ne ott csináldén is megcsinálom,biztos ami biztos.
melóhelyen is van teher autó,arra mindig külön fizetnek.
mennyibe volt neked ez így minden?
januárban kezdem elvileg a C-t,Veszprémben az ATI-nál.
adok priviben számot, meg infót
ne ott csináldén is megcsinálom,biztos ami biztos.
melóhelyen is van teher autó,arra mindig külön fizetnek.
mennyibe volt neked ez így minden?
januárban kezdem elvileg a C-t,Veszprémben az ATI-nál.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
CJ
vagy menj kamionsofõrnek - persze nemzetközibe
mondjuk 3 hetente hazajöhetsz, akkor bevásárolsz, alszol párat itthon, aztán újabb kör
cserébe jól fizet - akár 300k - és nem zavar a család.
megcsináltam én is, jó lesz tarcsiba![]()
kell hozzá C, E jogsi, PÁV2, belföldi árufuvarozói, nemzetközi árufuvarozói.
akármikor találni vele munkát, ha szeretnél dolgozni
csak megélni nem lehet belõle
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
csak megélni nem lehet belõleCJ, menj bringaszervízbe... az biztos állás;)
Királyság van... bevertem a kezemet... alig bírom a kormányt fogni... mai bringázásnak lõttek...
Ha csak a sok elméletet szopod be, akkor az Auchan-ban polcpakoló. Mostanában kõkemény gyakorlat, és rátermettség kell. És emellett nem árt az elmélettel is tisztában lenni. Én szétszedek, összerakok mindent, de ne akarják, hogy el is magyarázzam:Dthommey: hát én villamosmérnökire megyek, kíváncsi vagyok, mi lesz belõlem a végén...
NE ÍGY! NE ÍGY!
multkor hallotam egy riportot egy fószerral. nagyvállakozó. pénzpiaci cégei is vannak, meg iparban is -vmi közép és nagyfeszültségû berendezéséket gyártanak, tán szélerõmûgenerátorok ilesmi - . na õ mondta hogy feladnak egy egy álláshirdetést az úgy néz ki, titkárnõ, marketinges van 500+ jelentkezõ egy álláshirdetésre, jogász, közgazdász, 200+, gépészmérnök, villamosmérnök 10 alatt, elektrolakatos meg kb 0,5.hááát szívás, de azért mondjuk a tahó fórumosok részérõl ( jelen esetben én) szívesen résztvennék egy CJfater/sokdiplomás bigbrádör elleni mûveltségi teszten..ez is csak azt mutatja, h valójában mennyire szemellenzõsek,elõítéletesek.
editke: nyelvtudás( most nem papírra gondolok) meg egy jó helyen végzett közgazdász-jogász képzéssel el lehet ám helyezkedni, csak ahhoz teljesíteni kell az egyetemen, meg mondjuk nem Bivalybaznádon kell végezni..
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Húbazz, ez most vajon igaz lehet, vagy a szokásos szülõi túlzás? Nyomozd már ki!Mert hogy anyának a szülõfalujában valami barátnõjének a fia is valami ilyesmit csinált, megvettek neki minden védõfelszerelést, és eltört a gerince, meghalt ott rögtön.
Gyere el Zalaegerszegre a közgázraa diplomához meg annyit, hogy egy könnyebb BSc közgázos/marketingest a közgázos ismerõseim elmondása alapján az is el tud végezni, aki alig tanult...