mi lenne? rókát fogsz szelidíteni.en felek ettol a szilvesztertol.....mileszmilesz

Tig, ne legyél öreges:)
mi lenne? rókát fogsz szelidíteni.en felek ettol a szilvesztertol.....mileszmilesz
, meg tizenévesek a detoxban...
csak a szokásos.
én nem ..csak szimplán utálom.en felek ettol a szilvesztertol.....mileszmilesz
Izomtéridõninja-geológus!
oleenak:) neked nem kell fát cipelned.az en lakasom [enyem... pfff. szal amit berlek] csak kb 55nm. es ott is eljatszottam ezzela felragasztos szivacs-csikkal amit az ablakok szelere kell ragasztani hogy ne jojjon be a hideg.
es en villannyal futok. mostakkor kinek szarabb?
Kinõttem abból, hogy dicsekedjek.
Gázszámlát lobogtatni nem tudok, nálunk így mérik a hideget. Egyébként ki az a barom, aki dicsekszik azzal, hogy szarok a nyílászárói?
Hidd el, sokkal szívesebben vennék fa helyett mondjuk géppisztolyt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Kinõttem abból, hogy dicsekedjek.ilyenkor nem tudom , hogy panaszkodsz vagy dicsekedsz.
szerintem kell biggyeszteni egy nagy buék feliratot a boldog karácsonyt helyére, azt ossza be mindenki. és alája hogy aki buékos posztot ír az 1 hétre bannolva lesz.maltan nem olaszul beszelnek?
nekem is van egy problemam amugy. jon ki a herpesz a felso ajkamon.
elore gondolkodas projekt:
nyitunk egy buek topikot, vagy ide akarja majd megint beirni mindenki ugyanazt es csinalunk 3es fel oldal dogunalmat?
maltan nem olaszul beszelnek?
maltan nem olaszul beszelnek?
ilyenkor nem tudom , hogy panaszkodsz vagy dicsekedsz.Igencsak különbözõ emberek vannak itt, különbözõ problémákkal. És egyik probléma sem érdekes mások számára.
Én például híztam 1.7 kilót, nincs normális alapjárat a Niván, Napi 120 kiló fa megy el ebben a hidegben. Na ugye.