tesi óraszám teljesíthetõ montival is, mert van tanár, aki partner ebben!!! :beer: (Köszi, Balázs!)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
apa kezdödik....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda